Stäng

Oscarsson lanserar SD:s vallåt – bli politiker i stället

VALET 2018. Expressens krönikör Alex Schulman är upprörd över att TV4:s politiske kommentator är för positiv till Sverigedemokraterna. 

”Att som oberoende politisk kommentator låta ett av partierna använda ens plattform för att lansera en vallåt, fyra månader innan valet – varför gör Oscarsson så? Är inte det, om inte oetiskt, så i alla fall onödigt?

Om låten: den upprepar den historia om Sverige som SD velat hamra in svenskarna i ett årtionde, den om ett storslaget Sverige som en gång fanns, men som nu är försvunnet, om hur ”ett folk” har lidit stora kriser, men hur landet nu måste resa sig igen – för Sveriges väl”, skriver herr Schulman och tycker att Marcus Oscarsson ska bli politiker för SD i stället för politisk kommentator.

-Pettersson tycker att Schulman delvis har rätt. Oscarsson är inte lika vänstervriden som de flesta andra politiska journalister men Schulman har aldrig uppmanat någon av de vänstervridna journalisterna att bli politiker, märkligt. Dock är Oscarsson mycket mer opartisk än herr Schulman…

Om Alex Schulman på bloggen… 

Fast låten…

13 reaktioner på “Oscarsson lanserar SD:s vallåt – bli politiker i stället

 1. Alex Schulman? Är det ett skämt eller? Oavsett vilket är det inget roligt skämt i så fall.

 2. ”Skrattar hela vägen till banken” är upprörd
  Vem bryr sig?

 3. Båda posörerna kan enligt mitt ödmjuka förmenande betraktas som synnerligen obehagliga typer, till vilka endast en dåre förmår sätta sin tilltro – ty dessa tvenne gökar äro lika goda kålsupare.
  Andreas 🙂

 4. Tror fan att den uppblåste överklassfjanten Schulman inte
  gillar att Oscarsson driver med politiker och förd politik, han
  är ju en i denna stinkande sörja av enögda krönikörer, och
  värst av allt Schulman det var väl när Oscarsson stekte Bacon?
  som den Islam rövslickare du är är det väl värre än att svära
  i kyrkan. Så gott folk , ät mera Bacon, och till Schulman vi
  SD are tycker inte om sådana som du heller!

 5. VIKTIG PÅMINNELSE!
  day for freedom i london idag söndag, livesänds av både Tommy Robinson å många andra, börjar troligen vid 3-4 tiden i eftermiddag, först marsch från speaker’s corner till Whitehall, sedan tal och mycket annat på scen med storbildsskärm, det verkar som mååånga tiotusentals kommer att deltaga

  https://m.youtube.com/channel/UC6wdP5hTf_phre6Q3kFiV2g

 6. Vad Super-mobbaren Schulman tycker är irrelevant!
  Vi minns alla vad han satt och vräkte ur sig i radio förr om åren, skicka ut honom från Expressen med huvudet före!

 7. Objektivitetsskalan i Svenska media är så långt skjuten åt vänster, att den som INTE kritiserar, hånar, fultolkar, feltokar och beljuger Sverigedemokraterna klassas av media som ”högerextrem” och ”hatsajt”.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: