Bert om Özz, del 2


INVANDRING. Bert fortsätter sin bakgrundsundersökning angående bergsturken Özz Nujen, hans familj och eventuellt svarta arbetskraft! Dessutom tar han upp läget med UNICEF, hur många av dessa kändisar som gärna visar upp sig i TV skänker faktiskt något?

Del 1 och del 2 nedan


15 responses to “Bert om Özz, del 2

 • Carl ekstrom

  Fy fan vad bra du är Bert.Tack Tack !

  Gilla

 • eva

  BRA, BERT! Gräv, gräv till botten med detta och allt annat moras runtomkring.

  Gilla

 • compulsoryunion

  Ovärdigt att tvingas betala till SVT som alltid kallat Özz och Soran komiker, helt utan grund… alla vanliga gubbar man möter, t.ex. på stan i Göteborg är ju roligare

  Gilla

 • Punto

  I vår mesiga riksdag så skulle Bert behövas. Eller varför inte generaldirektör för Migrationsverket.

  Gilla

 • Björn

  Gamle goe Bert! Det behövs fler som honom! Jämför Bert med t.ex. Gustav ”Handhjärtat” Fridolin. Lite skillnad i kaliber där.

  Gilla

 • VÄRNA SVERIGE

  BRA DET DU GÖR BERT

  Gilla

 • Berts värld – Rakapuckar's Blog

  […] via Bert om Özz, del 2 […]

  Gilla

 • Lena

  Hej Bert !
  Om du händelsevis läser detta så skall du veta att jag satt bredvid dig på ett möte med ”migränverket”, jag tror inte att du kände dig så bekväm, när du försökte att få erkännande från publiken i ämnet som skulle diskuteras, nämligen asylboende på ett sjukhus i skåne.
  Du hade dock mertalet 99% i publiken med dig, de som fått information om mötet, ( själv fick jag informationen av en persons misstag) vi var inte så många kanske 60-80 stycken, de flesta batiktanter och deras assimililerade män.
  När du på en av mina frågor …….vem betalar …….svarade du ”staten”, jag oppunerade mig och sa , ”det är skattebetalarna”, då fick du tråkigt nog ett telefonsamtal så då var färdigt för din del men långt ifrån från min sida, jag hade gärna fortsatt med mina frågor.

  Nu har du tänkt till eller så är det något annat som har fått dig på bättre tankar……men visst ingen eller de flesta är väl inte sämre än de kan ändra sig !

  Gilla

 • KurtFolke

  Säga vad man vill om Bert, men skön är han.

  Gilla

  • Stenbock

   Jo och listig är han också…Hans valkampanj löper vidare,och om Gud är KD nådig,lär han få så många kryss att han kan kvittera ut en fet riksdagslön.Sätten är många till rikedom,och han lär känna till många av dem !

   Gilla

 • Kenth Andersson

  Vad säger KD:s partiledare Ebba Busch Thor om Bertans tyckande om hela Sveriges kända och s.k roliga nysvensk som förmodligen som som alla andra har flytt från sitt fosterland på grund av krig, förföljelse eller annat hemskt ?
  Detta kan ju vara lite känsligt för partiet under ett valår och i ett land där numera rasismen och hets mot folkgrupp lurar bakom varje hörn.

  Gilla

 • Kurt Kodstedt (påhittat namn)

  Mycket STARKT av Bert Karlsson att göra något åt detta, uppenbarligen blundar både polisen och skattemyndigheten för grovt skattebrott här, dessutom har bergsturken hjälpt en terrorist som mördat många människor på Drottninggatan, SKRÄMMANDE!
  GROVT SKATTEBROTT, när det gäller Svenne banan så blir han jagad med blåslampa om han missar att betala in en krona i skatt men denna figur bergsturken verkar tillhöra kungahuset och ha immunitet från rättsliga åtgärder!
  HEJA BERT KARLSSON DU HAR MINST 20% SD:ARE BAKOM DIG!!!!!

  Gilla

 • Nicklas

  Det skenheliga PK folket har det tufft nu. I love it.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: