Ulf Kristersson (M) förespråkar öppna gränser


INVANDRING. Filmen är gammal och nuvarande moderaledaren Ulf Kristersson ung, men som ordförande för Moderaternas ungdomsförbund, MUF, lät det emellertid helt annorlunda än nu och herr Kristersson höll fast vid öppna gränser minst till 2014, och Reinfeldts ”Öppna era hjärtan. Törs ni lita på att M ändrat sig? 


11 responses to “Ulf Kristersson (M) förespråkar öppna gränser

 • Kenth Andersson

  7 klövern har i 40 år bedrivit en totalt okontrollerad massinvandring och kommer att fortsätta denna sjuka massinvandring tills Sverige är helt sänkt !
  Det är den svenska väljarkåren och ingen annan som avgör om det ska vara så, svårare än så är det inte.

  Gilla

 • Kent

  En ung och naiv Ulf Kristersson är han annorlunda idag?

  Skall M upprätta någon form av förtroende så måste de utesluta Fredrik Reinfeldt ur partiet offentligt.

  Både S och M har stora interna opinioner som vill vrida klockan tillbaka till 2015 därför blir det bara snack och ingen verkstad.
  Det pratas så mycket om att stänga gränsen det är inte det stora problemet och har liten påverkan. Gränsen har varit stängd i princip från november 2015 men med klent resultat.

  Åtgärder som i stället är mycket angelägnare är stoppa all anhöriginvandring, möjliggör inte överklagande i all oändlighet och retur direkt när avslaget är klart, vid kriminalitet automatisk utvisning (skall ej avgöras av asylaktivister som sitter i domstolarna), slopa alla lockande bidra samt inga retroaktiva bidrag samt inga tillstånd till böneutrop och byggande av moskeer eller lättnader för att islamismen ska breda ut sig.

  Gilla

 • Stefan SH

  Ska inte man förlåta för gamla ”synder” ?
  Vissa blir faktiskt förnuftiga med åren..
  De som t.ex. lämnat M och S och MP och kommit över till SD? Skall man inte lita på de?

  Gilla

 • Grune

  Öppna era plånböcker heter det väl.

  Gilla

 • Björn

  Som sagt – min röst får M aldrig aldrig någonsin igen. De fick det 2006 och det var sista gången.

  Gilla

 • ossie

  Reinfelt Vol 2.

  Gilla

 • Peter Kostin

  Dom som verkligen vill begränsa invandringen till Sverige ska ställa sig frågan ”Kommer S och M att genomföra det dom lovar? Eller kommer dom att ändra sig i september och återgå till vansinnespolitiken?” Även om SD aldrig kommer att få någon avgörande roll så visar väljarna sitt ”missnöje” med de andra partierna i alla fall.

  Gilla

  • Grune

   Men om 7-klövern står för vad dom säger så får vi i alla fall Sverigedemokraternas politik i nästa regering. Oavsett vilket parti som får makten.

   Gilla

 • Jack

  Felet är inte öppna gränser. Felet heter bidrag. Om vi hade öppna gränser och tillät människor som kunde visa upp en inkomst på 20 000kr/mån, hade det varit ett bättre alternativ än att ge bort våra skattepengar i olika former av bidrag.

  Gilla

 • Argus

  Jag tycker faktiskt synd om moderaternas lokala företrädare. De försöker uppbåda entusiasm inför valet men man ser den tomma blicken.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: