Stäng

Malmö – bara 7,5 miljoner på illegala invandrare

SKATTER. I kalifatet Malmö har socialdemokraterna styrt i över 100 år. Bidrag utgör drygt 25 procent av Malmö Stads driftskostnader 2018.

Detta faktum är en total icke-fråga i Malmö, dels från media och dels från stadens styrande politiker. Inte några som helst krav finns på Malmö Stad att minska bidragsberoendet eller andra städer som är bidragsberoende.

Malmö går back drygt 15 miljoner om dagen, 5,6 miljarder om året, som landets övriga skattebetalare får betala.

Det får inte de styrande att ens fundera på att spara, det är ”bara” 7,5 miljoner på illegala invandrare. Alltså människor som uppehåller sig illegalt i landet och som Stefan Löfven (S) gång på gånga har lovat ska lämna landet

-Pettersson tycker att ni som vill att hela landet ska bli som Malmö röstar naturligtvis på S. I Malmö finns facit av drygt 100 år med socialdemokraterna vid makten.

Twitter

 

Gatukonstnären Dan Park som då och då sitter i fängelse som politisk fånge har lösningen…

Tänk så rätt Dan Park har…

7 reaktioner på “Malmö – bara 7,5 miljoner på illegala invandrare

  1. 7,5 miljoner är ”bara” för sossen som är satt att förvalta skattebetalarnas pengar. Dessutom är det från skattebetalare i andra delar av landet i form av de skatteutjämningsbidrag Malmö får från övriga delar av landet. En spark i ändan ut ur stadshuset är vad sossarna behöver i Malmö, Göteborg, Stockholm och åtskilliga andra kommuner.

  2. Det är därför vi ska sänka skatterna och visa vart de går.
    Ylva Johansson höll sitt mantra idag i intervju och allt gick som vanligt ut på beskatta fler. Ingenting sades om att de utjämningsbidrag som var tänkta för glesbygden till stor del går till lata invandrare och till dem som är här olagligt.
    Varför ska vi betala höga skatter till dem? Storstäderna tillsammans med Örebro har seglat upp som de största bidragstagarna.

    Fråga svenska folket om dem är beredda att betala mer till de fiktiva pensionräddande kärnfysikerna!

  3. Men det var kanske 900 miljoner till folk som kom från andra länder, och resten till Svenskfödda och då blir ju inte siffrorna så fina

  4. Här måste man göra som med bidrag till utlandet – dra in till dess man följer statsministerns ”nya hårda linje” – om den nu är på allvar.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: