Stäng

Nej, Sverige har inte ett invandringsproblem

INVANDRING. Nej, Sverige har inte ett invandringsproblem, vårt parti borde stå upp för permanenta uppehållstillstånd skriver några S-profiler i Aftonbladet. 

Sverige har som nation tagit emot 350.000* människor på bara fyra år, och Sverige har inte kollapsat. Det är en historisk bragd, och en moralisk guldmedalj till alla som har bidragit till att göra denna enastående räddningsinsats möjlig.

Det är viktigt att komma ihåg, att Sveriges ekonomi har varit helt avhängig de många nya svenskar som immigrerat till vårt land. Utan dem skulle färre tvingas försörja fler, och en åldrande befolkning skulle se inte minst sjukvård och omsorg kollapsa.

Därför har Sverige inte ett invandringsproblem. Sverige har ett segregationsproblem, och sådana är Socialdemokraterna bra på att lösa.

Det får vara nog med de dystra minerna nu. Fler människor i Sverige är goda nyheter. Låt dem stanna, satsa pengar på god utbildning. Så får vi alla underbara dagar framför oss.

Läs gärna hela debattartikel på Aftonbladet av

Ulf Bjereld, ordförande, Socialdemokrater för tro och solidaritet
Nasra Ali, ordförande, S-studenter
Sören Juvas, ordförande, HBT-S

-Pettersson minns ungdomens vilda år när vissa krökade hårt så allt förstånd försvann – fullt ös, medvetslös, sa vi då. Nu vill jag inte påstå att socialdemokraterna krökar men de måste ändå vara medvetslösa.

För att vi tagit emot 350.000 människor på fyra år som belastar välfärden enormt så tror och vill sossarna att vi kan ta emot ännu fler. Dessutom stämmer inte sossarnas siffror. Enligt SCB:s statistik har det kommit totalt 724.545 personer* till Sverige mellan 2013 till 2017.

För att Sverige tidigare tog emot människor som kom hit och arbetade från dag ett, så tror sossarna att vi kan ta emot människor som kommer hit och inte arbetar.

För att socialdemokraterna misslyckats med integrationen när de tidigare haft makten så tror sossarna att de ska lyckas om de får prova samma recept igen.

Det är som i ungdomens dagar. Jag lärde mig av erfarenheterna men sossarna kör, fullt ös, medvetslös…

18 reaktioner på “Nej, Sverige har inte ett invandringsproblem

 1. Ett solklart bevis för att dagens politiska broilers helt saknar förmågan att tänka själva. Likt marionetter gör de som chefen säger, utan en tanke på verkligheten.
  Tänk på detta vid valet!

 2. Det är EXAKT sådana här inlägg som visar att det inte går att lita på (S). När det interna motståndet blir tillräckligt stort kommer man att backa precis som man gjort när det gäller de 9000 afghanerna som helt saknar asylskäl men ändå skall ges chansen att stanna och fortsätta snylta på de svenska skattebetalarna.

 3. Tre personer som har furstligt betalt av olika intressegrupper för att framföra den här lögnen. Tre onda hänsynslösa och egotrippade personer, vana att uppmärksammas och berömmas av den egna rörelsen. Själva har de säkert en egen hemlig åsikt, men är man prostituerad och säljer sig så är det vad köparen tycker som gäller. ”Follow the moeny”!

 4. Nä vi har inte ett invandringproblem vi har massor oräkneliga invandringsproblem.

  1. Ulf Bjereld,en idiot utöver det vanliga.Jag kan förstå att med den IQ han har då finns inga problem.

 5. Lögn är sanning, krig är fred, 2 + 2 är 5. Så ser ut Sossarnas resonemang,
  Vem köper detta? Svaret: de som skor sig på eländet. Att lämna köttgrytorna och bli en fattig pensionär är sossarnas skräck. Men ingen fara – de plundrar statskassan och får feta fallskärmavtal. Kanske skänker Georg Soros en slänt till de som är ivrigaste ”the new deal”s förespråkare?

 6. Era d-a sosse och MP idioter, ta upp det med de flickor som fått fått sina underliv uppsprättade av invandrargäng och som skall ha det i sina tankar varje gång de skall försöka ha ett normalt samliv med sina män. Ni kan tala med åldringar som blivit hotade, rånade och den tid de har kvar vara rädda i sin bostad, och att gå ut. De anhöriga till de som blivit slaktade av dårar som ni bjudit in skall så länge de lever behöva se på dessa äckel som strövar fritt på våra gator, tagit över vårt offentliga rum. De är några av offren för att ni idioter skall sitta och bre ut er i partitidningen och skryta med hur duktiga ni varit. Skam över er.

 7. Ständigt denna hopblandning av arbetskraftsinvandring, flyktingmottagning och ekonomisk migration. De två första är inga eller smärre problem. I stort sett alla problem hör ihop med dem som lever i utopin att de har köpt en all-inclusive av flyktingsmugglarna.

  SD har rätt när de säger att kvotflyktingar inte är något problem. AfS har rätt när de säger att vi ska stoppa även den mottagningen. Hur kan då båda ha rätt? I ett normalt fungerande Sverige vore inte 5 000 kvotflyktingar något problem. Nu är vi inte ett normalt fungerande land och varje ytterligare belastning för oss närmare bråddjupet.

  Därför bör målsättningen vara att återföra 500 000 flyttningar under nästa mandatperiod. Om det gick bra med 164 000 åt ena hållet lär 125 000 åt andra hållet inte vara något problem. Om vi gnetar på så kanske vi har ett normalt land om tre mandatperioder.

 8. Nej, Sverige har inte problem med invandring av 350 000 flyktingar på fyra år, om man räknar bort att 300 000 är arbetslösa och de övriga 50 000 har praktik/ projektanställning där staten betalar lönen. Och inte räknar med att vådtäkter, kriminalitet och narkotokaförläljningen har ökat mycket. Och inte vistas i område som Rosengård, Akalla och Angered där flyktingarna utgör 90% av befolkningen.
  Visst är det härligt att bo på Östermalm, Örgryte eller Danderyd. Då slipper man ju se eländet.

 9. I Östervåla i Heby kommun jagar just nu svensk dialogpolis misstänkta gärningsmän efter att en minderårig flicka utsatts för överfallsvåldtäkt på en kyrkogård !
  Ingen är inte helt förvånande ännu gripen och polisen vill som brukligt numera inte gå ut med signalement.
  Ännu en stackars flicka som fått sitt liv förstört i dagens och Lövets trygga mångkulturella Sverige men det är ingen som bryr sig om i de kriminellas paradis Sverige !!!!!!
  Blir tveklöst en röst på AFS i September.

  1. Jag tycker mig ana att gärningsmännen är komna lite längre bort än Östervåla. Med tanke på seder, praxis och viljan att befläcka och flicka och dessutom välja en kyrkogård.
   Fan ta dessa dj-l-r!

 10. Jag säger som den gamle Bondeförbundsledaren Gunnar Hedlund sa en gång i tiden ”att man inte ska sälja skinnet ifrån björnen förrän den är skjuten ” det ligger mycket visdom bakom dom orden . Det är lätt att slå sig för bröstet och klappa varandra på ryggen när man lever i en fantasivärld , dessa nysvenskar som står på tröskeln till vårt land har inte bidragit med några större summor till vårt välstånd , tvärtom så har väl samhället mer eller mindre havererat på nästan samtliga områden . För det är väl så , bara för att man öser in en massa människor betyder det ju inte med automatik att välståndet ökar .

 11. Nej vem har sagt att Sverige har problem efter snart 40 år av svängdörrspolitik ?
  Sverige är ju ett rikt öppenhjärtligt solidariskt tårdrypande tryggt mångkulturellt välfördsland med outömmliga resurser.
  Vilken tur att man är svensk !!!!!!

 12. Vi har ett problem att 87% av befolkningen inte förstår att invandringen kommer skicka sverige tillbaka till medeltiden.

  1. Förstår ?
   87:an känner sig förmodligen trygg både idag och i medeltiden !
   7 klövern sitter i dårarnas paradis Sverige garanterat kvar efter valet i September.

   1. Ja precis förstår, svensken tror att det som händer nu är övergående och snart är allt som vanligt igen.
    Men det finns inget som kan göra att vi får tillbaka det sverige vi hade tidigare.
    Svensken klarar inte det vi klarar inte ens utvisa kriminella.
    Det enda sverige och svensken klarar idag är att ge bort pengar och ta emot all världens avskum.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: