Stäng

Stor framgång för mordlystna muslimer i Libyen


Mordlystna muhammedaner attackerade idag ”Libyens valkommission”, 16 döda och 19 sårade, rapporterar hälsoministeriet,  Attacken utfördes av tre beväpnade muslimska män, två av dem sprängde sig i luften, den tredje dödades i en eldstrid med säkerhetsstyrkor. Flera kontor började att brinna. Ögonvittnen sa att de hörde två höga explosioner följt av tungt eldgivning.

 

LÄNK

FjärranÖsternRedaktören konstaterar att dessa muslimer gått på det där. om 72 sexdockor i paradiset och sedan undrar jag som vanligt var de fått det där med ”fredliga och humana” ifrån?

 

2 reaktioner på “Stor framgång för mordlystna muslimer i Libyen

 1. Sedan ”flyr” vilddjuren mot Sverige!

  Och socialdemokraterna jublar!
  Kontraktet med Muslimska Brödraskapet från 1999 är på väg att
  bli helt uppfyllt!
  ”Sverige ska bli ännu ett lsnd under islam!

  ”Islam ska ta över världen, inte delar av den, utan hela!
  – och om så behövs => Med våld!”.

 2. Vad bra och stabilt det blev i Irak och i Libyen efter att västvärlden inklusive Sverige som bidrog på sitt sätt och störtat Saddam Hussein och Khadffi !!!
  Även ingripandet från Väst i Afghanistan är ju ett väldigt lyckat projekt med massflykt till Europa av både det ena och andra som resultat.
  Lika illa att Sovjet och järnridån som höll kriminella element på rätt sida föll något som etablissemanget i rikemansklubben EU naturligt hyllar och tycker var väldigt bra, ju större massinvandring och kriminella som kommer till EU och övriga Västeuropa desto bättre mår mutter Merkel Lövet och deras övriga ryggkliande kompisar inom PK-familjen.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: