Stäng

Illegala invandrare misstänks vara kannibaler, staden i uppror

BROTTSLIGHET. Den italienska polisen undersöker ett bisarrt och skrämmande mord, som påstås ha kopplingar till en miljö med rituella offer, vodoo och kannibalism.

En misstänkt afrikan grips

Tre nigerianska män i 22, 27 och 29 år som bodde i Italien olagligt, har arresteras och åtalas för att ha dödat en 18-årig italiensk kvinna vars kropp hittades styckad och gömd i två stora resväskor i den italienska staden Macerata, 200 km norr om Rom.

Under tre månader har polisen undersökt mordet och ett antal avlyssnade telefonsamtal har avslöjat ohyggliga planer för avskaffandet av flickans kroppsdelar.

Det skriver blich.ch

 

Enligt polisen dödades den 18-årige Pamela Mastropietro den 30 januari i år. Redan efterföljande dag hittades av en slump två resväskor med likdelar på vägarna i ett industriområde lite utanför Macerata.

Enligt den italienska tidningen la Repubblica, visar obduktionen av den unga kvinnan att hon blev chockad när hon dödades av två hugg i levern. Senare delade förövarna hennes kropp i 20 delar.

Läs vidare på Ekstrabladet…

-Pettersson antar att det ovan är förklaringen till detta, flera afrikaner skjutna i italiensk stad – en man gripen…

Pamela Mastropietro, mördad

 

23 reaktioner på “Illegala invandrare misstänks vara kannibaler, staden i uppror

 1. Om kannibalism hör vi sällan något i Absurdistan ! Trodde faktiskt att jag var den ende som kände till,hur dessa stammar ur bushen livnär sig….
  Därför blev också Fantomen en stor hjälte,som skyddade oss mot dessa vildar !
  Då läste och sjöng vi stygga sånger redan som barn i skolan,om dessa niggrar och deras ovanliga vanor att stycka och äta upp varandra. 🙁
  Ett ämne och intresse som troligen togs bort från undervisningen för senare generationer.Verkar som Lövfèn och de andra efterblivna i regeringen,inte ens har hört talas om Pippis pappa !
  På tal om sistnämnda glömmer jag aldrig hur uppskattad denna Pippi-bok blev i mitten av 40-talet,bland oss då skolbarn.Fanns endast ett eller två exemplar,och man fick vänta länge innan det stora ögonblicket kom,att få låna den.

  1. Efter dessa skräckinjagande rader om delar av landets nya befolkning,lägger jag åter in en fredlig länk,av de enda invandrare som Stenbock med glädje varje år ser fram emot. Från Mars till Augusti följer jag nästan dagligen,deras karga liv högt uppe i sitt bo:
   http://www.storchennest.de/#!chronik/c24vq

 2. Antirasister kallar oss Neandertalare.
  Jag är glad över att vara Neandertalare.

 3. Ja du Röven.
  Kannibalism har alltid förekommit, det är bara annmälningsbenägenheten som har ökat, eller hur snikisnaki.

 4. Det var ovanligt läsa att åldern var över 18. Hur är brottsreglerna i Italien för baarn? I Sverige behöver man se över lagarna i alla fall. Är man kapabel mörda, så är man mogen för stränga straff oavsett ålder. Naturligtvis för att skydda skötsamma invånare i samhället. Det finns mycket att åtgärda.

  1. Dom stackarna måste ha blivit felinformerade. Så kallade hjälporganisationer, typ Röda Korset , måste ha gjort fel. Eller så håller dom kartan dom fick av ’hjälp-organisationerna’ upp och ner..

 5. Äsch kannibalism har alltid funnits i Europa, det är bara det att förr brydde man sig inte om det… inte ens när ens nära och kära blev uppätna.

 6. Då antropofagernas attack nu är ett faktum, tvingas vi konstatera att världens mest bestialiska brottslingar numera återfinns inom det europeiska territoriet.
  Då till och med kannibalerna finns representerade, torde kulturimporten nu omfatta samtliga varianter på psykopati.

  Det skall bli intressant att höra hur radikalfeministerna, kulturmarxisterna och migrantammorna kommer att söka relativisera denna ofattbara gärning, och vi kan bara spekulera kring de ”förmildrande omständigheter” de väljer att hänvisa till.
  Emellertid har erfarenheten visat att vi kan förvänta oss precis vilka vanvettiga förklaringar som helst – alltifrån högerextremisternas skuld till socioekonomiska differenser och käpphästen rasism.

  Vad vi däremot kan vara förvissade om är att offren för denna ondskans pandemi icke kommer att omfattas av de förtappade feministernas förvridna sympatier.
  Andreas.

 7. Ett honörs ord i sverige är trygghet, frågan är hur fan kan man tro att man får det med import av kriminella element.

 8. Liknande trevliga bastarder finns nu spridda över hela vårt land ! Och fler kommer det för varje dag …

  1. — och hos MP = Muslim Partiet!
   — och hos socialdemokrater (kontraktet 1999 med Muslimska Br.sk.!
   — och hos Moderaterna som inte tagit avstånd från Reinfeldt!
   — och hos Reinfeldt (”Öppna E R A hjärtan”!).

 9. Kannibalerna kommer att arbeta sig norröver. Rödluvan och MP kommer att välkomna dem.
  [

Kommentera

%d bloggare gillar detta: