Europas självmord


ISLAM. Efter några veckor då det mesta kretsat kring Israel, Iran och Hamas tänkte jag återvända till det krisdrabbade Europa.
Och ge ordet till Douglas Murray, journalist och historiker som slog igenom förra året med boken The Strange Death of Europe. I den driver han tesen att den europeiska civilisationen, så som vi känner den idag, inte kommer att överleva.

Anledningen till detta är enligt Murray den stora massinvandringen till Europa från andra kontinenter kombinerat med negativa födelsetal hos de
inhemska europeiska befolkningarna, samt ävendet faktum att Europa samtidigt förlorat tron på sina egna värderingar och traditioner samt på
sin egen legitimitet.

Här ett kort föredrag på samma tema på Prager University:

Från Jihad i Malmö


25 responses to “Europas självmord

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Skall man tillåta sig en enkel reflektion kan noteras att den naturliga reaktionen på den invasion vi nu erfar borde framkallat en ökad nationell medvetenhet och sammanhållning kring de kollektiva nationella preferenserna och stärka den gängse uppfattningen om en allmänmänsklig och frihetligt beskaffad värdegrund, vilken fört vårt land framåt genom seklerna.

  Paradoxalt nog har reaktionen icke sällan varit den diametralt motsatta, där de så kallade oikofoberna och kulturmarxisterna, dessa sorgligt lättmanipulerade och ideologiskt desorienterade landsmän, vilka med liv och lust förnekar och förringar våra kulturella referenser och gemensamma arv till förmån för allehanda importerade sedvänjor av dubiös karaktär, i stället ökar obalansen och polariseringen.

  Vi skall samtidigt bära i minnet att de ofta primitiva och ur den västerländska civilisationens perspektiv uttalat undermänskligt disponerade och religionsförslavade befolkningarna från MENA-länderna tvärtom stärker de sociala mönster och traditioner de medfört från de ursprungliga habitaten, varför den av det politiska etablissemanget förespeglade integrationen endast blir en nominell referens och käpphäst i den politiska debatt som förs inom det asyl- och välfärdsindustriella komplexets officiella plattformar.
  Andreas.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Nej vad gör 9.000 eller ”BARA” 14.000/år hit eller dit efter 40 år av totalt okontrollerad massinvandring som under dessa år kostat och fortfarande kostar infödda hederliga äkta arbetande svenskar astronomiska summor miljarder kr från skattekistan, man får försöka att inte tänka på detta absurda för slippa onda tankar men det är svårt att inte tänka på det eftersom man varje dag i PK-media hör och ser snyftreportag om stackars utsatta missförstådda och illa behandlade nysvenskar i paradiset Sverige !!!!

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Vad var det för fel när Sverige bara var ett kristet tryggt icke mångkulturellt land med ett homogent folk med samma kultur ?
  Tyckte personligen det var toppen och enkelt att växa upp i ett sådan Sverige men tydligen så var det inte så bra eftersom 2018 finns inget av detta kvar.

  Gilla

  • Sixten

   Man bara hänvisar till att sådana här förändringar är naturliga och att folk alltid rört på sig, att man inte kan vara bakåtsträvare och att vi måste förändras annars går vi under som dinosaurierna och så vidare, och så vidare, blablabla.

   Gilla

 • Stenbock


  När det gäller våra dagars inskränkningar som Europèr, efter invasionen av främmande arter,visar några i Paris på ett åskådligt sätt dess verkan. Inte bara yttrandefrihet är det som står på spel. Hela vår frihet,och vår kultur i västvärlden sättes nu på svåra prov.

  Gilla

 • Stenbock

  Lyssnade till en Video från gårdagens debatt i tyska Bundesdagen,av AFD`s ledare Gauland.Här framkom siffror och tal kring Merkels högt lovande land,som inte ens jag trodde fanns.
  Bl.a av Tysklands 83 milj, invånare,är det enbart 15 miljoner som genom skatt på arbete,bidrar till landets inkomster.Resterande kommer från indirekta skatter typ punktskatter,moms…
  I sitt tal som irriterade övriga partier,nämnde han också siffror som hålls hemliga för den stora massan.C.a en halv miljon ”asylanter” som fått avslag,och ska lämna landet lever fortfarande kvar på tyska skatteslavars bekostnad.
  Vidare kommer dagligen c:a 500 nya därtill,smygande över den gröna gränsen.Slutligen framkom att 10.000 niggrar som nu finns i Medelhavs-länder,skall hämtas till Deutschland.Troligen samma EU-beslut över våra huvuden som skall berika oss i Absurdistan med några nya 1000-tal svartingar. Lägger in Videon för er att lyssna till:

  Gilla

  • Lena

   Stenbock :
   Du satte in det här alldeles strålande talet från AFD under något inlägg som jag inte längre finner.

   Det var då inte undertextat på engelska , nu är det med engelsk text.

   Gilla

   • Stenbock

    Då var jag kanske för snabb i vändningen ?
    Satt och lyssnade på henne i en direktsändning,och Videon dök upp liten senare på PI !

    Gilla

   • Lena

    Stenbock :
    En del av oss som är lite äldre hänger med när det talas tyska, de yngre har nog svårare, de föredrar oftast engelska.
    Att vara snabb kan ha sina fördelar, dock inte i alla sammanhang.
    Passar på att tacka dig för alla intressanta länkar och artiklar som du skickar.
    Alice Weidel är verkligen en kvinna med ”huvudet på skaft” och imponerande frispråkig. AfD har många kloka och underhållande personer på sin lista,

    Gilla

 • Joy

  Det var ett himla tjatande om låga födelsetal. Ja, jämfört med andra folk ja, men inte skulle vi gå under utan massinvandringen. Det är politiskt struntprat som journalister tog upp och malde på om. Det är en skam att ge sig på Europas kvinnor för att ha någon att skylla på. Jag blir kräkfärdig av hånet mot oss kvinnor!

  Det finns så många män som inte vill ha barn. Det är jobbigt när barnen kräver något. Barnen blir mammans så fort något går galet. Jag förstår inte varför det är kvinnor som ska föda barn och ta hand om dem. Männen har rätt att strunta i dem, men skulle en kvinna välja bort barn, då upprörs särskilt män och frustar ur sig kvinnohat. Tvi, säger jag bara!

  Har arbetat med barns och kvinnors situation i Sverige och andra länder, på olika vis, under mer än 20 års tid, de senaste 10 åren mest läst om ämnet. Läst rapporter, bloggar, tidningar, tagit in politikers syn och samhällssynen. Så jag ger inte ett vitten för hatet mot vita kvinnor som sprids i alla kretsar.

  Gilla

  • Sixten

   Födelsetalen är ju ett politiskt slagträ och du har rätt i att det är vad våra styrande gör i form av öppna gränser som förstör allt och inget annat.
   Sen behöver du väl knappast känna dig träffad för hatet mot batikhäxor och deras manliga motsvarigheter?

   Gilla

  • Mia

   Det handlar inte om hat mot svenska kvinnor. Det är väl bara att konstatera att allt färre ska klara av att försörja allt fler och så blir det när föds för få barn. I Sverige är nu en för stor del av befolkningen äldre och fler blir det. Då blir det problem.

   ”Jag förstår inte varför det är kvinnor som ska föda barn och ta hand om dem”.
   Naturen har sett till att det finns en mamma som föder, ammar och tar hand om sitt barn. Så är det bland både djur och människor och så kommer det att förbli. Det har jag känt mer som en förmån än ett problem när jag fick mina tre barn.

   Att pappor blir allt mer delaktiga är bra, där har det verkligen gått framåt, stor skillnad mot för i tiden.

   Gilla

 • ruben

  Här ett av exemplen.
  https://www.expressen.se/nyheter/brottscentralen/eva-stampades-till-dods-nu-kommer-domen/
  ”Utvisningsbeslutet mot honom gäller fortfarande men genom en lång rad tillfälliga uppehållstillstånd, överklaganden och verkställighetshinder har han kunnat fortsätta sitt liv här”.

  Gilla

 • Sixten

  Alla antirasisters våta dröm som blir verklighet, folk som den där Mia.
  Känner du dig nöjd nu?
  Känns väl bra antar jag, era äckel.

  Gilla

  • Mia

   Jag har upprepat så många gånger vad jag tycker om för stor invandring, så nu får det räcka.
   Din kommentar säger mer om dig än om mig.

   Gilla

   • Sixten

    Visst, ”bara” 26 000 om året.
    Njut av det bara.

    Gilla

   • Gus

    Moderaterna har medvetet saboterat vårt land i många år. Nu plötsligt ändrar dom sig i invandrarfrågan! Ondska och falskhet vinner sällan över kärlek och sanningen.

    Gilla

   • Mia

    Det sas att det kom lika många asylsökande som förut och jag skrev att fakta var betydligt mindre, runt 26.000.
    Någon kommentar till den mängden skrev jag aldrig, däremot sa Löfven att med tanke på Sveriges storlek borde det vara 14.000. Håller med.

    Gilla

   • Sixten

    Oj, ”bara” 14000.
    Så nådigt utav er.

    Gilla

  • Niklas K

   Hade ”Mia” kommit till Sverige när vi var vikingar och hon hade framfört de ståndpunkter och den ”värdegrund” hon uppvisar hade hon fått smaka på ”Blodörnen” och sedan blivit strödd till kråkorna. Och jag ska helt ärligt säga att den behandlingen på det skulle jag vilja se även idag.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: