Stäng

11 reaktioner på “Alexandra Pascalidou saknar den intellektuella eliten

 1. hon vill in i akademien där det nu finns lediga stolar, mosaikpascalido har gjort sitt för länge sen, föreslår en permanent flytt till hennes hus i grekland

 2. Den changerade vänsteraktrisens syfte med ovan förevisade rader är att antyda hennes inbillade tillhörighet med samhällets bildade och politiskt bevandrade elit, trots att hon borde känna till det faktum att den verkliga intelligentians röster icke bereds något offentligt tolkningsutrymme annat än inom de alternativa nyhetskanalerna och bloggsidorna.

  Det faktum att den medialt efterhängsna Pascalidou erhållit stående medlemskap inom den marxistiskt impregnerade och moraliskt underkapaciterade kultureliten, har däremot ingenting med versatil och kognitiv briljans, vetenskap, erudition och välgrundad samhällskritik att skaffa.
  Andreas 🙂

 3. Bör man inte själv tillhöra Intelligentian ifall man vill snacka
  med intelligenta personer?? Och dit hör väl knappast
  Plaskalidou? Att va stor i käften och oförskämd mot det land hon kommit till gör väl knappast att hon platsar bland intelligenta personers sällskap?

 4. Hon menar naturligtvis nomenklaturan. Intelligentian har för länge sedan sett åt varthän det barkar, öst ekan och börjat att ro. Kvar på stranden står de nyttiga idioterna och fattar nada.

 5. Kan det bero på att dom intellektuella har hör talesättet ”det är bättre att vara tyst så folk tror att man är en idiot än att öppna käften och undanröja alla tvivel”.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: