Regeringen vill ta medborgarskapet från gängkriminella

BROTTSLIGHET. Oavsett hur liten brott en gängmedlem begår och döms för ska han eller hon aldrig få medborgarskap. 

Som en del av de kommande förhandlingarna om ett nytt medborgarskapsavtal har regeringen som en av de viktigaste prioriteringarna att säkerställa att alla gängrelaterad brottslighet måste leda till permanent uteslutning från danskt medborgarskap.

Detta gäller även om det är enkelt våld eller hot.

”För mig är det en princip att vi inte belönar utländska kriminella med dansk medborgarskap.

– Vi måste sätta hårt mot hårt, och det betyder att de i framtiden inte kommer att kunna erhålla danskt medborgarskap, säger invandring och integration minister Inger Støjberg (V).

Regeringen har i förväg försäkrat sig om politisk majoritet för förslaget.
Redan idag kan medborgarskap återkallas vid väldigt hårda straff.

Läs mer på DR.dk…

-Pettersson undrar varför inte danskarna tar över den svenska modellen med dialogpoliser och halalkorv…

19 thoughts on “Regeringen vill ta medborgarskapet från gängkriminella

  1. Jag tänkte direkt när jag såg rubriken, det kan inte vara sant.

    Det är det inte heller, i Sverige. Det är i kloka Danmark där man törs tala med varandra.

  2. Jaha, då trodde man gör en sekund att ett mirakel inträffat i Sverige sen läste man Danmark och insåg att Sverige fortfarande är ett dårhus.

  3. Att ge medborgarskap till en invandrare är statens belöning, för att invandraren gjort (och gör) det som förväntas av honom/henne. Det är därför som kriminella invandrare, våldtäktsmän och terrorister ges medborgarskap i Sverige.

    Det är samma skäl som ligger bakom att dömda utomeuropeiska invandrare ges löjligt låga straff här och i stort sett aldrig utvisas. De gör ju det som de förväntas göra. Det de straffas för är att de varit oskickliga och åkt fast, inte för deras egentliga brott.

    Sverige styrs idag av de inhemska och internationella finansoligarkerna i ’skön’ förening. I deras propagandaministeriums (= Main Stream Media och statliga marxist-media) trådar dinglar politiker och domare som viljelösa trasdockor. Om de bryter mot direktiven, har oligarkerna sin terror att sätta in, som Olof Palme och Anna Lindh fick erfara.

    Mycket få svenskar inser idag att Sverige numera styrs av en monumental ondska. Det är därför situationen för svenskarna stadigt blir värre och värre och politiker och domare gör allt för att det skall fortsätta så. Med morot (se på Reinfeldts och Anders Borgs guldkantade jobb hos de amerikanska storbankerna eller på Göran Perssons herrgård – belöningar efter ’väl’ förrättat värv) och med piska (offentligt gatlopp, stopp i karriären eller misshandel/mord) styrs vårt land land och vårt folk mot avgrunden.

    Gustav Vasa bröt ryggraden på det svenska folket för 500 år sedan och införde socialism (vilket alltså betyder en starkt centralstyrd stat och inget annat). Efter honom har inget större folkuppror skett mot centralmakten, Dacke-fejden var den sista. Det som hänt, sedan ett par sekler, är att utländska och svenskfientliga intressen sakta men säkert tagit kontrollen över staten och nu ämnar krossa landet och folket för gott.

    Pettersson säger att svenska ”Regeringen vill ta medborgarskapet från gängkriminella”. Att den säger det är nog sant, men att den också ämnar göra det är det inte.

    Om ni tror att det kommer att komma bättre tider, utan att vi gör något själva, så tror ni fel…

    • Pettersson säger inte alls det ladulaas påstår, med en så lång kommentar borde man kunna begära att ladulaas läser det han kommenterar…

  4. Svaret på den frågan är väl att Danska politiker använder hjärnan,
    vilket man kan undra över ifall Svenska politiker gör?

  5. Ali Esbati i kommunistisk organisation, och kommunist sharia-nämndemannen Mohibul i Svea HovRätt ingår väl där?

  6. Hur definierar man en gängmedlem på ett juridiskt rättssäkert sätt?
    Vad jag förstår har invandrargängen inte någon form av skrivna kontrakt eller liknande som bevisar att de är gängkriminella.

    • Därför kan de nu i valtider lova guld o. gröna skogar…Efter valdagen är alltsamman bortglömt !! Socialisternas återkommande lögner,och det finns som alltid några lika efterblivna som tror dem.

  7. Det finns några länder som månar om sina egna medborgare dock tillhör inte Sverige en av dessa länder.

  8. Att det inte var den svenska regeringen är ju lätt att förstå. Här blir dom väl hedersmedborgare.

  9. Bra Danmark. Tyvärr kommer det aldrig ske
    I Sverige finns alltid ngn ursäkt .

  10. Det låter ju bra men är bara valfläsk finns ingen politiker från V till SD som skulle våga genomföra något sådant, att vara stor käften i riksdagens talarstol är lätt !
    Är ett sådant förslag verkligen trovärdigt i ett land som Sverige där nu den politiskt korrekta bakbundna och styrda ynkliga polismyndigheten i Växsjö har gett klartecken till böneutrop från en helig numera s.k svensk moské vilket muslimerna där har krävt och naturligtvis inte helt oväntat fick igenom ?
    Snart September och val, blir definitivt en röst på AFS.

Kommentera