Stäng

Israels underrättelsetriumf: Hela Irans kärnvapenarkiv!

MELLANÖSTERN. Israels premiärminister Benjamin Netanyahu kunde på Valborgsmässoafton presentera Mossads förmodligen största triumf hittills:

Man har spårat upp och erövrat hela Irans topphemliga arkiv för Projekt Amad, mullornas kärnvapenprojekt. 55.000 sidor(!) material om det projekt som enligt Iran inte finns.

Här kunde premiärministern visa svart på vitt hur Iran förbereder kärnvapenattacker.

Läs mer på Jihad i Malmö…

8 reaktioner på “Israels underrättelsetriumf: Hela Irans kärnvapenarkiv!

 1. Här kan vi verkligen prata om Fake-Nyheter…..Märkligt att inte ”Ankorna”
  kan komma på ett nytt sätt,för att så misstankar.Som någon skrev har de använt samma typ sedan 2:a VK`s slut ! Tror man underskattar en stor del av jordens befolkning,som har en skolgång bak sig och dessutom kan tänka fritt. (ännu så länge)

 2. Det är allt tur att vi inte har kärnvapen, för efter det stundande muslimska maktövertagandet av Sverige skulle det vara väldigt farligt för omvärlden.

 3. Hela grejen är fejk. Uppgifterna har funnits tillgängliga länge. Israel vill bara påverka med fejk igen. Precis som med kemibomben.

  1. Jag håller med.
   Amerikanskt / Västerländskt straff är på g. Helt enligt planerna.

 4. Ja, detta bekräftar bara Obamas hat mot Israel och kärlek till den muslimska världen. Obama avbröt en omfattande kampanj mot terrororganisationen och Israels dödsfiende Hezbollah bara för att få igenom avtalet med Iran. Att hjälpa Israel dödsfiende Hezbollah vara bara ett plus för Obama.
  Att EU leds av socialistiska antisemiter och islamofiler är ju känt.

 5. Israel har bomben redan, Iran vill inte vara sämre.
  Vidare spridning är dock inte att önska, framförallt inte till instabila länder.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: