Två skottskadade i Kista


BROTTSLIGHET. Två personer hittades sent på onsdagskvällen skadade i Kista, norr om Stockholm, efter att polisen fått larm om skottlossning och en detonation.

Ambulans och ett stort antal polispatruller larmades till platsen och de skadade fördes till sjukhus med oklara skador.

Tidigt på torsdagsmorgonen var fortfarande ingen gripen. Polisen söker vittnen till händelsen, skriver de på sin hemsida. En förundersökning om försök till mord eller dråp har inletts.

Polisen

Aftonbladet har en film där skottlossningen hörs och Pettersson säger att det låter som en film från något krig i Mellanöstern, så de små liven som skjuter och kastar granater känner sig som hemma…


6 responses to “Två skottskadade i Kista

 • Carlekström

  AFS är det som gäller !

  Gillad av 1 person

 • Kurt Kodstedt (påhittat namn)

  ”Öppna gränser” sa Fredrik Reinfeldt, ”de flyr för sina liv” säger Stefan Löven; ”De har en mycket mer spännande kultur” sa Mona Sahlin; ”No border” säger AFA; ”Lika för Alla” säger Nya Moderaterna; ”vi ger 9000 Afghanska män utan asylskäl asyl” beslutar SOCIALDEMOKRATERNA, MP+V+C! Beställt säger 87:an!!!

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Vad som är bra med debattforumet Pettersson är att alla åsikter inte accepteras men däremot respekteras även när man säger att det inte blir en röst på SD utan istället en röst på AFS i September, så fungerar en äkta demokrati.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Måste till ännu fler geniala vapenamnestier annars upphör ju aldrig dagens pang pang i det trygga mångkulturella Sverige !
  Tänk att man skulle behöva åldras i ett dårhus, det kunde man inte tro när Sverige var ett äkta tryggt kristet icke mångkulturellt land med en homogen befolkning och kultur.

  Gilla

 • Argus

  Varför inte ordna inhängande temaparker i ödemarken där de små liven får rasa av sig?

  Eller så skickar vi hem dem.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Det är ingen som vil ha dem tillbaka, är bara det öppenhjärtliga idiotSverige som samlar på sig importer för att som det så tårdrypande heter rädda framtidens pensioner !!!!!!
   Snart September och ödesval, det blir utan tvekan en röst på AFS.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: