Kvinna utsattes för våldtäktsförsök och hotades med att få ansiktet vanställt av somalier

BROTTSLIGHET. Efter att mannen försökt våldta kvinnan lyckades hon till sist fly från platsen. Hon blev också hotad att hennes ansikte skulle vanställas. Nu döms 27-åringen till ett års fängelse. På fredagen dömdes mannen för försök till våldtäkt samt olaga hot. Påföljden blev fängelse i ett år. Mannen är för tillfället bosatt i Uppsala.

Vid rättegången berättade kvinnan hur mannen försökt att våldta henne i en bil, men hur hon till sist lyckades fly och fick hjälp av två personer som passerade förbi platsen med sin bil. – Jag vet inte varför hon berättat på det här visat, jag har aldrig tidigare varit med om en liknande situation, förklarade mannen som förnekade brott.

-Pettersson noterar att varken Norran eller Västerbottens-Kuriren tycker att allmänheten ska få veta att mannen som är bosatt i Uppsala heter Zakariya Mohammed Moudy, är född 1990, och medborgare i Somalia. Han är tidigare dömd för att med slarv eldat upp sin lägenhet vid matlagning.

Någon utvisning var tydligen inte aktuellt. Advokatkostnader på 75.000 betalas av staten.

Skellefteå Tingsrätt B 298-18

16 thoughts on “Kvinna utsattes för våldtäktsförsök och hotades med att få ansiktet vanställt av somalier

  1. Ett års s.k straff för detta vidriga brott på något av Kriminalvårdens fina fullservade odisciplinerade hotell ?
    Med eventuellt avräknad häktestid och belöningen i form av frigivning efter 2/3 av strafftiden så behöver denna kriminella parasit bara vända i dörren till hotellet och är sedan ute igen !
    Ett år, det är vidrigt och helt patetiskt och visar bara att det svenska rättsväsendet har kollapsat.

  2. Mona Sahlin har säkert svar på tal ang mångkulturella seder som vi behöver mer av som enligt sossekärringen inte har någon kultur

  3. http://www.pi-news.net/wp-content/uploads/2018/05/luxemburg-324×235.jpg
    Skrev ju för några dagar sedan om en nudist från Afrika som dansade runt på en gata i en tysk stad, tills polisen anlände och parfymerade honom med pepperspray. Detta är troligen något inom dessa kannibalstammars kultur,som de nu utövar för oss.På Videon ovan skedde i går,stort sak samma i Luxembourg.
    Är inte hemmastad i deras VooDoo-religion,men vet att de springer omkring nakna i bushen,och smörjer in sig i hönsblod.
    Kanske något för våra vänsterextrema att visa färg, och apa efter ?

    • När jag nu satt och lyssnade på min tyska nyhetskanal,framkom att E b o l a nu på nytt brutit ut bland afrikanerna… Är denna man på bilden,och hans tyske kompis kanske insjuknade i denna niggerpest ? Någon som känner till diagnosen ?
      Nu gäller för er som har apor som sällskapsdjur,att se upp ner nu dessa afro-stammar dagligen invaderar oss. Dessa apor lär för dem,vara som vår Skinka och Risgrynsgröt.

      • Stenbock :
        Vi är en ganska många men inte tillräckligt många för att ha satt STOPP för detta vansinne för länge sedan.

  4. Men om inte PK-pressen hjälpt honom på vägen,hade analfabeten lärt hygglig svenska,att döma efter socialistblaskornas citat.
    Ljuga kan ju detta avskum från födseln !

  5. Asyl skyddsskäl; han är känd pirat och våldtäktsman alltså känner han fruktan för internflykt i Oganden men Sverige är numera Ogadens filial och soptipp.

  6. Lagstiftaren (kurder i socialdemokraterna i Riksdagen) gör det väl brottsligt att tänka: spanjorerna gjorde rätt när de massutvisade afrikaner redan för 500 år sedan…

    • Samma fråga ställer jag ibland mig själv,när jag ser inhemska tjejer gå i grupp med dessa vildar.Du ska veta ”Tanten”,att i mitt ghetto är det tidvis som att sitta i ett arabland,och höra deras läten (skrik) och inte en lugn stund ges ute på min balkong.Visserligen högt nog ifrån dem,för att inte riskeras livet ! Kunde dock aldrig drömma om ett sådant slut på livet som vi kvarvarande nu får uppleva.

  7. Ännu en av de välutbildade pensionsräddarna som berikar vårt land.

    Tur att det fortfarande finns folk med kurage som kan förhindra övergrepp (men, snart är det väl slut med det…)

    Det är säkert kvinnans fel, och inte den hormonstinne, enligt PK-vänstern.

Kommentera