En dyr invandrare

En algerisk ”asylsökande” som gifte sig för att få  stanna i Storbritannien och använde fem falska identiteter för att svindla till sig 370.000 pund i bidrag har dömts till fängelse i fem år.  Han använde ett stulet franskt identitetskort för att olagligt komma in i Storbritannien. Efter att en asylansökan avslagits  gifte han  sig med en brittisk medborgare och fick medborgarskap. Med hjälp av fem falska identiteter har han lyckats lura till sig värden på cirka 370.000 pund från staten.  Cirka 4,4 miljoner i Svenska kronor.

DailyMail

12 thoughts on “En dyr invandrare

 1. Vi har antagligen 1000 tals som har dubbel/ Trippel/eller flera identiteter
  Kontrollen är säkert låg. Skulle vara kränkande att kolla.Arma land

 2. Hur är det möjligt. Är EU en lekstuga? Det går inte att bluffa till sig flera identiteter i ett vuxet samhälle. Det finns DNA, fingeravtryck och irisavbildning. Har de inte lärt sig något i GB? Misstänker att Sverige har samma söndagsskola eftersom det är andras pengar man inte behöver vara så noga med.

 3. Men det är ju helt lysande, bluffmakarna nästlar in sig likt ormar. Måste kännas underbart för ex vis Fi och Mp att vissa kan få asyl och generösa bidrag under flera identiteter. Som kompensation för att andra får avslag. De blir ju så stt säga flerfaldigt lönsamma, i alla fall på sikt.
  Perfekt identitetspolitik!

 4. De är dyra i drift de där pensionsräddarna, finns det några pensionspengar kvar när de är klara med sitt eminenta och viktiga arbete att rädda exempelvis Sverige ?

 5. Hur är det möjligt att väst Europa har flest korkade politiker och flertalet medborgare röstar fram dem till höga arvoden och fina befattningar?

 6. Det är mycket möjligt att det förhåller sig på samma sätt här. Det är kanske är toppen på ett stort isberg och ett stort mörkertal.

 7. Hur många finns det inte här med tredubbla identiteter, skrattande suger de ut den dumma mjölkkon…

 8. Dyr och dyr. Det är nästan på öret vad norska SSB räknade ut att en utomeuropeisk invandrare i genomsnitt kostar norska skattebetalare. 4,1 MNOK, då ungefär 4,5 MSEK.

  4,5 MSEK vore många lyckliga över om de hade på pensionskontot.

Kommentera