Stackars barn – de får se bilder på kvinnor i bikini


FEMINISMIDIOTI. Barnkarusellerna på den årliga vårmarknaden i Borås pryds av målningar föreställandes kvinnor i bikini – något som fått flera besökare att reagera, rapporterar Aftonbladet.

Johannes Tollesson var på marknaden med sina barn när han upptäckte de vågade konstverken.
– Av ren slump såg jag målningar på lättklädda kvinnor, och blev väldigt chockad över detta, säger han.

Moa Lohne, projektledare på Borås City som arrangerar marknaden, säger att hon inte kände till målningarna men att de ser allvarligt på det och att de kommer att föra upp frågan för diskussion i veckan.

-Pettersson säger att det var tur att herr Tollesson inte var på en badstrand och att han troligen aldrig sett ett tivoli förr. Där finns också halvnakna män, vapen, ibland plågar barnen djuren genom att rida på dem, där finns clowner som kan skrämma, läsk med socker i och otroligt nog sockervadd, aj, aj, dessutom tar Aftonbladet chansen att tjäna några kronor som de gör då och då på samma sak, artikeln nedan från 2014.


29 responses to “Stackars barn – de får se bilder på kvinnor i bikini

 • Fjodor

  Det vora väl bättre med en gäng sopsäcke-klädda spökplumpar på karusellerna. Det livar ju upp tillställningen.

  Gilla

 • Niklas K

  Kan ingen förbarma sig över ”Johannes” och bara slå en kofot genom hans pannben?
  Citat: ”blev väldigt chockad över detta” Slut citat. Hahahahaha!!!

  Gilla

 • Lena

  Har frågat min dotter om hon påverkades negativt av att vi i familjen bastade nakna tillsammans när barnen var små ?
  Hon tittade med förvåning på mig, hade aldrig ens funderat över detta, nu hör det till saken att ingen av oss vuxna var vulgära.

  Gilla

  • Niklas K

   Ja, herregud! Vi bastade, solade och badade nakna hela familjen tillsammans under barnens uppväxt. Fördelen med det är att de tycks inte bry sig ett dugg idag när det gäller NATURLIG nakenhet. Däremot läderklädd hbtqpn pride-perversion har de synpunkter kring. Hur bikiniklädda kvinnor kan orsaka uppståndelse oavsett miljö är för mig en gåta. Blir dåren ”Johannes” upprörd även när hans fru (han kan ju vara sexuellt avvikande iofs och inte hetero, kanske asexuell, hämmad pga liten mikropenis etc) när hon struttar runt i bh och trosor? Jag tycker Aftonbajset ska tvinga honom redovisa sin k*kstorlek mm när han river upp himmel och jord likt ett dårhushjon för ingenting.

   Gilla

 • The proud swede

  Vissa gör vad som helst för att få vara med i tidningen

  Gilla

 • Sixten

  En passande karusell för smågossarna från Centralasien månne?

  Gilla

 • Mia

  Jag bryr mig egentligen inte men tycker att dessa damer kude placeras på ett lämligre ställe äm just en karusell för barn. Var sak på sin plats.

  Gilla

  • Sixten

   Finns mycket som skulle vara på sin egen plats i denna värld.

   Gilla

   • Niklas K

    Ja, t.ex. ”Mia” som borde sändas tillbaks dit det hör hemma i en kartong märkt ”Farligt avfall”. Usch för sådana avskum som inte hör hemma i av vita män byggda fria och civiliserade samhällen.

    Gilla

   • Sixten

    Hon är ju sosse och feminist tillika, det märks.

    Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Vi får väl hoppas att madam Johannes Stollesson inte råkade vomera över hela kjolen vid åsynen av dessa horribla dekorationer, och att hon i så fall hade våtservetter tillgängliga i handväskan.

  Testosterondräneringen har onekligen vissa påtagligt komiska inslag och den selektivitet dessa pseudomoralens bålda beskyddare ådagalägger vid urvalet av vad som är gångbart som kränkande, är i sanning skrattretande.
  Andreas 🙂

  Gilla

 • Grune

  Om jag inte vore en fattig pensionär så skulle jag åka dit och placera mig framför denna karusell och njuta av utsikten.

  Gilla

 • Tony

  Herr Tolleson är nog en sådan som hade ljuset släckt när han tillverkade sina barn, för annars hade han väl dött av chock när han såg sin nakna fru? Undrar Ifall herr(S)Tollesson går på Prideparaderna??

  Gilla

 • OPete

  Det finns inga gränser för idiotin i detta land !!!!!

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Så fruktansvärt, detta måste genast förbjudas i dagens annars helt moral respekt och kravlösa trygga mångkulturella Sverige !!!!!

  Gilla

 • Sara från Skåne

  Notera – notera

  Det är EXAKT S-A-M-M-A personer som sekunden senare har sex-undervisning med sina tre-åriga barn och lär dem att de är homosexuella.

  Gilla

  • Grune

   Här skall ni få höra en limerick.

   En kille som kom från Bombey
   .han hade nog aldrig haft tjej.
   Tatuerad han var
   en fullklottrad kar.
   På snoppen det stod
   Jag är gej.

   Orden Bombay och Gay är med lit felstavade för rimmets skull.

   Gilla

 • Fred

  Men för sjutton. Kom till Sthlm, där finns det en jättek…k målad på en hel husvägg mitt bland lattemammor och barn och ingen bryr sig – för att det är en kvinna som målat och då kallas det helt plötsligt ett statement eller konstverk.

  Gilla

  • Sara från Skåne

   Ja—bra idé… Fixa en tuschpenna och kladda dit ”Micke Langelo” så blir det ett konstverk.

   Gilla

  • Kenth Andersson

   Den där jätte…. är ju klassad som konst och i dårhuset Sverige kan och får vad som helst visas bara det flummiga vänstervridna etablissemanget godkänt och går igång på det !!!!
   Däremot är allt som det vänsterextrema flummiga etablissemanget inte godkänner tabu, skadligt, kränkande, rasistiskt, kvinnofientligt och inte minst högerpopulistiskt.

   Gilla

 • bajen666

  Men på pride går det bra att vifta och dingla med både det ena och det andra och ungarna ska med…..och husdjur…jävla dubbelmoral.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Beror naturligtvis på att PRIDE omfattas av de tårdrypande mänskliga rättigheterna, det har den numera könlösa extremvänstern och dess goda vän 7 klövern bestämt !!!!!

   Gilla

 • Peter Kostin

  68:ornas barnbarn har blivit väldigt Victorianska. Deras far- och morföräldrar kämpade för kvinnlig frihet, att själva få bestämma över sitt liv, sin kropp och sin klädsel. Nu vill barnbarnen vrida tillbaka klockan igen, tillbaka till det tid då kvinnor inte hade någon egen frihet. Tyvärr så tror jag att det beror på ett allt starkare inflytande av islam i det svenska samhället. Där det är fult för kvinnor att visa skinn, yttra sig och hävda en egen vilja. Grattis alla ”feminister” snart är ni tillbaka till år 700 e.kr

  Gilla

 • Roland ram

  Johannes blev chockad en kvinna i bikini iiiiiiiiiihhh johannes fick pungvred hans feminina sida säger åt honom att bli chockad.
  Johannes är en svensk fjolla, en feminiserad fåntratt.

  Gilla

 • Joy

  Varför ska barn stirra på halvnakna fruntimmer? Det är väl något för gubbsjuka pappor att glo på, när ungarna åker karusell. Urk!

  Gilla

  • Niklas K

   Varför ska man titta på en vacker solnedgång? Varför bygga estetiskt tilltalande som drar beundrande blickar till sig? Varför avbilda vackra vältränade män som kvinnor kan njuta av med blicken? Varför hålla sig fräsch och uppföra sig trevligt så att man gör andra människor bekväma och glada? Varför ska man måla fint och i detta fall avbilda snygga kvinnor som blickfång?
   – Varför i hela fridens namn skulle man inte?!

   Gilla

 • Sven

  Här går känslorna höga för nästan ingenting.
  Dock när det gäller alla våldtäkts- och mordoffer tigs det eller rycks på axlarna.
  I Sverige är tiden ur led.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: