Kommunismen har inte förstört någonting


KOMMUNISM. SVT – Min sannings programledare Anna Hedenmo möter Sven Wollter, en av Sveriges största skådespelare och kommunism, det enda partiet som säger sanningen. 

Från SVT Min Sanning, inte färsk utan från 2014, men kommunismen är lika vidrig idag, bara distanserat i mordlystnad av islamisterna.

-Pettersson är lite imponerad av Sven Wollter, han står för sitt, men det säger en hel del om PK-etablissemanget att Wollter har kunnat göra en enastående karriär som varat i över 60 år med dessa åsikter.

Hur länge tror ni en duktig skådespelare fått vara kvar i branschen om han eller hon sagt att Hitler var inte bara dålig, han gjorde en del bra också i sina tidiga år…

 


11 responses to “Kommunismen har inte förstört någonting

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: