Terror vid gränsen mellan Gaza och Israel


TERRORISM. Den muslimska terrorgruppen Hamas har i åratal använd ambulanser, civila och ”pressen” i sina försök att dölja terrorverksamhet. Filmen nedan visar hur Hamas använder civila demonstranter för att dölja sin kriminalitet.

-Pettersson noterar att det är sällan SVT och de andra rapporterar från den israeliska sidan, de litar fullt och fast på att Hamas och den sunnimuslimska propagandabyrån SOHR rapporterar sanningsenligt om situationen i Mellanöstern.

Nåväl, Israelerna är säkert inte oskyldiga men titta på de israeliska försvarstyrkorna, IDF:s rapporter och SVT:s och försök bilda er en egen uppfattning.

 

 


2 responses to “Terror vid gränsen mellan Gaza och Israel

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: