Stäng

Het debatt om flyktingar i Tyskland

I måndags attackerade upp mot 200 afrikanska migranter den tyska polisen när de skulle hämta en migrant som skulle utvisas till hemlandet Togo.

Polisen tvingades retirera vid flyktingförläggningen med ogjort ärende. Igår slog man till med större styrka och grep 15 personer. Nu har en het debatt om flyktingar blossat upp i Tyskland.

Polisen i delstaten benämner flyktingarna som notoriska bråkstakar och säger att man inte tänker acceptera laglösa områden. Nu har debatten om utvisningar intensifierats och en av Tysklands inrikespolitiska experter talar om asylsökande som dagligen överskrider rättsstatens linjer och han får medhåll av landets inrikesminister, Horst Seehofer, som talar om hur dessa individer missbrukar den tyska gästfriheten.

Seehofer säger också att man ska skärpa lagstiftningen i asylfrågor, att människor som fått avslag ska utvisas enklare och snabbare, samt att antalet invandrare ska begränsas. I slutet av maj lägger han fram ett förslag om en massiv utvisning av personer med utvisningsbeslut. Dock måste den godkännas av förbundsdagen och även i Tyskland hörs det röster mot dessa utvisningar.

Seehofer har dock ingen sympati mot dessa protester och menar att Tyskland har ingen skyldighet att härbärgera våldtäktsmän, mördare och andra grova brottslingar. Även om dessa kommer från länder som exempelvis Afghanistan.

Tveklöst är det så att Europa nu fått nog.

SvD

Bild från gårdagens razzia

14 reaktioner på “Het debatt om flyktingar i Tyskland

 1. Pettersson har nu fått en kollega från Essen som spärrats på FB…
  Denne hade en ”vän” från Österrike,som löd till namnet Schwarzenegger.Ett om inte vanligt så dock ett namn många bär i Österrike.Nu uppfattade USA-censuren detta som, ”hat och rassism” stängde därför ner,och spärrade hans sida.

 2. Härligt att tålamodet är slut. Precis som vi en gång sa aldrig mer nazister, kan vi nu säga aldrig mer vänsterfeminister.

   1. Det finns väldigt få nazister. Det är mest hjärnspöke hos media och sjuklövern.
    Vår statsminister Löfven kallade Jimmy Åkesson för nazist i SVTs partiledardebatt. Ingen reaktion från programledaren.
    Som svagt hjärnspöke.

 3. ”Missbrukar den tyska gästfriheten”.
  Tyskarna visste redan vid importen, hur muslimer bär sig åt.
  Det står klart och tydligt i koranen, ”döda de otrogna”.

 4. Sverige kommer aldrig att göra ngt verkningsfullt aom utvisningar av kriminella. Lite show inför kommande val,visa ut några skötsamma
  Som har jobb,och skött sig etc.Vi har troligen 50-100 000 ilandet som
  Vi inte har ID på eller var de befinner sig.Arma land

 5. Vad säger tyskarnas och svensk PK-medias kramgoa och mångkulturälskande mutter Merkel om saken ?
  Vill man ha s.k trygg och mysig mångkultur som vissa länder så gärna vill då är det bara att gilla läget och inte gnälla.

 6. Härbärgera dessa apor på Berlins Zoo i vänta på deportation hem till djungeln.

 7. Som tidigare skrivit närmar sig Tyskland mer och mer Weimarrepublikens kaos på 1930 – talet och Vi alla vet hur detta slutade.
  Får inte Frau ”Mutti” Merkel ordning på detta så kommer en viss ”Herr Adolf” att vädra morgonluft och då blir det inte roligt för någon av oss och det skall Vi alla ha mycket klart för oss, hoppla alla naiva och inskränkta medborgare.

  1. Visst snart hör vi Tysk stöveltramp igen, utav en Tysk försvarsmakt som är inte ett dugg bättre än den Svenska. I Merkrels Tyskland få polisen i alla fall hålla Salafisterna kort och göra raider på Moskeer
   Något som aldrig skulle tillåtas i Sverige Av Röven och co.

 8. Än en gång:

  Vi måste stänga grinden till buren med de vilda aporna!

  Det väller in vilda apor i vårt fosterland!

  Vilda apor passar inte, trivs inte, anpassar sig inte och kan inte vara lösa i vår kultur i vårt fosterland!

  Vi måste stänga grinden!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: