Stäng

Asylboende förstört, kommunen får ta fakturan…

INVANDRING. Uppsala kommun har varit tvungna att betala en faktura på över en halv miljon kronor till en privat vandrarhemsägare efter att de boende i det tillfälliga asylboendet stulit och förstört inventarier under vistelsen där.

Fakturan ligger på 506 908 kronor och täckte bland annat försvunna eller förstörda inventarier så som: 258 lakanset, 15 kastruller, 13 stekpannor, 318 tallrikar, 460 bestick och en korridorsmatta.

Återställandet av korridorsmattan ska bland annat ha kostat kommunen 115 000 kronor. Och utöver det betalade också kommunen återställningar av flera rum och ett kök till en kostnad av omkring 120 000 kronor.

Kommunen hyrde vandrarhemmet som ett tillfälligt flyktingboende under nästan ett år mellan hösten 2016 och hösten 2017. Enligt Uppsala kommun rörde det sig om 40 platser och ett hundratal personer som under året bodde där.

Läs mer på SVT…

-Pettersson säger att detta är utöver ordinarie slitage och underhåll. Sveriges framtid förstör och stjäl alltså för 5000:-/kronor per person och år där de bor gratis…

17 reaktioner på “Asylboende förstört, kommunen får ta fakturan…

 1. Hur många bevis behövs för att övertyga våra PK-politiker att de har haft och har fortfarande fel i sin uppfattning att vi får hjälp utifrån?

  1. 1st idiot tycker vi skall anlita barn inom bygg o installation? Vänligen rapportera hur bra ditt bygge o installation blivit enligt Svenska normer.
   Förresten eftersom inte det sk facket vill ställa grupp mot grupp, va fan det nu betyder så vill jag gärna höra LO´s kommentar

 2. Med andra ord så tar de arbetande infödda äkta svenskarna som gladerligen betalar skatt och försörjer parasiter smällen och står för notan !!!!!
  Dårhuset Sverige är fantastiskt och förnekar sig aldrig, synd att vi svenskar är så naiva och konflikträdda är inte svårt att vara politiker i ett land med en sådan befolkning.

 3. PayOff-tiden för denna ”frivilliga”, av sjuklövern beviljade kolonisering, är oändliga!
  Till denna massinvasion av MENA-individer finns det resurser men att låta ”Tant Agda, 93 år” eller någon som verkligen behöver LSS-stöd mm mm är det total stopp.
  Utbytet av Svenskar går försvinnande fort pga våra s k ”politiker” inom sjuklövern!
  Rösta rätt, rösta SD

 4. Härligt, när skall PK lära sig att dessa ljugande invällare stjäl som korpar, våldtar, mördar. Men 80% av befolkningen vill ha dessa som vänner, grannar, älskare.

 5. Moder Svea plundras som en julgran, varje månad skickas enorma belopp ”Hem”.
  Blir det något kvar, skickar zigenarna ”hem” resten.

 6. Jag har just skrivit ut ett offentliggjort meddelande att Regeringskansliet
  gav EXTRA anslag för tiden 2016 – 2020
  => till Migrationsverket med 100,4 miljarder kronor
  => till Polisen med 2,0 miljarder kronor

  Om jag minns rätt får Svenska Försvaret ca 40 miljarder (?)

  Kanske kunde Migrationsverket betala sina kostnader själva?

 7. Fin fint och helt normalt, vi har råd hälsar, Feministregeringen o Alliansen, DOM HAR JU FLYTT FÖR SINA LIV. Ca 80% PK måste vara IDIOTER.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: