Stäng

Stöd palestinierna – däck till Gaza

INSÄNDARE

Den terrorklassade islamska gruppen Hamas i Gaza bränner tusentals däck vid den israeliska gränsen. Detta äventyrar hälsan hos Gazas barn allvarligt och förorenar miljön kraftigt.

Hamas besatthet av att attackera Israel skadar främst folket i Gaza och till detta bidrar den svenska regeringen samtidigt som de jagar svenska privatbilister för deras utsläpp.

10 reaktioner på “Stöd palestinierna – däck till Gaza

 1. Palestinierna hade en mycket fredlig demonstration för att omvärlden skulle bli påmind om att judarna stal deras land 1948 och körde ut med våld den palestinska befolkningen ca 800.000 personer.
  De fick aldrig återvända till sina hem i Palestina utan blev flyktingar bland annat i Gaza, men i flertal länder där flyktingläger upprättades som ån idag finns kvar.
  Palestinierna har varit bosatta i Palestina i tusentals år och de judar som fanns där var en mycket liten minoritet 3-5% av den totala befolkningen och hade ingen rätt till landet utan det var rena tjuveriet det som skedde 1948.
  Demonstranterna höll sig hela tiden på den sidan av stängslet som är mot Gaza och de använde inga vapen utan var helt obeväpnade.
  De skickade drakar över mot den israeliska sidan var det enda.
  De hade tänt bål eld med gamla bildäck som rökte och brann kraftigt.
  Israeliska militären hade placerat ut prickskyttar utefter gränsen, som det visade sig sköt demonstranterna.
  103 demonstranter skall ha blivit dödad av kulor från de här prickskyttarna därav många kvinnor, barn och äldre.
  Det menas att skyttarna har tagit in måltavlan med hårkorset i kikarsiktet och släppt av skottet mot obeväpnade civila personer.
  En helt vedervärdig handling som kallas för krigsförbrytelse, och anmälan är gjord till FN om denna vidriga groteska handling.
  Sedan är det väldigt många som medvetet blivit skjutna i benen som kommer att göra många handikappade.
  En mycket vedervärdig handling är att Israels militär släppt ut gas från drönare över folkmassan, som sannolikt blivit många skador med det, därför all gas ger andningssvårigheter som kan orsaka kvävning.
  Bland annat en flickbaby skall ha avlidit av gasförgiftning med kvävning som följd.
  Palestinierna har vunnit mycket PR med demonstrationen som visade hur israelisk militär möter demonstranter som demonstrerar fredligt, för en rättvis sak.

 2. Och MP är som vanligt tysta som små möss, inte ens ett
  ynkligt pip över denna miljöförstörelse!

 3. Skräpfolk det ända dom duger till, elda,mörda,jävlas.
  Som liten satt jag och tittade på nyheterna med min far om dödandet i gaza,västbanken nu sitter min son och ser skiten med mig.
  Snart sitter han med sin son och ser palestinierna i sitt esse.
  Detta kommer aldrig få ett slut och nu har vi eldandet här i sverige i förorterna, och detta är början på slutet för Sverige.
  Tyvärr förstod inte svensken att araben tar seden dit han kommer.

 4. Jag har två utslitna bakdäck och ett framdäck till min mc som jag vill bli av med……

 5. Det räcker så bra med de 1,5milj som jag är med o betalar. Utrikes Maggan är pigg på att dela ut mina pengar och då gärna till terrorister

 6. Det är sannerligen skillnad på skit och pannkaka.
  .
  När det bränns bildäck i Gaza då tycker svenska vänstern att utsläppen och sotet är fint och rättvist, ja rent föredömligt…

  När svensken tar bilen för att komma till jobbet då är han ett miljösvin som ska beskattas hårt, ända in till benknotorna..

 7. Känns lite överkurs när vi inte fåra köra bil på världens renaste diesel eller att vi skattar på flyg som verkligen är miljövänligt, när palestinierna eldar vad skit som helst. Kan inte vår finansminister dra av föroreningsskatt på vårt bistånd. Vore det i paritet med vad vi betalar på diesel, fick palestinierna inte en krona i bistånd efter miljöskatt.

  1. Ni borde väl förstå att det här med att rädda miljön är ett bra sätt att få in skatt från folket, därför nu finns det väldigt stora hål att försöka täppa igen, man kan påstå att det är en öppen brunn som skall fyllas.
   Exempelvis när den här vulkanen på Island spydde ut sin lava månad efter månad och även försvårade flygtrafiken långt från Island, där kunde man snacka om utsläpp.
   Sannolikt rörde det sig om jordens dieselbilar för tusentals år framåt i tiden.
   Större och mindre vulkanbrott är det hela tiden, men svårt för myndigheterna att få in skatt på dem.
   I Philippinerna var ett vulkanutbrott för några år sedan, som gjorde att det blev flera meter tjockt lager av aska på marken och hustaken.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: