Stäng

10 reaktioner på “Det är synd om världen

 1. http://imgl.krone.at/scaled/1706245/v706c95/630×356
  4 nya år för ett framgångsrikt Ungern,visar denna bild från Krone upp.
  För att kontra med en positiv nyhet,valdes igår Ungerns ministerpresident Orbàn för fyra nya år som ledare. 134 ledamöter röstade för honom och endast 28 emot. Som vanligt visste inte folkpartisterna hur de skulle ställa sig,och avstod därför att rösta.
  I sitt invigningstal redogjorde han för de förbättringar landet kan se fram mot.Vidare betonade han försöken,att gemensamt med de andra länderna i central,och öst-europa skapa en grupp,som motsätter sig EU,som en ny form av USA !

 2. Invällarna betalar inga skatter, Maggan med bihang kommer att få det jobbigt att få ihop pensionerna till sina kollegor i riksdag/regering som skall försörjas tills de är 65år och skall erhålla den vanliga pensionen.

 3. I socialismens showroom förorterna är islam och halal och afrikaner i chador och hijab ”svensk standard”. Väljarna borde få se verkligheten i Kista galleria innan valet, men SVT visar bara Palestina och n….r som har det sämre, i Afrika. Allt för att ett par sossar ska ha en plats i FN köpt med våra pengar, trots att vi bra är 1 promille av jordens befolkning.

 4. Hälften av skatten är skattebetalarnas försörjning av helt främmande människor, som kommer till Sverige och berättar en godtycklig asyl- eller flykthistoria, som villkorslöst oftast accepteras av regeringens Migrationsverk. De registreras heller inte med en i min mening godkänd säker metod. Med andra ord har Sverige undermålig säkerhet i det mesta inom flyktingmottagandet och inte minst i metoderna att registrera. Jag tycker det är en katastrof, som pågått i decennium. Det är bra nu.

  1. Ja och under många år fick alla som påstod sig vara från folkrika länderna Irak, Somalia och Syrien permanent automatiskt av Migrationsverket (borde kriminaliseras i grundlag) Därför är t.ex. Kista galleria etniskt islamiskt idag.

  1. Spara denna den behövs inför valrörelsen !
   Tydligare kan det inte göras,för de underutvecklade (S) som inte är analfabeter,och kan läsa stora bokstäver…

 5. Det feministiska moraliska stormaktsregeringen tycker att skatterna inte kan bli för höga och att kostnader inte får ifrågasättas.

 6. Läste på SVD Ekonomi om hur man kan rubriksätta för att vi inte skall vinna skatteligan.. Dom tog bara löneskatter, då ligger vi på 8 plats..

  1. Och jag tror det är därför vi svenskar nöjer oss, storhopen tänker inte på alla andra skatter vi lägger, utan ser bara skatten som är dragen i lönekvertet..
   Lasse

Kommentera

%d bloggare gillar detta: