Stäng

Oberoende SVT igen

MEDIA. SVT, Public Service, beskylls ibland för att vara vänstervridna vilket de själva ihärdigt förnekar. Dock avslöjas gång på gång att det  verkar ligga något i påståendet att SVT inte är opartiska. 

SVT publicerar nu, maj 2018, namn och bild på en SD-politiker som frikändes för det påstådda sexköpet år 2013.

Däremot har SVT inte några problem att anonymisera två ”göteborgare” som dömdes till 15 års fängelse i Grekland år 2017.

I allmänhetens tjänst – Granskning av public service har mängder av liknande exempel.

-Pettersson tycker det är extremt allvarligt med ett public servicebolag som så uppenbart stödjer vissa partier, påstår sig vara oberoende och dessutom ska faktagranska andra nyhetsmedier inför valet.

Har någon sett någon försvunnen flicka med en nalle under armen. Det tycker SVT är ett seriöst sätt att beskriva unga ljugande desertörer från Afghanistan.

8 reaktioner på “Oberoende SVT igen

 1. SVT, SR och övrig svensk PK-media är och tillhör extremvänstern är defintivt inte fri utan styrs helt av 7 klövern och används som ett propagandavapen mot det s.k vanliga svenska folket som lever ute i den riktiga verkligheten och som får betala priset för en föraktfull och total dåraktig politik som väljarna tyvärr själva skapat genom att rösta på samma partier vid varje val !
  Sådana väljare sådana politiker.

 2. När det gäller tramsandet i Svenska Akademien envisas SVT och SR med att kalla huvudpersonen ”Kulturprofilen” medan all annan media tydligt namnger mannen. Logiken inom public service är svår att förstå.

 3. Vilket herrans liv det ska bli i september när bubblan spricker för Sveriges journalistkår. När Trump blev president satt de o kippade efter luft som fiskar på land ! 😊

   1. Måtte det bli en liknande repris o. stämning på valkvällen !!
    Har svårt att tro att deras Allan hör deras böner,och hjälper dessa otroende hundar,och övrigt vänsterdrägg.

   2. SVTs kommentator Anna Hedenmo som höll på Hillary Clinton var ytterst nära att bryta ihop under direktsändning när det gick upp för henne att det var Trump som vann.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: