Stäng

Utrotningshotade

4 kristna ungdomar har blivit upphämtade av mystiska maskerade säkerhetsansvariga sedan den 30 mars från ett kristet kvarter i Karachi. Försvinnandet började den 30 mars när sex ungdomar hämtades.

15 april arresterades fyra ungdomar och den 8 maj försvann 14 ungdomar. Enligt de boende i området i är de män som rövar bort barnen maskerade och kör i bilar utan registreringsskyltar.

LÄNK

2 reaktioner på “Utrotningshotade

  1. Nå, hur var det nu – kan vi förvänta oss ett uttalande av den svenska kristenhetens överhuvud? Kan vi bespetsa oss på ännu en i sammanhanget makaber litotes, då reaktionen ”trist” nyttjades förra gången kristna föll offer för islamismens skoningslösa framfart – eller tiger den kulturmarxistiska koranpromotorn och konvertiten still under det att hon i lönndom avnjuter de våldsdåd som utförs av de trosanhängare hon anslutit sig till?

    Frågorna är fullständigt berättigade, men ett kan vi vara förvissade om, nämligen att det starka fördömande av utrotningsprocessen man begär av den Svenska Kyrkans primas, vilken uppbär titeln ärkebiskop av Uppsala, icke kommer att infrias så länge tronen ockuperas av Jackelén.
    Andreas.

  2. http://www.storchennest.de/
    Vad gäller utrotningshotade arter är inte Storken i fara. I Raddusch har nu paret i boet, fått sina två första ägg kläckta.Det finns ytterligare två ägg och med dem lär det gå som bland IS-terrorister,de kastas från hög höjd ner i döden.Nåväl detta är inom djur-fågelvärlden och bland araber,något som följer deras kultur och livsrytm !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: