Stäng

Fem invandrare häktade för gruppvåldtäkt i Turning Torso

BROTTSLIGHET. Fem män har häktas för den grova gruppvåldtäkten som skedde i skyskrapan Turning Torso i Malmö natten mellan valborgsmässoafton och första maj.

En 56-årig man har även häktas för olaga hot mot kvinnan som är i 20-årsåldern.

Namnen är lite ovanliga och hör inte hemma i Mellanöstern utan på Balkan, gänget heter Dejan, Vojkan, Nikolai, sekretess, Farid och Jorge,

6 misstänkta, 5 häktade, samtliga på sannolika skäl. Sjätte namnet fortfarande under sekretess. Grov våldtäkt 2018-05-01 Turning torso, Lilla Varvsgatan 14, Malmö stad. Det är fallet misstänks inte ha något samband med övriga gruppvåldtäkter i Malmö.

Sedan november 2017 utreds fem gruppvåldtäkter i Malmö, men hittills har få personer gripits och de flesta fall är olösta.

14 reaktioner på “Fem invandrare häktade för gruppvåldtäkt i Turning Torso

 1. Som Mia säger ! Många offer får skylla sig själva lite . Man ska inte utmana ödet . Undvika eller vara för nära våldtäktsmännen . Det säkraste är nog att alla kvinnor låser in sig senast kl 18.00 varje dag !!!

 2. I kväll skall vi njuta lite av vad vi på fria medier lyckats åstadkomma.
  ( om nu inte hela berättelsen är en Absurdistansk produkt)
  Läste att FN`s diskriminerings-kommission beklagar sig över,att vi yttrar oss i vårt tidigare egna land.
  Vi beskylles för att inte böja oss för Globaliseringen,och är ofina mot alla arter av parasiter som invaderar oss.Som vanligt kan vi inhemska inte bli utsatta för den typen av ”rasism och hat”,eftersom vi är bovarna,som skall acceptera att landet går om inte !
  Hur många sådana FN-inrättningar för avdankade odugliga politiker,från hela klotet finns det egentligen,att föda med våra skatter ?

 3. Som sagt var, bygger Sverige febrilt för att anpassa sig till onaturligt många våldtäkter, onaturligt mycket våld och onaturligt hög generell kriminalitet.
  De s.k. ansvariga vill inte ha statistik på vilka, som är överrepresenterade i brotten för det vet man redan. De, som påstår sig vara ansvariga sägs vilja ta reda på varför, men har hittills inte hittat några klara svar. Inga svar trots decennium av psykosocial forskning. Under tiden, år efter år skördas nu dagligen en uppsjö nya brottsoffer, som följs av stor andel nedlagda undersökningar pga. polisens katastrofala underbemanning. Tiden har dragit förbi för den svenska modellen. Ansvariga måste vidta nödvändiga åtgärder först av allt för att rädda yrkesliv och oskyldiga knegare innan någon kollar upp varför båten sjönk. Men givetvis måste ”ansvariga” till slut erkänna att båten sjunkit. De kan tyvärr anses av PK, som en spännande utmaning att båten ligger på botten men ingen får påstå att den sjunkit. Den som säger annat är vattenrasist och bör straffas.

 4. Kan det vara möjligt att vara våldtagen fast att det inte är sexuellt ?
  Jag och många med mig känner att vi är utsatta för ett kulturellt övergrepp, vi som grupp räknas inte och främmande lycksökande / otäcka individer, de är aldrig ett hot mot makten……………. ”aldrig ”….. var fel ord , de kommer att hota PK-makten inom kort .
  Var skall makten gråta ut då ?

  1. Du har helt rätt, vi är utsatta för ett kulturellt övergrepp som hela tiden förnekas av de/den som utför övergreppen eller låter det ske. Våra egna landsmän som har lierat sig med vår och deras fiende.
   Tänk på hur det gick för indianerna!

 5. MALMÖ SJUKHUS MÅSTE ÖPPNA VÅLDTÄKTSAVDELNING

  Personer som blivit utsatta för sexuellt våld får egen mottagning på Skånes universitetssjukhus, Sus. ”Utsatta kvinnor och män ska få den hjälp som de förtjänar”, säger Gilbert Tribo (pissliberal och vice ordförande i Malmö hälso- och sjukvårdsnämnd.)

  –> SÅ anpassar samhället sig till de nya tiderna.

  https://www.sydsvenskan.se/2018-05-11/sus-oppnar-ny-valdtaktsmottagning

 6. Helt säkert att efternamnen inte slutar på Johansson, Svensson Ström eller kanske Nilsson, vad säger måntro etablissemangets hysteriska Metoo-kampanj om detta och om dessa våldtäktsparasiter ?

 7. Jizzes alltså, snart måste ju merparten av kvinnorna i Sverige vara våldtagna?

  Skämt åsido, men det är ju helt jävla sinnessjukt och den överrepresentation av invandrare som sysslar med detta – den är ju stenklar.

  Att straffen måste höjas det är säkert då de flesta av förövrarna kommer från länder där fängelserna är minst sagt skrämmande, så de ser en repa på kåken här i Sverige som en ren semester.

  Det är hög tid att myndigheter med främst rättsväsendet ser över detta!!

 8. Tja, tidigare så var svenska vårtecken tussilago, blå – och vitsippor utslagna i hagarna.
  Numer består svenska säkra vårtecken av ”överraskningssex i grupp” utomhus!
  Om Ni önskar fortsätta med det senare vårtecknet så röstar Ni givetvis på 7 – klövern i september, 2018, hoppla alla naiva och korkade svenskar!

  1. Så, vad föreslår du? Att lägga ett brev i kuvert var fjärde år och rösta på, inte 7-klövern, utan 8-klövern. För du menar väl inte att man ska tro att en röst på Sionist-dummokraterna, SD, kommer göra någon skillnad än om man skulle lägga en röst på MP eller Moderaterna?

   Annars är du väldigt blåögd. Att tro på de inom (((SD))) som påstår att svenskar inte existerar, att man kan fortsätta med en ”mindre” invandring m.m. (((SD))) som är helt emot repatriering (redan där har vi ett problem, då detta måste ha skett igår om vi som svenskar ska fortsätta existera inom 50 år) och istället vill assimilera alla (vilket kommer förgöra oss).

   Men nejdå, att gå vart fjärde år och rösta på ett extremt svenskfientligt och pro-sionistisk parti, som förnekar svenskarnas- samt dess existens till land. Ett parti som inte har några problem med en viss invandring och som inte har några reella förslag eller planer för framtiden efter att de ”har” makten, vad deras nu så kallade ”pro”-invandring står för.

   PS: Att kalla ett parti som SD för sionistiskt är inget hat, utan det är enbart verklighet som påvisar deras alltför pro-israeliska sida och agenda, Ifall nu denna kommentar till förmodan skulle tas bort (finns massvis som bevisar detta om man bara vill öppna ögonen och undersöka).

   Men kom inte och gnäll om 15-20 år över hur det ser ut då, om ditt enda förslag och förtroende är det sk, ”mittenliberala” (((SD))), som förnekar dig, Etnisksvensk.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: