Stäng

EU-stödet ökar bland svenskar

EU. Stödet för EU ökar generellt och är starkast i Luxemburg, Irland, Tyskland och Nederländerna. Det visar en opinionsundersökning som Sifo Kantar genomfört på uppdrag av EU-parlamentet, när det återstår ett år kvar till parlamentsvalet.

Enligt undersökningen uppger flest personer i Danmark, Nederländerna och Sverige att de antagligen kommer att gå och rösta i valet.

Svenskarna utmärker sig i undersökningen genom att lista klimatfrågor och frågor om mänskliga rättigheter som viktigast för unionen.

Samtidigt får förslaget om så kallade ”toppkandidater” – att kandidaten från det parti som får flest röster automatiskt blir ordförande i EU-kommissionen – lågt stöd i Sverige.

SVT

-Pettersson undrar lite över tillförlitligheten på en undersökning beställd av EU-parlamentet.

Nåväl, EU är bra som samarbetsorganisation men alldeles för dyrt, och EU är värdelöst som överstatlig organisation.

Har ni tänkt på att svenska politiker och journalister skyller många beslut på EU och att vi måste göra som Bryssel bestämt.

Det verkar inte vara så noga med EU när skatter på flyg, drivmedel och annat ska höjas.

Att höja drivmedelsskatten i Sverige för att rädda miljön är som att kastrera sig för att det föds för många barn i Afrika, totalt verkningslöst…

Ovan Afrika jämfört med Västeuropa. Norden saknas. Nedan Sydafrika ovanpå Europa.

 

14 reaktioner på “EU-stödet ökar bland svenskar

 1. Ett par månader kvar till valet hörs nu då och då i PK-media positiva nyheter, bland annat så minskar helt plötsligt bostadssegregationen och skjutningar arbetsmarknaden går liksom ekonomin som tåget (som numera aldrig kommer i tid) det går heller inte enligt s.k dumexperter att bevisa att fler våldtäkter begås i dagens mångkulturella Sverige jämfört med ett icke mångkulturellt Sverige osv osv !
  Finns det måhända ett samband mellan dessa ev Fake News och oron i lägret 7 klövern ?

 2. I samband med detta öppna EU,läste jag just i lokal/lögnblaskan HD som tydligen lider av ”sommartorka”,följande bidrag.
  En person i Ängelholm hade upptäckt ett par zigenare som åkte runt och rekognoserade över lämplig ställen för inbrott.Ärlig som personen var,satte han upp en varningslapp på anslagstavlan i stadens största affärscentra.
  Här beskrev han bil m. färg o. reg-nummer till sina medmänniskors hjälp.
  Då dök en korrekt idiot upp och fick se lappen varpå denne ”gode” anmälde saken till polisen.Butiken fick ta bort varningen efter anmälan !!
  Sen undrar några varför Absurdistan ser ut som det gör,och bebos av en mängd bortdaltade mähä !

 3. Dagens Fake News, igår påstod samma propaganda-organ att segregationen minskat sedan 2012.

 4. FAKE från början till slut! De börjar bli desperata nu… Vad är nästa undersökning? Kanske att Eu-politruckerna för högsta betyg vad gäller invandringen till Europa från 99 procent av medborgarna???

 5. SIFO är som blindtarmen, alla vet att den finns men ingen vet vad den har för funktion.

 6. Ha! Ha! Ha! En opinionsundersökning utförd av SIFO! Resultatet var beställt. När har SIFO legat ens nära sanningen i NÅGON undersökning?

  Snarare är det numera 68% av svenskarna som är neutrala eller varierande grad negativa. I förra undersökningen jag såg om stöd för EU var det över 50 % varierande negativa och ca 30% vet ej eller vill ej svara. F ö HUR STORT BORTFALL BLEV DET I SVERIGE AV TILLFRÅGADE?

 7. Det slog mig i dag att tänk om SD inte funnits, hur hade det varit då, i Sverige. Alla dessa vurmare för fri invandring hade haft öppet mål. EU skulle vara allena rådande. S, mp och alliansen hade lugnt fått fortsätta sin skådespel och charader om hur olika dom är, och i opposition mot varann, skrattat sedan i mjugg åt oss, som går på det. Alternativ media skulle föra en tynande tillvaro hårt ansatt av censuren, islam skulle inte med ett ord få kränkas. Vi skulle gå där till jobbet, med en gnagande känsla att vara lurade , men inga journalister eller andra media skulle påvisa det.
  Fy … , det är så man vill kräkas, bara man tänker på hur det kunde ha varit.

 8. Kommer alltid att vara nöjd över att man röstade nej både till EU-familjen och Euron !
  Får se om det trygga naiva svenska folket som röstade ja till EU fortfarande är lika positiva till rikemansklubben när den redan skyhöga medlemsavgiften till EU höjs med ytteligare 15 miljarder.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: