Stäng

Hjälp S att manipulera nätet, klicka så mycket ni orkar

VALET 2018. Sossarna är nu så desperata att de marknadsför partiet genom att köpa plats på Google Adwords. Ni kunde läsa om det i Expressen och nu uppmanas vi att klicka på annonsen som dyker upp när vi googlar ”Sverigedemokraterna” och på bilden nedan får vi veta varför. Klicka för bövelen!

Socialdemokraterna har köpt annonsplatser på Google för att hamna längst upp när någon googlar på Sverigedemokraterna. Hjälp S i sin marknadsföring, varje klick på deras länk kostar 13 kronor så klicka så mycket ni orkar.

Tänk också på att Socialdemokraterna har kritiserat nätjättarna för att de går att manipulera.

Sverigedemokraternas välfärd går att söka på samt flera andra ord. Hjälp S!

 

 

24 reaktioner på “Hjälp S att manipulera nätet, klicka så mycket ni orkar

 1. Det värsta är att de slösar, STJÄL våra surt förvärvade SKATTEPENGAR!! Sossarna är tjuvarna som Jonas Sjötedt påstår att det är de rika som skor sig på fattiga. Finns INGEN i världen som har slösat bort så mycket pengar som Sveriges Social DEMOKRATER????

 2. Jag klickar för fullt. Går in då och då – och klickar. Snart är deras annonspengar slut. Och då får Löfven börja svetsa igen.

 3. Socialdemokraterna satsar 100! miljoner kronor på att vinna riksdagsvalet. Det är de som satsar överlägset med pengar av alla partier.
  Även LO hjälper till och sponsrar deras parti.
  Lo får i sin tur pengar ifrån deras fackförbunds kassor.
  Fackförbunden får pengar ifrån medlemmarna.
  De som tillhör ett fackförbund inom LO och inte röstar på sossarna får ändock vara med och sponsra dem.
  Efter valet och förmodligen den röda regeringen förlorar stort
  då har dessa 100 miljoner kr. gått upp i rök.

  Tala om pengar i valet.

  Socialdemokraterna – 100 miljoner
  Centerpartiet – drygt 70 miljoner
  Moderaterna – drygt 50 miljoner
  Sverigedemokraterna – cirka 50 miljoner
  Kristdemokraterna – 20 miljoner
  Miljöpartiet – 18 miljoner
  Vänsterpartiet – 16,2 miljoner
  Liberalerna – 15-20 miljoner
  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/socialdemokraterna-satsar-mest-pengar-pa-att-vinna-valet

 4. Tack för tipset med sökorden som bilden visar.
  Skall gå in och klicka med jämna mellanrum!

 5. TÄNK!
  Jag tror faktiskt att detta är en Fake News. Man får inga 13:- för ett klick! På sin höjd får man typ 13 öre, då det är volymer som räknas. Dessutom tror jag att S tvärtom ERHÅLLER pengar för varje klick! Men smart marknadsfört för att SD-sympatisörer skall stärka S valkassa!

  1. Tänk Roland Salomonsson. Jag ska erkänna att jag inte vet vad socialdemokraterna betalar, men man kan googla och söka på kostnaderna för annonsering Google och då kommer man fram till att 13 kronor troligen inte är för högt.

   13 öre är på tok för billigt, det skulle innebära 13.000 kronor för 100.000 klick (aktiva annonsläsare) och för 13.000 får du kanske en kvartssida i en landsortstidning.

   Och att S skulle få pengar för ett klick är rena fantasierna. Den som har sidan och tjänsten, i detta fall Google tar intäkter tillsammans med eventuella återförsäljare.

   https://www.breakit.se/artikel/5994/sa-mycket-kostar-de-99-dyraste-sokorden-pa-google-adwords-i-sverige

   1. OK Pettersson! Du är sannolikt bättre än jag på sökningar etc. Men detta med nätannonseringar är ganska lurigt. Kan SD inte påverka vilka som placerar annons på deras ”sida”?

  2. Om det är google adwords så betalar Socialdemokraterna för annonsen. Man sätter in en viss summa pengar, när pengarna är slut, alltså när tillräckligt många har klickat så tas annonsen bort, eller så fyller Socialdemokraterna på med med mer pengar.

 6. Har som många andra gått över till Duck Duck Go, frestande att tillfälligt gå tillbaka till Google bara för detta, men nej. Ni andra får klicka för mig med.🤓

  1. Jag tror faktiskt att detta är en Fake News. Man får inga 13:- för ett klick! På sin höjd får man typ 13 öre, då det är volymer som räknas. Dessutom tror jag att S tvärtom ERHÅLLER pengar för varje klick! Men smart marknadsfört för att SD-sympatisörer skall stärka S valkassa!

 7. Om sossarna skall få råd att betala 13 kr till Google för varje sökträff och dessutom infria alla sina fagra vallöften, Ja då måste dom låta tiggeriet få fortsätta att växa enormt i Sverige …

  http://2.bp.blogspot.com/-Qmd-NDcufrc/VXLPa3EEvfI/AAAAAAAAARQ/xXiYJMv41nI/s1600/L%25C3%25B6fven%2Bpr%25C3%25B6var%2Btiggeri.jpg

  … och dessutom dramatiskt öka försäljningen av sina nitlotter …

  https://3.bp.blogspot.com/-xI2K7NMOVB8/Wc5Cms7xILI/AAAAAAAAGhE/0xjw4TWzvNMvqgpJtDmpNj0w1VlgjhkzQCLcBGAs/s1600/LOTTERIETLOW.jpg

  Från Jeanders bildblogg

   1. Sverigedemokraterna Välfärd, då kom jag till sossarna. Det stämde! Sanslöst!

 8. Såja, tar inte en minut i anspråk och ger sossarna ytterligare 130 :- i utgifter 😀 😀

Kommentera

%d bloggare gillar detta: