Gullpojkar gör kaos på Coop Sollefteå19 responses to “Gullpojkar gör kaos på Coop Sollefteå

 • Mm

  Sossarnas skötebarn, lite för ouppfostrade enligt min smak, men de kanske är som familjen retarderade.

  Gilla

 • håkan

  Fram till 90talet var norrland fritt från barkborrar och parasiter ! Numera förstörs skogen av barkborrar och invandrande parisiter plågar snart varje by i norrland ! ”skrämmande ”

  Gilla

 • Grune

  Detta är Lövens & Reinfeldts gemensamma barn.

  Gilla

 • Snorre

  Har besökt den staden ganska ofta de senaste 12 åren och efter varje gång kunnat konstatera stadens snabba förändring i population.
  Redan för 12 år sedan fanns det, efter att regementena lades ner, knappt jobb ens för dem som bodde där. Statens utlovade ersättningsjobb blev det inte mycket av med. (dock ett textilmuseum som förra året lades ned). Vad alla de horder av araber och negrer som regimen nu placerat där skall sysselsättas med har jag frågat mig ofta.

  Platsen var en lugn idyll tills för bara några år sedan. I mitt tycke en av Sveriges vackraste platser, med den mäktiga Ångermanälven tvärs genom staden. När Sollefteå växte fram under slutet av 1800-talet var det ett rik stad präglad av militär och skogsindustri och det har också satt sina spår i stadens vackra träarkitektur.

  När jag för tio år sedan övernattade där såg man på kvällarna knappt någon människa. Inte ens bio fanns det då den nyligen lagts ned. Perfekt ställe för en barnfamilj tänkte jag då. – Idag vågar folk knappt lämna sina hem på kvällarna längre, då våld och kriminalitet helt tagit över! (samma situation även i grannstäderna Härnösand och Östersund). Och BB har de korrupta landstingspolitikerna (S) lagt ner för att istället lägga dessa pengar på sina egna fallskärmar och löner.

  Rekommenderar alla att följa Fjällsjö nyheter där man kan läsa nyheter från Norrland ur ett lokalperspektiv, – mycket sådant som tidningarna inte längre skriver om… http://www.xn--fjllsj-cua2m.nu/media/20180515-norrlanningar-slutar-anmala-brott.php

  Våra nuvarande idiotpolitiker är en total livsfara för landet!

  Gilla

 • Gus

  Bunta ihop kräken och skicka dem dit de kom från !!

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Bra förslag och önsketänkande men VEM ska och får i dagens trygga mångkulturella Sverige bunta ihop dessa förmodligen utsatta och missförstådda krimunella parasiter och skicka dem någonstans ?
   Om ingen vet var dessa grottmänniskor kommer ifrån eller om inget annat land vill ta emot dessa kräk då blir de kvar i paradiset Sverige och blir framtida pensionsräddare.

   Gilla

   • Snorre

    Välbevakade interneringsläger (självförsörjande) tills deras identitet och bakgrund är ordentligt utredda. Alla extremister, terrorister och kriminella, som våra ondskefulla politiker fyllt våra samhällen med, skall omedelbart utvisas till sina hemländer. Samtliga medborgarskap som beviljats av denna regim och den förra skall omprövas. Ansvariga för detta kaos och galenskap skall straffas.

    Gilla

 • anne b rat

  Med tanke på vad S åstadkommit med vården i Sollefteå så lär det väl bli annat resultat i kommande val.
  Detta pack som av många idioter kallas pensionsräddare skulle ju omedelbart forslas iväg till sina resp. ursprungsländer gärna tillsammans med batikhäxorna som gullar med dom. Två flugor i en smäll !

  Gilla

 • Punto

  I Sollefteå är båda regementena nedlagda. Sjukhuset är reducerat. Polisstationen är öppen vardagar 8-15 och stängd lördag söndag. Är det någon som törs handla på COOP i denna svenska modell?

  Gilla

 • Argus

  På rymmen från Hundskolan?

  Gillad av 1 person

 • svensson

  Varför tycker 7-klövern att vi ska ha det så här?

  Gilla

  • Bosse

   Det är ett folkutbyte som pågår.Det måste ni förstå.Och därför bryr sig inte polisen om att lösa detta. Jag tror att det är order till polismyndigheten att gör så lite som möjligt. Bara så lite så att medborgarna ska tro att polisen skyddar dom. I förra veckan så polisanmälde jag en som hotade en flicka att han skulle hugga ihjäl henne och skära av henne armar och ben om hon gick till polisen. Hon videofilmade honom under hoten. Tre ggr hotar han henne till döden.Mycket hög kvalitet på filmen. Han hade en cykel. Han hade antastat henne sexuellt mitt på dan. Man visste var filmen var tagen så jag åkte till den stan och anmälde honom. Dom tog emot anmälan men jag fick till svar att det blir nog svårt att hitta honom. Man ser hans ansikte på filmen som ett stort porträtt. Flickan vågade inte anmäla honom. Han kan uppsöka mig så får han svårt att cykla sen.

   Gillad av 1 person

 • eva

  Vilken framtid när de här horderna kommer loss!

  Gilla

 • Nicklas

  Skellefteåborna har såvitt jag kan se kraftigt röstat för det här. 95,83% för och 4,17% emot. http://www.valresultatet.se/Valresultat/Kommun/Vasterbottens_lan/Skelleftea_kommun/Riksdagsvalet_2014

  Gilla

  • Nicklas

   Såg fel på orten sorry. Sollefteå röstade för det här med 87,2% emot var 12,8 % https://data.val.se/val/val2014/valnatt/R/kommun/22/83/index.html

   Gilla

  • Tomas

   Hej Nicklas !
   Du hann före!

   Pappa gjorde MUCK från Sollefteå före kriget. Därefter gjorde han och alla mina kamraters Pappor beredskapstjänst ”någonstans i Sverige”. Hela tre år var min Pappa soldat längs Norska gränsen.

   Ända till 1980 – talet var min släkt där uppe Sverigevänliga. Till min sorg har hjärntvätten omvandlat släkten till landsförrädare.

   Sist jag pratade med dem blev jag kallad rasist och fick veta att ”-det är såååå positivt och att doooom är sååååå trevliga.”

   Svensk Skåning.
   Tomas.

   Ps. Jag läste först fel. Det blev Sollefteå i mitt lilla huvud. Illa nog där med. Ds.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: