Stäng

Muslim hade sex telefoner i ändan

Israels polis har arresterat, för andra gången en arab som illegalt försökte att ta sig genom säkerhetszonen runt Jerusalem. Mannen hade gjort samma försök dagen innan, men blivit avvisad.

Telefonerna som hittades i ändan

Då han nu försökte samma trix igen så tog man in honom för en noggrannare kontroll och man upptäckte då att han hade 6 mobiltelefoner instoppade i ändtarmen. Genom att bli fängslad så skulle han smuggla in telefonerna till  6 fängslade muhammedanska terrorister.

LÄNK

20 reaktioner på “Muslim hade sex telefoner i ändan

 1. Mycket humor här just nu. Den israeliska gränsvakten nynnade på Carolas ” främling vad döljer du för mig i ditt bruna öga” ….

 2. Dom telefonerna borde lukta skit, det går ju inte att lägga dem i tvättstället och skrubba dem rena?

 3. Då borde de skicka sina tanter efter alla förlossningar få de väl plats med en hel Phone house filial i muffen eller ska man säger ”snippa” fast jag tro att ordet pråm skulle vara mera passande efter alla förlossningar och sen resten på ”lagret” i det bakre hål. 😉

 4. Jag har aldrig förstått det där med telefon6??? När man väl fått upp den halvvägs så hör man ju inte vad den andre säger???
  😎

 5. otroligt mycket skitsnack under ett kordinerat gruppsamtal.
  elakt men, så får det mig att tänka på MP och all drit de slänger ur sig i stället för att börja i rätt ände, gällande mijö!!

 6. Dessa telefoner vill gärna Vingåkers kommun använda för att liksom känna godheten vingar varje gång man ringer, samt känna doften från sin muslimska broder, en win-win situation mao!

 7. Hmmm…

  Tänk om alla sex hade börjat vibrera på samma gång. Då kan vi börja snacka om för tidig utlösning.

 8. Sportigt initiativ att begagna stolgången som extra bagageutrymme och lönnfack!
  Detta tilltag slår det mesta i smuggelväg och man häpnar över dylika rövares totala brist på mänsklig värdighet.
  Ärkebiskopen beklagar förmodligen upptäckten med hänvisning till att möjligheterna att bedriva interreligiöst utbyte nu gått om intet!
  Andreas. 😃👍🏻

  1. Jag har hört värre, men jag hoppas det bara var en skröna. En död baby upptäcktes på ett flyg, i famnen på en tänkt mor fullproppad med knark. Ondskan är värre än man kan tro.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: