Stäng

Muslimer diskrimineras

ISLAM. Jaafer Obed Centerpartiets Ungdomsförbund Norrköping har skrivit en märklig debattartikel i Folkbladet.se, den börjar med: 

Bild: Bertil Ericson

”Nu får det vara nog segregationen i Sverige, och speciellt på arbetsmarknaden. Man läser nästan varje vecka om att en kvinna har fått sparken eller inte får det jobbet hon vill och har sökt till, på grund av sin slöja. Sedan klagas det på att muslimer inte vill jobba och inte vill anpassa sig till det svenska samhället.

Muslimska kvinnor som vill ha på sig slöja förtrycks och diskrimineras i arbetslivet och samhället. Många muslimska tjejer som studerar känner sig oroliga om de kommer få det jobb de drömmer om…”

Längre ned står ”…Slöjan är obligatorisk för troende kvinnor inom islam så som bönen är obligatorisk vilket även viss del av den manliga klädseln är obligatorisk. Med anledning av att det är obligatoriskt, känns det inte rätt att beslöjade kvinnor inte ges möjlighet att jobba och integreras i samhället…”

-Pettersson läser det första ”Muslimska kvinnor som vill” och ”slöjan är obligatorisk”och undrar om det är valfritt eller om det är tvång? Eller vill herr Obed att det ska vara tvång?

Nåväl, i det är fallet är det inga problem. Det är bara att ta av sig slöjan om man vill arbeta och det går bra utan att Allah eller profeten Muhammed blir förbannade, det står nämligen i koranen.

Darura är ett muslimskt begrepp som närmast går att jämföra med det gamla svenska ordspråket ”nöden har ingen lag”

Darura innebär helt enkelt att om det är nödvändigt får man göra det som är förbjudet ”haram” enligt islam och detta utan att Allah och Muhammed blir griniga.

Alltså finns det inget halalslaktat kött i Sverige eftersom det är olagligt att slakta utan bedövning här då äter man icke halalslaktat eller inte alls…

Finns det bara fläskkött på menyn går det bra att äta detta eller gå omkring hungrig…

Tillåter inte arbetet att man vänder arslet i vädret fem gånger om dagen så går det bra att be vid annat tillfälle…

Får man inget arbete för att man går klädd i tält går det bra att ta av sig tältet…

Bor man i ett land utan sharialagar så får man acceptera det landets lagar…

− Pettersson inser att Darura ger muslimerna möjlig att ta seden dit de kommer om de vill. Tyvärr vill många av dem inte och eftersom Darura verkar vara ett begrepp som de inte känner till så får vi påminna dem och våra politiker att vi behöver inte anpassa oss efter dem.

Allah har godkänt att de anpassar sig efter oss – Darura på er!

Islamiska krav är ”önskemål” inte nödvändigheter. Om deras krav inte uppfylls, innebär det ingen skada på deras religion.

– Eftersom Sverige är ett sekulärt land, där den muslimska lagen sharia inte gäller tolkar Pettersson koranen och Allah den högstes regler som så att mussarna kan ta sin koran och stoppa upp någonstans. Allt som fattas är att någon talar om för dem att här gäller inte deras bok, här kan ni äta fläsk, vara som folk och ta en liten virre för det är nödvändigt i vårt land…allt detta enligt koranen och passar inte det finns det drygt 50 muslimska länder att flytta till.

Sharia för icke-muslimer Reseguide för muslimer 

38 reaktioner på “Muslimer diskrimineras

 1. Åka hem eller till närmsta land där islam är ensamt på täppan, alla blir nöjda och glada kan man tycka.
  Det är bara det man inte avser slå till reträtten i sitt erövringståg.
  Ställa krav och äta sig in, få makt i samhället.

 2. Behöver vi muslimer i landet? Enligt S så är svaret JA. Då frågar man sig varför och svaret är enkelt. När S kom till akten hade vi ett klassamhälle där gränserna var knivskarpa. Men S lyckades förändra landet så att arbetarklassen flyttades upp på pinnen och närmade sig medelklassen. Men med en förminskad/utsuddad arbetarklass kan inte S framstå som det goda partiet som står på den svages sida. Alltså släpper vi in låg utbildade människor utan yrkeserfarenheter. Då får vi en ny klass längst ner på skalan och S får nya getter att visa solidaritet. Ett godhetsparti utan någon att vara god mot är en katastrof

 3. Kanske Sverige var ett sekulariserad samhälle innan den Muslimska invasion, nu är vi det bara på pappret, och värre kommer det att bli.
  För 40 år sen när jag gick i land i Oxelösund va det första jag fick lära mig
  ”Ta seden ditt du kommer” idag är det omvänd, vi förväntas att anpassa oss till ockupanterna.
  Med avsky se jag varje morgon lämmeltåget av muslimer till Campus i Oxelösund.

  1. Kurt :
   Min erfarenhet är exakt densamma, för min del var det som svenska i Nederländerna, UK, Belgien (en kortare tid i USA) och Frankrike.

  2. Ta seden dit du kommer gäller inte idag, nu gäller istället för infödda att byta sed !

   1. Ja det var ju det som Mona Muslim sa, att det är lika
    bra att Svenskarna anpassar sig till det nya Sverige,
    det gamla kommer inte tillbaks? Och förhoppningsvis
    inte Mona Muslim heller.?

 4. Du Jaafer Obed. För 30 -40 år sedan hade muslimska kvinnor i Sverige ingen hijab. De blottade sitt hår precis som andra kvinnor i Sverige. Första gången jag såg en muslimsk kvinna med slöja var i slutet på 80-talet. Då för 40 år sedan var ni inte speciellt många och därför kunde ni inte ställa dessa krav som ni gör idag.

  1. Det finns också andra böner, som svarta, gula och röda och som finsmakare njuter jag mest av de böner som vuxit i god jord. De som vuxit upp på fel plats är farliga både för kropp och själ. Njut och behåll de goda bönerna. Släng skiten

 5. ”Pettersson inser att Darura ger muslimerna möjlig att ta seden dit de kommer om de vill. Tyvärr vill många av dem inte och eftersom Darura verkar vara ett begrepp som de inte känner till så får vi påminna dem och våra politiker att vi behöver inte anpassa oss efter dem.”

  Det är precis som den muslimska kvinna jag känner sa: ”Det handlar om intelligens. man tar seden dit man kommer.”

  Så det är alltså den obegåvade delen vi fått hit? Som sparkats ut ur de egna hemländerna?

  1. Jo de ”bättre” beställda i arabvärlden,lär inte flytta till ett land,här uppe i Norden. Naturligtvis är det de undre skiktet,och kriminella äventyrare som överflyglar oss,tillsammans med utvalda ”troende terrorister”,som skall förgöra oss.Vad gäller deras IQ,finns ju bevis för att dessa ligger lågt…..Enkelt att utläsa på Google….

 6. Darura ser nog muslimerna som ett passerat stadium utan de arbetar nu för att implementera islam i hela samhället.
  Går ju rätt lätt måste de tycka.

 7. Tröttsamt att lyssna på deras ständiga krav, krav och krav. Deprimerande tjat om hur viktigt det är med religion i ett sekulärt samhälle som Sverige.

 8. Jaafer Obeds lillasyster i femman har valt att ha slöja… Hur är det med övriga kvinnor i familjen, antar att även mamman och ev systrar har slöja? Fler tjejer trakasseras, hotas och får skyddat boende pga av att de i n t e vill ha slöja i Sverige än tvärtom. Och du Jaafer, det är än så länge arbetsgivaren som avgör vem man vill anställa i sin verksamhet. Startar ni eget med eget riskkapital har ni min respekt, och naturligtvis bestämmer ni vem som skall arbeta i ert företag med eller utan slöja!

 9. Inte vill anpassa sig till det svenska samhället…??? Här har det snurrat totalt för i Sverige så anpassar vi oss till gällande klädkod vare sig vi vill det eller ej, om inte ja då kan vi räkna med repressalier eller sparken och gäller det för oss svenskar så gäller det naturligtvis även för muslimer även om de känner sig kränkta.

  Det står även var man och kvinna fritt att ta ett arbete eller inte eftersom ingen tvingar dig till det. Sen är det en annan sak om eventuella bidrag fryser inne om man vägrar arbete.

  Jag tycker det är jäkligt konstigt (eller inte) att inte sjuklövern har så mycket civilkurage att man kan säga detta rakt ut, utan hela tiden kryper runt som ryggradslösa maskar för allt som inte passar de som VALT att komma till VÅRT land!

  1. ”Lukas”!
   Jag har ett förslag till svar på din frågeställning:

   Sök på google: ”socialdemokraterna kontrakt 1999”
   eller ”socialdemokraterna kontrakt Muslimska Brödraskapet”

   Socialdemokraterna skrev tydligen kontrakt med dåvarande Muslimska Brödraskaper om att bidra till att Sverige skulle islamiseras!
   I kontraktet finns tydligen löften om att de (S) ska se till att muslimer får positioner i regeringen och andra ledande ställningar.

   Jag är skiträdd!
   Känner du dig trygg?

  2. Varför arbeta och anpassa sig och när man inte behöver ?
   I dagens Sverige rättigheternas land nummer ett på jorden finns som alla vet ställs inga krav på framtidens pensionsräddare eftersom det både är kränkande och rasistiskt, krav ställs bara på oss infödda äkta svenskar som måste och ska försörja våra inbjudna gäster som sedermera blir hedersamma ”svenskar” i mångkulturälskande etablissemangets s.k trygga kriminella anarkiSverige.

 10. Är det verkligen sant att människor från främmande länder bara skall få flytta in och villkorslöst få alla förmåner och mer än svenskar har? Något är fundamentalt fel. Det är gräsligt lång tid till val.

  1. Och vad kommer att vara bättre efter valet? Det hela kommer att sluta i ett antiklimax. Inget kommer att ändras till landets bästa, tvärtom

  2. Att det är sant och förhåller sig på det sättet i dagens Sverige råder det väl ingen som helst tvivel om ?
   Sverige är ju som alla vet ett mysigt, duktigt, solidariskt, generöst, öppenhjärtligt och rikt land och vill naturligvis visa alla hur bra världens största socialbyrå fungerar.

 11. Man bör inte glömma att muslimer är nära besläktade med nazism. Vem vill arbeta tillsammans med nazister och Htilers närmsta vänner?

 12. Behöver vi hjärntvättade individer?
  Behöver vi vandrande sopsäckar?
  Behöver vi individer dom följer sin identitet?
  Behöver vi individer vars livsmål är att ta över vårt land?
  Behöver vi individer som massproducerar barn?
  Behöver vi individer som inte vill eller kan acceptera vår kultur?
  Behöver vi individer som inte vill leva på våra villkor?
  Behöver vi individer som ser oss som fiender?

  Koranen föreskriverallt detta!
  Behöver vi koranen?
  Behöver vi islam?

  Jag är rädd!
  Känner du dig trygg?
  – annars rösta på SD!

 13. Dom här jävla mussarna tar på offerkoftan om dom inte får gör eller se ut som dom vill. Klädkod gäller på många arbetsplatser även för svenskar och det religiösa får man sköta på fritiden.

 14. De koranförslavade kverulanternas kontinuerliga klander är en av de ideologiskt härledda egenskaper som främst utmärker dem.
  Att textens motsägelsefulla resonemang blottar inkonsekvensen i argumentationen, tycks inte besvära den importerade unge statskonstnären, vars enda syfte är att erinra svenska folket om hur fräcka, fördomsfulla och motvilliga vi är som har mage att rätta oss efter våra egna riktlinjer och statuter, utan att be de evigt missnöjda muslimerna om tillstånd.
  Andreas.

  1. Danmark också, Många, om inte de flesta, tog vägen genom Danmark så det blir ytterligare ett land till listan.
   Detta är inte överraskande. Sveriges galna ledare gick ju faktiskt ut och annonserade till folket i Mellanöstern att alla som kunde ta sig från Syrien till Sverige skulle få permanent uppehållstillstånd och livstids försörjning.

 15. Islam är ej kompatibel med västvärlden.
  Utövarna av denna religion saknar empati.
  En värld under denna religion vore så nära helvetet man kan komma.
  Varför åtrår socialdemokrater och kryper för denna irrlära?
  Finns det en agenda där dom ska gå hand i hand när landet har fallit.

 16. Jag kan från säker källa bekräfta att muslimer från Nordafrika trakasseras mycket mer inom gruppen om de inte gör som nordafrikanska muslimer ska göra, än av svenskar. Hade ett förtroligt samtal med en ung man som var muslim från Nordafrika som berättade om sina strävan att bli svensk.
  – Du kan aldrig bli nån djävla svenne ska du veta, du kommer alltid att vara afrikan. Han blev hela tiden motarbetad av andra afrikaner.
  Så, börja rensa i de egna leden innan ni gnäller på oss svenskar.

 17. Har misstänkt det länge närmare de sista 40 åren att bland annat muslimer kränks, åsidosätts och diskrimineras även i det heligt mångkulturella paradiset Sverige men vi får trösta oss med att Sverige ändå är ett fint land som försöker göra allt som står i dess makt för att tillgodose stackars flyende nysvenskars alla behov när det gäller alla välfärdsbidrag, bostäder, sjukvård, tandvård, barnomsorg och skola och all annan s.k välfärd som vi infödda solidariska dumsnälla svenskar med glädje jobbar ihop och betalar via skatteintäkter !!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: