Stäng

Marockan hånskrattar – slaktade kristna och kvinnor i Åbo enligt plan

ISLAM. På väg hem från moskén beslutade sig den marockanske asylsökaren Abderrahman Bouanane att utföra en terrorattack med Jehovas vittnen som offer. Detta berättade den islamistiske terroristen idag när rättegången mot honom gick in på sin elfte dag.

På Bouananes telefon påträffades över 1800 bilder med Isis-propaganda, halshuggningar, sårade och döda människor. Bouanane hade också låtit sig inspireras av filmer från terrordådet i Barcelona ifjol samt sökt information om bombtillverkning. Bouanane berättade att också videor på halshuggningar inspirerade honom till dådet. I texter som beslagtagits i hans fängelsecell skriver han att han vill göra Finland till en islamsk stat. Han anslöt sig till islamism 3-4 månader före han utförde dådet och uppgav i rätten att han svurit trohet till kalifatet.

Bouanane ville utföra en terrorhandling under Ruisrock i juli 2017, men drog sig ur. Han berättade i rätten att han ville skära huvudet av människor på Salutorget i Åbo och att hans avsikt var att uttryckligen angripa den finska staten. När åklagaren frågade varför han gav sig på kvinnor hånskrattade Marockanen och svarade ”Ni krigar med kvinnokrafter, varför skickar ni inte män?”.

Bouanane berättade att han valde sitt första offer eftersom hon var Jehovas vittne. Han hade tidigare tänkt attackera en finsk soldat, men vågade inte. Bouanane berättade att hans mål var att attackera sina offer bakifrån och att den finske soldaten stod med ryggen mot en vägg. Marockanen berättade att han blev så exalterad efter att ha mördat den första kvinnan att han inte kunde kontrollera sig och urskillningslöst högg i och efter människor medan han skrek ”allah akbar!”. I rätten berättade han att han inte ångrade någonting.

Asylsökaren mördade två människor på Salutorget i Åbo ifjol och försökte mörda ytterligare åtta under sin knivattack, före polisen kunde stoppa honom med ett skott i låret. Rättegången fortsätter imorgon.

-Pettersson säger att det verkar vara en tuff kille, vågade inte attackera en soldat och valde i stället att attackera kvinnor bakifrån…

Från Ålands Nyheter…

Tidigare om herr Bouanane på bloggen…

27 reaktioner på “Marockan hånskrattar – slaktade kristna och kvinnor i Åbo enligt plan

 1. Svensk polis borde tuffa till sig och lära av finsk polis hur man skall handskas med personer från fjärran länder som inte har rätt att vistas i vårt land,det går inte att dalta och bjuda på kaffe, stora bullar och korv ,blunda för alla lagbrott som socialistregimen tillåter utlänningar begå i Sverige.Svensk polis bör välja att upprätthålla lag och ordning i Sverige och tjäna svenska folket och vårt land som avlönar svensk polis, polisen skall inte lyda Löfvens socialistregim som anser sig stå högt över alla Sveriges lagar och därför begår alla lagbrott som passar deras kommunist/globalist agenda och därmed tvingar även polisen att strunta i Sveriges lagar när det gäller den grovt importerade brottsligheten och illegala/asylsökande som begår lagbrott.I Finland har ca 96 % av finska folket förtroende för polisen,säger en hel del..

  https://petterssonsblogg.se/2017/09/05/finsk-polis-visar-vem-som-bestammer/

 2. Jag förstår inte hur en marockan kan tillåtas komma hit och söka asyl, det är väl inte krig i Marocko!
  Finns det ingen jäkla kontroll någonstans på vilka idioter som släpps in i de nordiska länderna?

 3. Han ser ut att vara litet eljest om än åt det våldsamma hållet.

  Ordet eljest användes för länge sedan om vissa människor som sågs som avvikande. Numera pratar man mer om avsaknad av hästar i stallet, tex.

  1. Mia :
   Nu förstår jag inte vad du menar , de som är landsmän med honom ser mer eller mindre ut som honom, han är bara en i högen.

   1. Att sitta så så avslappad och glad under en rättegång efter att ha dödat två personer ser långt ifrån normalt ut.
    Inte heller att han under två rättegångsdagar vägrade att sätta sig i sin stol så han fick köras ut, något jag läst på annat håll.

    Jag vet inte vad han dömts till men det kunde nog bli rättspsykiatrisk vård.

   2. Vad är det som du inte förstår med den ideologin denna avart tillhör ?
    Synd att man bara kan ge dig en tumme ner, annars skulle jag sitta här tills imorgon och knacka in tumme ner.

  2. Vad förväntade du dig egentligen, att en sådan som han skulle se skamsen ut över sitt dåd eller?
   Verkade Akilov också skamsen?
   Akilov som dessutom bedömdes psykiskt frisk enligt den rättspsykiatriska utredningen.

  3. Eljest användes främst i norrland förr i tiden,
   och jag måste säga att du passar in på den beskrivningen.

 4. JAG ANSER ATT DET ÄR DAGS ATT INFÖRA DÖDSSTRAFF I ALLA LÄNDER SOM HAR FÅTT EN MYCKET STOR DEL AV DESSA AS, OCH VILKA LÄNDER SOM BERÖRS AV DENNA TYP AV MÄNNISKOR OCH DÅ LEVER VARJE DAG MED RISKEN FÖR ATT VAR NÄR OCH HUR KAN MAN VARA ETT OBJEKT FÖR LIKNANDE ATTACK. DÄRFÖR ÄR DET VIKTIGT ATT DÖDSSTRAFFET INFÖRS FÖR JAG ÄR GANSKA SÄKER PÅ ATT DET SKULLE FÅ EN AVSKRÄCKANDE EFFEKT PÅ PERSONER SOM GÅR I TANKEN ATT DÖDA SÅ MÅNGA OTROGNA SOM MÖJLIGT. FÖR IDAG VET DESSA JÄVLA IDIOTER ATT DET STRAFF DOM KAN FÅ HÄR I EUROPA OCH DOM NORDISKA LÄNDERNA ÄR RENA SEMESTERN OCH MÖJLIGHET ATT VILA UPP SIG LITE. MEN OM MAN VISSTE ATT DET ÄR DÖDEN SOM VÄNTAR ÄVEN DOM SJÄLVA. DÅ TROR JAG ATT EN STOR DEL AV DESSA AS SKULLE VÄNDA I SISTA STUND, MEN VISST SÅ SKULLE DOM SOM ÄR HELT HJÄRNTVÄTTADE FRÅN FÖDSELN ÄNDÅ GENOMFÖR DET.

  1. När Sverige är helt islamistiskt så införs med stor sannolikhet dödsstraff men då är det ju tyvärr försent !

  1. Hur väl och bra regeringen och den övriga 7 klövern behandlar den här typen av kriminella grottmänniskor det vet man inte minst när man jobbar inom Kriminalvårdens hotellverksamhet men hur denna och övriga kriminella parasiter skulle behandlas eller ha det i ett Sverige där SD bestämmer vet man ännu inte !
   Förhoppnings så skulle brottslingar ångra att de blev kriminella om SD styrde den svenska skutan eller så skulle det inte vara någon skillnad i verkligheten trots att J.Å säger att SD har det bästa kriminalpolitiska programmet av alla partier.

 5. Jag skulle hånskrattat åt denne idiot om han gett sig på den finska soldaten, men som vanligt med dessa avarter från MENA. Dom törs bara ge sig på kvinnor och barn ensamma, när det kommer till man mot man. Då måste dom hämta sina brushor, för dom klarar inte av en nordbo själv.
  Återinför dödsstraff när sådant här händer

   1. Förvisso, men då ska vi köpa en fängelseplats i Sibirien eller något annat avlägset ställe. Buras de in här får de en bättre tillvaro än våra svenska pensionärer som har byggt upp detta landet.

  1. Och vem i hela he….e har lyckas med konststycket att ge mig en tumme ner ?
   Den som har gjort det, skulle kunna ge mig en väldigt övertygande och bra förklaring. Eller är det den lätta förklaringen bara, första överlevande aborten när man insåg långt innan födseln att fostret var hjärndött

 6. Läste några inlägg från en toka med signaturen Christina.
  Enligt henne är väl marockanen en stackars ”förtryckt och rasifierad” människa.

  1. Det var väl fint sagt av denna Christin om en tvättäkta kriminell parasit ?
   Hon är naturligtvis en sådan där kramgo mångkulturälskande människa som anser att alla världens problem löses med solidaritet och tårdrypande kärlek.

   1. Absolut!
    Kan mycket väl tänka mig ett sådant utlägg från en sådan som henne.
    Det är väl dessutom som så att alla problem i Mellanöstern, Afrika och Asien samt delar av Latinamerika löser sig bara samtliga dessa människor får komma till Europa såklart.

   2. Hon är absolut inte ensam att ömka för dessa svin det finns en uppsjö av svenska våp som tar deras parti.

 7. Bara se på den sinnessjuke fan, hur kan han fått gå lös? Det syns ju lång väg att hästarna lämnat stallet för längesen.

  Dessa trogdolyter borde massutvisas från Europa tillbaka till hyddorna igen, det kommer annars bara bli mer och mer sånt här exotiskt övervåld annars!

  Säkerligen är det så att en del av dessa sociopater aldrig haft någon direkt kontakt med IS, men ändå känner sig uppmanade av deras budskap och deras ideologi.

 8. Ni krigar med kvinnokrafter men vågade inte ge sig på en soldat.
  Krigar med kvinnokraft låter mer som sverige med sin hbtq certifiserad trams arme.

 9. Det är hög tid för den civilicerade världen att förbjuda Islam, bojkotta muslimska länder och utvisa muslimer. Muslimska länder som inte åstadkommit någonting lever uteslutande på den vita mannens och kvinnans framsteg. Utan denna moderna teknik skulle de leva i en tidsålder som bättre passade deras utvecklingsnivå.

 10. Det påstås då att; A dead indian is a good indian.
  Svt informerar att både Putin och Trump besegrat IS i Syrien. Min fråga är; när blir en IS bekännare en god muslim?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: