Stäng

Stefan Löfven: våldtäkterna beror på kvinnornas arbetsvillkor

VALET 2018. Från gårdagens partiledardebatt i SVT Agenda. Statsminister Stefan Löfven (S) börjar prata jobb på Jimmie Åkessons (SD) fråga om varför vi ska behålla utländska våldtäktsmän i Sverige. Löfven blir utskrattad…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

***

99 reaktioner på “Stefan Löfven: våldtäkterna beror på kvinnornas arbetsvillkor

 1. Tankar i ett huvud.
  Där är en dollis som ser ut att ha dåliga arbetsvillkor.
  Henne vill jag sätta på!

 2. Trodde det var en ny svensk variant av engelska humor programmet ”not the nine a clock news” .

 3. https://hds.imgix.net/Ob9CzCfVhPTVciKKNQ9fE0HaRp0.jpg?w=1280&fit=crop&crop=faces%2Centropy&h=768&auto=format&q=40
  Så här ser MFF-nigger ut ,som står inför Tingsrätten i Malmö,för två våldtäkter mot minderåriga flickor-Åklagaren har yrkat på långt straff och därefter utvisning. Efter 10 år är han välkommen tillbaka till lyckans land.
  Om nu inte rätten frikänner honom liksom man gjort med terroristen,som greps i torsdags !

   1. Han är så verklighetsskrämmande som någon kan bli , en avvart som inte borde vara här …….bara så enormt sorgligt för de drabbade…hur kan vi ha det så här ?????
    För att ”godhetsapostlarna ” ska känna sig bra ??
    Vilket riktigt ruttet samhälle vi har !

  1. För över 30 år sedan och vi som familj kom tillbaka till Sverige från att ha kört i timmar genom många europeiska länder.
   Så slocknade varje år mitt ljusa hopp om ett Sverige som jag tyckte om.
   Redan i Danmark ganska nära Sverige rattade min man in Sverige P!, sedan var den vistelsen i Sverige förstörd.
   Det är nu över 30 år sedan och jag var rasande på den usla radion som inte hade svensktalande i sina program, jag var då givetvis van vid andra språk, i de programmen var det inte andra språk ….det var något annat !

 4. På Expressens förstasida står det ”BRÅKET Åkesson vände Löfven ryggen – om våldtäkter och utvisningar”. Tycker det låter som Expressen försöker få det att låta som Åkesson är boven. Väldigt lågt av dem.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: