Fyra döda i islamistiskt terrordåd i Belgien

ISLAM. Två poliser och en förbipasserande har skjutits ihjäl av en beväpnad man i Liège i östra Belgien, rapporterar tidningen Le Soir.

Mannen tog sedan en kvinna som gisslan innan han ska ha skjutits till döds av polisen. Ytterligare två poliser skadades i insatsen.

Enligt tidningen ska mannen ha öppnat eld efter att ha stoppats för en rutinkontroll.

Belgiska tv-kanaler och tidningar pekar ut en 36-årig man från Rochefort i södra Belgien som gärningsman. Mannen har varit på permission från fängelset sedan i måndags. Han ska länge ha varit känd av polisen, men inte för radikalism, även om han tros ha radikaliserats i fängelset.

-Pettersson är imponerad av faktagranskarna på SVT, de glömmer rapportera att attentatsmannen skrek Allahu Akbar och kallar honom den misstänkte.

BBC, Express, Daily Mail, Sydsvenskan, Aftonbladet och många fler skriver ”attentatsmannen ropade Allahu Akbar” under attacken.

Attentatsmannen hette Benjamin Herman och hade konverterat till islam enligt belgiska medier.

7 thoughts on “Fyra döda i islamistiskt terrordåd i Belgien

 1. Propaganda dåd yes – men för en polisstat i Belgien och EU. Alltså ännu en psyop- teater för allmänheten från globalisteliten.
  .

 2. Och i Sverige fattar vi inte risken med sekten!
  ”Islam ska ta över världen, inte delar av den, utan hela! Och om så behövs – med våld!

 3. För dem som aldrig har varit i Liège så fortsätt med att inte besöka. Staden är mycket exotisk vad det gäller folket, jag kör numera snabbt igenom och har gjort så under minst 25 år.
  Ardennerna är mycket vackert men resten i området ………..

 4. T.o.m. propaganda-nyheterna i Tyskland tvingades idag rapportera,att det var ett islamistiskt attentat… Då ligger absurdsk STATS-TV/ Radio lite bakefter eller ”bakom” !! Samtidigt vill jag påminna om,att det finns c:a 800 bevisade terrorister som vandrar runt bland oss inom landet !

 5. Varför skickade man inte det svenska regeringsplanet med Löfven i spetsen och erbjöd hela bidragspamfletten med bostad, livslångt bidrag, körkort och valfri utbildning.
  Varför, varför…..varför gjorde inte 7 – klövern detta?????

Kommentera