Muslimernas judehat kommer från koranen

Koranen 5.51 : TROENDE! Välj inte judar och kristna till era bundsförvanter – de stöder och skyddar varandra – och den av er som söker deras stöd och skydd blir en av dem. Gud vägleder inte de orättfärdiga.

FjärranÖsternRedaktören undrar: Varför låter vi folk som har en så kallad religion, som säger att de inte skall vara vår vänner, bosätta sig i Sverige?

4 thoughts on “Muslimernas judehat kommer från koranen

  1. http://www.pi-news.net/wp-content/uploads/2018/05/ob_horn.jpg
    Martin Horn heter nye borgmästaren som visar upp sin blåtira.
    Hatar inte muslimer alla andra än sin egen sort ? I varje fall fick i går Freiburgs nya borgmästare känna på hur verkligheten ser ut,för dessa folkvalda utan skydd av sina livvakter.
    Staden hade valdes i,ligger längst ner i södra Tyskland,förgäten av alla makter,utom de invandrade islamska och nigger-stammarna. Men så består också hans valkretsar i majoritet,av mångkultur och mitt i de godhjärtades,Grönas paradis.

  2. De bli en bra reserv av bio olja/gas när den tiden kommer och med det avser jag inte Judarna. Tänk så mycket elände islam ha bragt i nutid över världen. Om de är så angelägen att möta Allan, låt oss hjälpa dem att möta Allan

Kommentera