Stäng

Moderaternas ”Lika för alla”

VALET 2018. Fattar Pettersson rätt så lovar ”Nya moderaterna” tandvård för alla för 50 kronor nu. M var med och införde tandvård för 50 kronor för asylsökande tillsammans med MP.

LIKA FÖR ALLA borde väl då betyda att ALLA får subventionerad vård precis som illegala får, eller? I varje fall alla 150.000 fattigpensionärer som inte har råd att gå till tandläkaren.

Sedan säger moderaterna att de ska börja ställa krav på asylsökande och deras anhöriga som kommit till vårt land.

-Pettersson undrar varför vi ska släppa in dem alls? Begriper man inte att man ska integrera och försörja sig själv när man kommer till ett nytt land så är det lika bra att stanna hemma.

Twitter

Nåväl, litar ni på att Ulf Kristersson, som stod bredvid ”Öppna era hjärtan” Reinfeldt utan att protestera är rätt man att styra upp landet så rösta på honom.

22 reaktioner på “Moderaternas ”Lika för alla”

 1. Lita aldrig på denne falske orm.En stor lögnare
  och förrädare.Enäggstvilling till Reinfeldt.

 2. Ingen återvändo. 7-klöverna har varit svekens allians eller konspirationens allians mot svenska folket. De kommer att lägga samma skattebördor på samma människor, som tidigare men på listigare sätt. Lite mer inlindat men ännu tyngre skattebördor. Sverige måste dra in politiskt bistånd pga. ljusblåa drömmar och omfördela till verkligt behövande svenskar i Sverige. Det kommer aldrig ske med 7-klöverns partier. Att placera SD i en form av karantän i riksdagsarbetet är det mest otroliga sveket, som någonsin gjorts mot en miljon väljare. Att döma SD väljare, som white trash med rasism, som grundsyn har man använt, som skäl att ignorera SD-åsikter. Där finns inga sociala eller ekonomiska faktorer att ta hänsyn till, SD-väljare är bara onda. Skillnad gör riksdagen med kriminella bostadsområden s.k. ”no go zoner” Där råder sociala och ekonomiska skäl och det är inte de kriminellas fel att de är kriminella. Vi har haft kriminella i Sverige i alla tider, men utländska kriminella har enligt rådande experter mer relevanta skäl för sin kriminalitet. Visst förstår man att folk blir trötta.

  1. Det sista du skrev stämmer inte.
   Man har haft samma uppfattning om svenskar som växt upp under dåliga förhållande långt innan de asylsökande kom hit.

   Men det är ingen ursäkt för kriminalitet, bara ett enkelt fakta.

   1. Jo jag tror det stämmer. Jag misstänker att man har politiska skäl att försvara överrepresentationen av invandrare. Skälen är att man aldrig vill erkänna att de på regeringsnivå tänkt och handlat fel. Nedanstående studie från 2013 talar om komplexare orsaker.
    https://www.kriminalvarden.se/om-kriminalvarden/nyheter/2014/april/kriminalvarden-undersoker-orsaker-till-brott
    ”Resultaten från KV-FoUs samarbeten med forskarsamhället visar att det finns fog att dra slutsatsen att
    ADHD, lägre generell kognitiv förmåga (IQ), låg ålder hos mamman vid första barnets födelse och hög
    ålder hos pappan vid barnet födelse är kausala riskfaktorer för (vålds)kriminalitet. Ålder vid barnets
    födelse och IQ är statiska riskfaktorer som svårligen kan påverkas när de väl föreligger, dock finns
    läkemedel och andra insatser som påverkar ADHD-symptom och som dessutom visat sig minska
    våldskriminalitet. Tidigare kända riskfaktorer för våldskriminalitet, såsom bostadsområde, bör betraktas
    som skensamband där den observerade effekten förmedlas via andra kausala mekanismer”.
    Hur, som helst tycker inte jag heller att kriminalitet skall ursäktas, det mår ingen bra av.

 3. Man kan ju börja med att dra in informationen i Arabiska länder .
  som på deras eget hemspråk talar om vilka förmåner och bidrag man kan erhålla när man kommer hit, och istället skriva dit att kommer man till Sverige, så ska man lära sig landets språk plus att söka jobb omgående?

 4. Om man sätter sin röst på någon av sjuklöverns partier så är det en förlorad röst, helt meningslös röst, då detta vanstyre kommer att fortsätta. Nu lovas det hejvilt till höger och vänster trots att SD pekat på allt detta i flera år. sjuklövern kopierar SD´s politik rakt av utan att skämmas.
  Det går inte att glömma bort vad sjuklövern har utsatt oss Svenskar för, ett ondskefullt experiment, som vi utsätts för varje dag

  1. De ”kopierar” men genomför den inte.
   Det väller fortfarande in mängder plus anhöriga till redan inkomna.

 5. En sak är helt säker, politiker skulle man aldrig kunna bli eftersom man inte är en mytoman och notorisk lögnare !

 6. Vi har inte demokrati, vi har partidemokrari. Åtminstone på pappret, i verkligheten demokratur sedan femtio år. För att återställa demokrati behöver vi enmansvalkretsar och ett överhus med skilda valdagar och mandatperiod.

  Enmansvalkretsar skulle ge riksdagsmannen starkare mandat, det vill säga möjlighet att trotsa partiledningen, och väljarna möjlighet att utesluta dåliga kandidater. Överhuset som Palme tog bort för att kunna genomföra förändringar fortare behövs just för att förhindra att tillfälliga opinionsyttringar, typ döda sälar som ställt till med så mycket elände, inte får drastiska följder.år:

  [youtube https://www.youtube.com/watch?v=xwPhD3X6Tl0?rel=0&w=560&h=315%5D

  1. Det är dags att börja hämta regeringen från Sergels torg.
   Om vi gjort detta vid det förra valet så hade vi fått en bättre regering än vad vi har idag.

 7. Glöm aldrig att Moderaterna gjorde upp med MP om fri invandring till Sverige………..

 8. Just nu i denna stund är våra gränser vidöppna. Det väller in nya lycksökare dygnet runt. Många av dem har inte bara mjöl i påsen. Vi måste lämna EU snarast ! Rösta bort dem som ödelägger våra samhällen. Få bort våldsverkare från våra barns framtid. Jimmie kommer att få mycket jobb med reperationen av vårt land..

 9. Säger han som tog en lägenhet ifrån utsatta människor i Stockholm.

  Hallå… LIKA FÖR ALLA !

  När han pratar, är det som Rödluvan och vargen…TROR NI PÅ SAGOR !?

  1. Ja 7 klöverns naiva och trygga väljarkår den berömda 87:an med tomtar på loftet har uppenbarligen fram till 2014 trott på sagor och lär utan tvekan tyvärr även i September 2018 tro på politiskt hyckleri mytomaniska lögner och inte minst sagor !!!!

   1. De som går till valurnorna i valet i September och lägger sin röst på 7-klövern har samtidigt gjort valet att sätta analfabetism före sjukvård,skola, äldrevård, försvar, pensioner och polis samt infrastruktur och välfärd.
    Det jag räknade upp här har 7-klöver väljaren med sin röst tagit bort från Sverige.

  2. Han heter ju ’Ulf’, inte konstigt att han låter som vargen. Vi vet redan vem ska spela rödluvan.

 10. Moderaterna är värre än kommunister, såzzar, ljugande mp. Nickedockorna som sitter i andakt o lyssnar till den senaste ledaren att ljuga, stjäla från de som fortfarande presterar något i det här fantastiska landet för att lata politiker, och latmaskar som de bjudit in från långtbortistan skall äta sig mätta, ha de senaste märkeskläderna och senaste mobilen så de kan ringa till mamsen och beklaga hur svårt de har mellan gruppvåldtäkterna, stölder och bil/hus bränningar.

  1. Varför tror 7-klövern att importen vill arbeta när det visar sig att dom tjänar mer på att ligga på soffan eller bedriva kriminell verksamhet och få mer än flertalet SVENSKA pensionärer har per månad i inkomst. Dessutom betalar dom ingen skatt på sitt bidrag och kan därför skicka in en stor del av dessa pengar på sina redan sprängfyllda bankkonton.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: