Stäng

”Svenskar” mördade i Irak

ISLAM. Två män från Västsverige befaras ha dödats av terrorgruppen IS i norra Irak. En video, som uppges skildra morden, har nyligen publicerats av terrorgruppen. Vi har videon och den verkar autentisk. 

Enligt anhöriga och släktingar som hört av sig sedan videon publicerats ska männen – två släktingar i 50-årsåldern respektive 20-årsåldern – ha saknats sedan slutet av förra året.

– Vi har kännedom om de uppgifterna och vi för en dialog med berörda svenska myndigheter, bland annat polisen, säger Lina Eidmark vid utrikesdepartementets pressjour.

-Pettersson konstaterar att Sveriges Radio kallar shiamuslimska kurder som är svenska medborgare för svenskar och det är grovt felaktigt…

Vi har filmen på avrättningen men avstår från att visa den. Vi kan bara beklaga avrättningen och konstatera att IS följer koranen.

12 reaktioner på “”Svenskar” mördade i Irak

 1. Ngt för Sverigehataren Özz att raljera om på scenen, ” Korkade Svenskar som åker tillbaka till landet dom flytt ifrån på semester” kan bli en kul sketch.

  1. Det kan inte uteslutas att männen åkt hem för att deltaga i strider för ett fritt Kurdistan. Alltså var det stake i dem som nu är utan huvud. Motsatsen till Özz m.fl. som gömmer sig under feministernas kjolar.
   – Ingen frihet utan offer!

 2. På Nyheterna sa dom att dom åkte ner till Kirkuk på semester, är det någon mer än jag som finner det som ganska konstigt. Med tanke på att dom flytt där ifrån för att rädda sina liv, och när dom väl kommit till Sverige och tryggheten och fått medborgarskap och pengar, ja då åker man tillbaka på semester och till en plats som mej veterligen är det sista fästet för IS. Jag kan bara inte förstå varför man gör något sådant när man mycket väl vet hur farligt det är just där.

 3. Detta är vad de vill de sk ”svenskarna”, de är i sitt paradis med 72 oskulder. De kanske redan har träffat Muhammed.

 4. Snabbaste vägen till assimilering är att åka tunnelbana. Du blir svensk på nolltid.

  1. Det står västsverige…. Då kanske det går lika bra med spårvagn i stället. För att bli svensk alltså.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: