Stäng

Pettersson är ett obildat, fördomsfullt och rasistiskt pucko, men smartare än…

VALET 2018. -Pettersson är lite stolt idag. Trots att jag enligt den socialdemokratiske ordföranden i Barn och ungdomsnämnden i Vingåker  och många fler socialdemokrater är ett obildat, fördomsfullt och rasistiskt pucko så såg jag minst 20 år tidigare än dagens sossar att deras politik är ohållbar. Inte dåligt för en obildad men stolt rasist. 

Jag såg att asylinvandringen måste begränsas, Sverige är fullt, ni vet som den kloke socialdemokraten Ingvar Carlsson sa 1989 när han stängde gränsen långt innan dagens socialdemokrater började yra om ”mitt Europa bygger inga murar”

Jag insåg långt innan dagens sjuklöver-politiker att i grunden handlar allt om en enda fråga. Asyl- och anhöriginvandringen påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, skatterna, välfärden, pensionerna, brottsligheten, allt! Mest av allt påverkar den tilliten som gjort vårt land unikt.

Invandringen måste begränsas, vi måste börja skicka hem folk, annars är vi snart som ett muslimskt arabland och hur det ser ut i de länderna har vi facit på.

-Pettersson är inte med i något parti eller politiskt aktiv mer än på och med bloggen. Som konservativ nationalist med en grundinställning att samhällsförändringar ska ske så långsamt och försiktigt att man inte råkar slå sönder något som fungerar väl. En så dramatisk demografisk förändring som dagens invandring till Sverige innebär är allt annat än långsam och försiktig, och det vi råkar slå sönder på vägen kan visa sig omöjligt att reparera i efterhand…

…men vad vet jag, ett obildat, fördomsfullt och rasistiskt pucko enligt de socialdemokrater som tillsammans med V, MP, C, M, L och KD byggt upp dagens samhälle.

Hoppas den socialdemokratiske ordföranden i Barn och ungdomsnämnden i Vingåker är nöjd med situationen på orten och i landet och att Helena Edrenius (S) tycker det är OK att sprida sådant som nedanstående på Facebook…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

63 reaktioner på “Pettersson är ett obildat, fördomsfullt och rasistiskt pucko, men smartare än…

 1. Det är finansministerns uppgift att se till att landet har balans i utgifter och inkomster, som den här finansministern totalt har missat.
  Sveriges industri går som tåget har hon framfört som är sanningen, men när utgifterna överstiger inkomsterna blir det problem, och vad händer när låg konjukturen kommer, med nedgång i ekonomin och ladorna är bottenskrapade.
  Nu måste utgifter börja skäras ned, därför utgifterna är alldeles för stora där asyl och anhörighetsinvandringen är orsaken till det.
  Utgifterna för asyl och anhörighetsinvandringen kommer att öka kraftigt därför det kommer in fler av den varan och ett mycket fåtal kommer ut i arbetslivet, sedan är barn födandet stort i de grupperna och barnen följer många gånger föräldrarna, därför blir det tillökning av bidragstagare.
  Sträng som var en självlärd ekonom och en mycket duktig sådan med ”sunt bond förnuft”, skulle aldrig ha accepterat den här galenskapen som asyl och anhörighetsinvandringen är.
  Det är mycket förvånande att det är endast ca 20% av de röstberättigande som insett att den här asyl och invandringspolitiken drar ned landet till ”fattighuset”.
  Nu är det endast att hoppas till valet att de tidigare 80% inser att de har blivit grundlurade av media och politiker, som stått för den här galna asyl och anhörighetsinvandringen som de propagerat och vilseledd många lättledda personer.

 2. Vingåker…Där myndigheterna vill informera om vikten av att barn äter under ramadan eftersom flera barn svimmade av utmattning i skolan förra året – men vågade inte peka ut någon särskild grupp… Nä, för det är ju så himla många olika grupper som fastar undee ramadan.. 🙄

 3. Den här personen från Vingåker borde polisanmälas för hets mot folkgrupp,vi är ju i alla fall 20 % svenska ”puckon”.

 4. Pettersson! Det skälls om blå-negrer lite för mycket kan du inte få in 22 åringen från Mali som räddade en 4-åring i Paris. Äras den som äras bör!

  1. Nej ”gamgubben” denna hjälteinsats har ju redan all PK-press inom EU,redan rapporterat om.
   Bättre vore kanske ett reportage från södra delarna av Malmö,där det dagligen skjutes ihjäl ”skyddssökande”.Detta får vi vare sig bilder av liken,eller stora rubriker kring.
   I bästa fall fyra rader på sådan 12 !!

  2. Vi behöver lära oss att inte bara dra alla över en kam av samma religion, hudfärg, kultur eller ursprung. Brott begås av individer, inte folk.

 5. Vi får inte glömma att alla dessa högutbildade som kommer hit som ett aldrig upphörande kompetensregn faktiskt behövs i sina hemländer. 7-klövern är väldigt egoistiska på den punkten.

 6. Du är dessbättre inte ensam Pettersson, vi är många puckon och hoppas att alla röstar fram SD till topp i höst.
  De trångsynta och hårt indoktrinerade sossarna får krypa till korset och be om ursäkt och be om bot och bättring.

 7. M har fler låginkomsttagare på sina listor. Jag kan mer om frågor som rör psykisk ohälsa än hela S-partiet. Klart även jag är ett pucko. S idag är ett skämt!

 8. Ylva Johansson, överlevaren i sossepartiet sedan kommunisttiden. Hon är så smart så hon tror att alla dessa analfabeter kan jobba som bilmekaniker, i den branchen behövs säkert ingen kompetens, skruvmejsel o skiftnyckel räcker säkert. Hon har säkert superbilen som hon lämnar in för service eller kanske någon annan sköter den detaljen. Eller varför inte sjukvården, där behövs ingen kunskap, bara hålla handen. Nej visst ja de får invällarna inte göra, så det som återstår är ett livslångt beroende av mina skattepengar, vilket jag inte godkänt hittills. Stöld brukar det kallas. Men inte i 7 klöver sammanhang, då kallas det solidaritet. Det räcker med att försörja Ylva Johansson och resten av hydret, hon är inte billig i drift. Liksom invällarna är det åxå livslångt.

  1. Tycker att det borde räcka med Koranskolan för att få flyga Intelligenta Sossar o PK på semester till Somalia. Gänget i Vingåker har redan bokat 1 klass!

  2. När man ser till svenska kronans utveckling sedan årsskiftet är det dystert.
   Vid årsskiftet fick man betala 9,76 kr för en US dollar, nu kostar den 8,82.
   En euro kostade vid årsskiftet 9,76 mot att idag kostar den 10,26
   Vid årsskiftet fick man för 1 svensk krona 4 Thai bath, mot att idag får man 3,63.
   Svenska kronan flyter därför skall det vara dess rätta värde, som visar att den är i en fallande trend.
   Den svenska industrin går bra är mycket effektiv och har inga problem att konkurrera med utlandet.
   Det finns ingen annan orsak utan det är asyl och anhörighetsinvandringen som kostar mycket stora pengar, som gör att ekonomin i landet med kronan är på nedgående.
   Välfärden i landet har inte ökat utan har istället fallit kraftigt, med långa köer för de som exempelvis är i behov av vård för de bosatta svenskarna.
   En sak som media och politiker aldrig tar upp är att asyl och anhörighets invandrarna sänder stora pengar till sina hemländer.
   Växlar de in utländsk valuta i Sverige och det rör sig om stora summor, som är fallet, därför de är många personer, blir det press nedåt på kronan.
   Skickar de svenska pengar till sina länder skall Riksbanken sedan lösa ut de svenska kronorna.

   1. Svenska kronan föll kraftigt idag ser ut som fritt fall.
    1 euro kostar idag den 29 maj 10.32kr
    1 US dollar idag 8,94 kr
    För 1 krona får man idag 3,58 Baht mot 4 Baht vid årsskiftet

    Svenska folket blir straffade hårt för den idiotiska asyl och anhörighets invandringen som regeringen för.
    Det finns inget annat skäl till kronförsvagningen utan det är de astronomiska kostnaderna för asyl och anhörighets invandringen.

 9. Den här katastrofala invandringspolitiken som bedrivits sedan torkan i Somalia som medförde svält i landet, beror på naiva och okunniga politiker, som agerat efter fantasidrömmar och inte i verkligheten.
  De myntade ”allas lika värde” som skulle mena att alla människor har samma värde, som blir helt felaktigt när det gäller att ta emot invandrare.
  Sverige har tagit emot asylinvandrare med mycket låg eller ingen utbildning som de trodde skulle komma ut i arbetslivet och ge skatteinkomster för landet.
  Här saknades en konsekvent analys , först skall de lära sig ett nytt språk och sedan genomgå en grundskola och sedan yrkesutbildning, det säger sig självt att uppförsbacken blir väldigt lång för många asylinvandrare..
  Följden har blivit en mycket hög arbetslöshet bland asylinvandrarna och hög kriminalitet, som lätt kunde förutses.
  Sedan trodde politikerna att allt skulle lösas med ”integration” som blev ett heligt ord, och det satsades miljarder på sådana projekt som blev totalt misslyckat.
  Alla som känner till länder som har stor erfarenhet av invandring som Kanada, USA och Australien känner till att i de länderna vill nationaliteter bo i vissa områden, där de har sina landsmän, som ger dem en social trygghet och ett naturligt umgänge.
  Problemet i Sverige med asylinvandringen är att det är fel människor som kommit in i landet för att de skall kunna integreras in i samhället.
  Tyskland har tagit in 700.000 människor från Syrien, men nu vill politikerna att istället för att satsa enorma pengar i bidrag m.m. på de här invandrarna att pengarna satsas istället i Syrien som där bygger upp landet och skapar jobb för dem.
  Problemet för Tyskland att göra investeringar i Syrien är sanktionerna som är införda mot Syrien av USA och EU måste följa.
  Tyskland har gett tillfälliga uppehållstillstånd för de här invandrarna som flytt kriget i Syrien.

  1. Det första tecknet när ett land har för stora utgifter i förhållande till inkomsterna är en fallande valuta.
   Sverige har hamnat i den situationen, därför kronan har fallit kraftigt sedan årsskiftet mot alla valutor, bortsedd från Venezuelas Bolivar, deras ekonomi tycks också ha dåliga framtidsutsikter gällande utgifter och inkomster.
   I Sverige är det kostnaderna för asylinvandringen som diskonteras med en fallande valuta, politikerna försöker förklara bort kronförsvagningen med att det är en låg ränta som är orsaken, men det är alla länder som har låga räntor och vissa länder har även minus ränta, därför har det ingenting med räntan att göra.
   Kronförsvagningen är betydande sedan årsskiftet och den enda faktorn som bidrar till en sådan försvagning är asyl och anhörighetsinvandringen, som det är enorma kostnader med. .

   1. Med räntehöjning kunde valutan stärkas något men sedan skulle det slå hårt mot alla låntagare, som det finns många av.
    Med höjd ränta mattas ekonomin också av.
    En lågkonjuktur skall mötas med att sänka räntan som håller hjulen igång, men det verktyget är borta för Sveriges del.
    Med fallande valuta blir all import dyrare som exempelvis olja och bensin, vilket kommer göra att det blir kraftiga prisökningar.
    Sverige hade tidigare under Palme epoken en fallande valuta och mycket höga räntor, samma sak tycks vara på gång igen.
    Landet har helt enkelt för stora utgifter i förhållande till framtida inkomster.
    Asyl och anhörighetsinvandringen blev ingen pensions räddare med höjd välfärd för svenska folket som politikerna påstod, utan istället blev det tvärtom.
    Därför alla som var kritiska till den här asyl och anhörighetsinvandringen framförde en analys som var 100% helt korrekt, att välfärden kommer att drastiskt sjunka för alla.

   2. Man måste fråga sig vad är det för finansminister som Sverige har, som inte kunnat förutse att med de kostnader som asyl och anhörighetsinvandringen medför, kommer den svenska kronan i problem.
    När valutan faller blir det kostnadsökningar alltså inflation, och när inflationen ökar blir folket fattigare och förr eller senare blir det räntehöjningar.
    Med räntehöjningar kommer det att bli en bostadskris och en stagnerande ekonomi, med ökad arbetslöshet.
    Orsaken till den kommande krisen är den okontrollerade asyl och anhörighetsinvandringen.
    En stark krona kan endast komma från en starkare ekonomi, men som inte kommer att ske därför bidragskostnaderna är för stora och med stagnerande inkomster för landet.
    Med den inflyttning av asyl och anhörighetsinvandrare skulle ekonomin ha ökat kraftigt i landet, men som inte har skett, istället har det blivit mycket stora kostnadsökningar för samhället, som också var mycket lätt att förutse.

   3. Det finns två alternativ med den här asyl och anhörighetsinvandringen som är helt okontrollerat, därför alla som uppger att de kommer från ett asylland som är många sådana muslim länder har rätt att komma in och söka asyl i Sverige.
    Det ena alternativet är att politikerna som haft hand om invandringen är helt inkompetenta i frågan, har ingen aning vad det handlar om.
    De har inte förstått att från länder som de har satt in som asylländer finns många analfabeter därför det finns inte obligatorisk skolgång.
    Sedan kan det vara av ekonomiska orsaker de inte kan gå i skola.
    Exempelvis i Somalia är det 60-70% som aldrig gått i skola, Afghanistan har liknande siffror och finns många länder i nord Afrika med stor del som inte gått i skola.
    De här människorna kan aldrig få något meningsfullt jobb i Sverige, som saknar en grundläggande utbildning, som borde vara självklar för politikerna.
    Konstgjorda jobb är inga meningsfulla jobb.
    Följden blir att de blir bidragsberoende och många går in för kriminalitet, där de anser finns snabba pengar.

    Det andra alternativet är att det är en röstimport som Verkställande Utskottet ligger bakom.
    Det finns bevis på att bidragsberoende asyl och anhöriginvandrare röstar socialistiskt,
    Vid det senaste valet i sådana områden kunde det vara upp till 90% som röstade socialistiskt.
    Det skulle bevisa att socialdemokraterna ser inget fel i att välfärden för det svenska folket rasar med en mycket hög kriminalitet, utan det som är viktigt för partiet är att behålla den politiska makten.

   4. Att det är frågan om en röstimport som bedrivs är det mest sannolika.
    Personer som önskar komma till Sverige för att jobba, som kommer från icke asylländer har idag mycket svårt att få uppehållstillstånd, fastän de har jobb och bostad ordnad.
    Alla som kommer från andra länder än de Nordiska och EU måste ansöka om uppehållstillstånd via svensk ambassad där ansökan sedan går till Migrationsverket.
    Sedan kan inses att asylinvandrare blir placerade i glesbygden där inte orsaken kan vara att det är brist på arbetskraft, därför där är det mycket begränsad på jobb.
    Utan det sannolika är att kunna få mandaten från glesbygden för socialdemokraterna.
    Asylinvandrarna själva vill inte bli placerade i glesbygden, utan föredrar storstäderna dit många flyttar också, när de fått uppehållstillstånd, men politikerna räknar väl med att det alltid blir en skvätt kvar där, som ger dem behövliga socialist röster.

 10. Tyvärr har jag inte mycket hopp om henne- först när landets pengar tagit helt slut inser hon vem som var Pucko!

 11. Sossarna använder ofta epitetet obildade om dem som har andra åsikter än dom själva? Och med tanke på dem som utgör kärnan av sossepartiet idag borde man vara sparsam med sådana kommentarer.

 12. Apropå vad som står i sossarnas stadgar……….Helena Edrenius .

  Kapitel 1 Partiets ändamål.

  ”Solidaritet växer ur insikten att vi alla är beroende av varandra. Det goda samhället byggs i samverkan, med ömsesidig hänsyn och respekt. Alla ska ha samma rätt och möjlighet att påverka, alla ska ha samma skyldighet att ta ansvar. ”

  https://www.socialdemokraterna.se/globalassets/vart-parti/stadgar/stadgar-antagna-2017.pdf

  1. Trashanks vänstern är beroende av bidrag från oss andra. Vem är beroende av flyktingar?
   Jo sossar, röstboskap.
   Solidaritet mot dom som byggt landet
   Höjd pensionsålder sänkta pensioner.
   Sossar är det sämsta skit som på denna jord vandrat.
   Socialdemokrat ska bli ett skällsord för vanligt flk.

 13. ”Obildat, fördomsfullt och rasistiskt”… Se också på detta:
  ”Det Goda Samhället” har en podd om författaren och journalisten Jan Sjunnesson (f 1958), som den 15 maj var på förhör hos polisen i Stockholm – misstänkt för hets mot folkgrupp.
  Han hade lagt ut två satirbilder på Facebook (30 sep 2017), de som han polisanmäldes för. Ni kan se dem här:
  https://sjunne.com/2018/05/25/polisforhoret-med-sjunnesson/attachment/02011311/
  Hela förhöret mm (35 minuter) finns på nätet. Det börjar på allvar efter c:a 9 minuter:
  https://soundcloud.com/jan-sjunnesson/polisforhor-ang-hets-mot-folkgrupp-1552018
  Det här är rätt fascinerande. Är det här normalt för vårt rättsväsende idag?

  1. Ja idioten bekräftar bara att sociallisterna alltid varit
   intresserat av folkets kroppsform, ni vet rasbiologiska
   institutet och andra för människan nedlåtande åtagande,
   som skall mätning o s v. Fast den här satans stollen går
   ju ännu längre där han dömer en stor grupp som
   defekta. MÄRKLIGT FÖR DET BRUKAR JU VARA
   ETT AV DERAS ARGUMENT ATT Man INTE SKA DÖMA
   MÄNNISKOR I GRUPP.

 14. Stefan Löfven – är du stolt över Helena Edrenius och hennes försök att locka tillbaka väljare från SD?

 15. Den patetiska föraktfulla mytomaniska verklighetsfrämmande och månkulturälskande svenska PK-familjen som nu när verkligheten kommit ikapp kämpar för sin överlevnad är naturligtvis inget att bry sig om !
  Ärlighet hederlighet och vanligt sunt förnuft segrar alltid till slut.

 16. 7 Klöverns företrädare känner med RÄTTA att deras dagar vid köttgrytorna som skattebetalarna hela tiden håller välfyllda börjar att gå mot sitt slut. Lyktstolparna väntar på våra trofeer. Löven kan lämpligen gå tillbaka och slutföra sin svetsarutbildning så han blir anställningsbar på den vanliga svenska arbetsmarknaden den som ser till kunskap och INTE partibok.

 17. Vem bryr sig om dagens sossar annat än de själva?
  En irriterande mygga på kinden tilldrar sig mer intresse.

 18. Helena och Intelligentian i Vingåker väntar med spänning på när dom får sin första ”drive through” skjutning, vilket jag hoppas kommer så snart som möjligt.

 19. Stackars bittra och hatiska sossar. Deras desperation vet inga gränser dom vet att dom är körda.

 20. Status presens, mina välinitierade vänner, kan med största fog beskrivas som en social patologi – ett kaotiskt samhällstillstånd karakteriserat av osunda och sjukdomsalstrande element och mekanismer som hotar demolera den moraliska ordning det sociala kontraktet förutsätter.

  Att lägga hyende under lasten och uppmuntra det förkastliga, har upphöjts till vägledande exempel i det samhälle som normaliserar alla slags själsligt nedbrytande aktiviteter, medan det föraktar och förlöjligar de traditionella etiska värden som behärskat vårt europeiska levnadsutrymme och borgat för de funktionella koder och konstruktiva premisser vi förknippar med den fria, upplysta och dynamiska västerländska civilisationen.

  Då de logiskt underbyggda och faktabaserade motargumenten saknas, tillgriper de ideologiskt desorienterade marxisterna det enda artilleri de förmår avfyra, nämligen att dehumanisera, begabba och parodiera förespråkarna för det sunda förnuftet och icke minst, beskylla dem för brist på utbildning och savoir-faire, då det icke sällan förhåller sig tvärtom.
  Andreas 🙂

 21. EU är ett bedrövligt gissel i sammanhanget. Sverige fick ett kotteri att imponera på och så var eländet igång på allvar.

 22. Pettersson:
  Ja du har i varje fall lyckats finna många vänner genom din blogg Pettersson,utan att vara medlem i något parti ! 🙂
  Tyder jag som att du har en förnuftig inställning….vilket vi också dagligen får exempel på.
  Kan tyckas som ett smör från min sida, (som nyttjar din blogg) för att ge uttryck för mina innersta tankar o. även i detta fall beröm åt dig. Min merit som en f.d. amatörpolitiker på sin tid,gjorde vad jag förmådde,att söka störta Palme o Co.Vilket ju också lyckades,må detta nu även gå en andra gång,att få bort styrande röd/gröna Socialistsörjan.
  I dag på ålderns höst kämpar jag för mina barnbarn,när jag skriver ner vad som sker inför våra öppna ögon.
  Ett minus i mitt fall är,(gentemot Pettersson)att jag sedan återkomsten till Absurdistan 2004 gick in som medlem i SD !! Detta efter att från utländsk horisont följt vad som då skedde,och nu sker dagligen i det gamla hederliga Sverige jag vuxit upp.

 23. Skulle vilja uttrycka mig så här: sunt bondförnuft och sparsamhet med allmänna tillgångar utmärker en klok person, oavsett SD eller S. Livserfarenhet och klokskap vinner i längden över politisk ideologi och våta utopier, oavsett S eller SD.
  När S övergav sin traditionella, av erfarenhet baserade politik i och med Palme så släppte man krafter fria som i längden inte kunde hanteras.

 24. Då får man väl vara det då, bara för att man inte påstår sig älska hela världen och inte vill stå på knä och bli brun om nosen och i synnerhet munnen medan man servar ett visst så kallat folk som sägs vara förtryckt.

 25. Jag känner mig som ett ett obildat, fördomsfullt och rasistiskt pucko ibland. Jag har ingen doktorsexamen, har fördomar när det gäller socialister och och jag är ett rasistiskt pucko som inte förstår varför utövare av en religion ska definieras som en folkgrupp.

  1. Jo, Peter!
   En folkgrupp definieras som ett antal människor som har samma eller liknande åsikter, egenskaper, avsikter e,,er mål.
   Beträffande egenskaper så har ”troende” det gemensamt att de tror.
   => att tro är att inte veta.
   => att inte veta är att inte kunna.
   D.v.s. de är en grupp med begränsade egenskaper.

   Vi behöver inte människor som tror!
   Vi behöver människor som vet och kan!

   Vårt fosterland kan inte fortleva om vi har för många medborgare
   som lever i en fantasivärld = tror = har en religion.
   Folkgrupper eller sekter, som har sin existens i en fantasivärld, har ingen plats i ett modernt, krävande samhälle och kultur!

   Svaga människor bildar (tyvärr) starka grupper.
   Starka människor bildar (tyvärr) svaga grupper. (men SD verkar klara sig ändå ….)

   1. Då menar du att socialdemokraterna är en folkgrupp och SD en annan? Då gör ju S sig skyldiga till rasism, eller hur? Alltså är det fullt möjligt att göra en polisanmälan mot S för hets mot folkgrupp (SD). Du ser, jag är obildad.

  1. Det vore ju ett lysande drag och skön ironi om Jimmie och Barn av vår tid (heter dom så) övade in det här stycket till festen efter valsegern när SD blir Sveriges största parti!!

 26. Som vanligt från vänstern inga argument, bara etiketter och karaktärsmord precis som i Sovjet.

  1. Sexton deflowered women in Hell are better than 72 virgins in heaven.
   For info; Hell municipaly is located just east of Trondheim.
   – Norske töser aer greie.

 27. Det är så synd att vi har dessa ”utbildade socialdemokrater” som INTE ser vad som händer i Sverige. Där ser man ”utbildning gör ingen nytta” på socialdemokrater……

 28. Jag anser mig inte vara ett outbildat pucko, har i alla fall en högskole examen vilket man inte kan säga om vår stadsminister. Där har vi ett pucko som också omger sig av puckon. Har som Pettersson insett att vi är på väg mot en katastrof och det har vi varit länge. Jag är absolut ingen resist eller nazist utan betraktar mig som realist. Att den politiska agendan måste ändras är det ingen tvekan om och den som har insett och inser detta är utan tvekan Åkesson. Jag hoppas verkligen han kommer att påverka framtida politik, även om det kan vara för sent eller att det kommer att ta många många år men vi måste pröva nya och politiker med nya ideer.

  1. Högskoleexamen och pratar om stadsminister, vad det nu är? I mitt fall pratar jag om en statsminister, utan högskoleexamen.

 29. Jag röstar inte på …

  … men har inga problem att rösta på något parti som aktivt stödjer (eller har stött) folkmord och terrorism …

 30. Många tycks med att de som inte vill försörja andra länders medborgare får rasister som dessutom skapar växande utanförskapsområden.
  De som tycker så har dubbelmoral. En för sin egen ekonomi och en annan för andras pengar.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: