Facebook konkursmässigt?


INSÄNDARE. Efter det spektakulära avslöjandet om Facebook:s olagliga registreringar och kontroller av mer än 50 miljoner användare, så har börsvärdet på företaget fallit med 833 miljarder.

Enorma pengar!

Det är ungefär lika mycket som hela Sveriges budget under ett helt år.
Nästa fråga är hur i hela friden kan något så värdelöst som Facebook betinga ett så högt börsvärde? En övervärdering av gigantiska mått av en värdelös uppblåst bubbla.

Och när man ser hur enormt svårt det är att lämna Facebook om man en gång har registrerat sig som användare, då förstår man genast att något är galet.

Dom klamrar sig fast, försvårar och trixar och som sagt gör det näst intill omöjligt att avsluta medlemskap. Mycket oseriöst av en mycket oseriös och farlig förening som absolut ingen behöver.

Hur som helst är det mycket goda nyheter och min förhoppning är att dom går i konkurs och försvinner för tid och evighet.

Janne

Sveriges nya domstol. Polis, åklagare och domare. Allt i ett utan möjlighet att överklaga.


12 responses to “Facebook konkursmässigt?

 • SasjaL

  Skaffa denna tröja:

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  CIA kommer aldrig att tillåta en av sina bästa und.-källor (FB) att kånka! Men förbered er för att de utvecklar sitt deltagande i åsiktsterrorismen under trycket från en mängd nära nog diktatur-stater (Bl a EU resp Sverige)!

  Byt till vk.com medan tid är!

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Exakt min egen erfarenhet då jag ville avsluta mitt sällan frekventerade konto å denna skamliga plattform, där åtskilliga försök misslyckades tills jag av en slump kunde attackera problemet från en annan vinkel och slutligen gavs möjlighet att avregistrera det förbannade medlemskapet.

  Minns mitt första Facebook-konto, där registreringen var förenad med upprepade krav på att ”fullborda profilen”, som det kallades genom att avslöja så många personuppgifter och privata detaljer som bara möjligt.
  Allt skulle tydligen offentliggöras, enligt fascisternas försåtliga policy!

  Andreas, numer Vk-användare 🙂

  Gillad av 1 person

 • Kenth Andersson

  Stackars Fejan !
  Tur att det finns andra medier att synas och höras i varje dag från morgon till kväll för alla som har behov av sådant.

  Gilla

 • Trump jr

  Skitenkelt ! Våga vägra FB. Det har blivit en extrem PK platform som profiterar på att sälja dina personliga uppgifter. Den personliga integriten är bortblåst och dessutom anlitar FB extrema vänster organisationer som censurerar i princip allt som man kan förvänta sig av vidriga femist-kommunister i NordKorea. Fuck Facebook, låt det gå i konken!!

  Gillad av 1 person

 • ossie

  Lägg ned skiten !!

  Gilla

 • Lokalinvånare

  Ojoj! Det skulle ju räcka till att låta 2.5 miljoner afghanhanar fördriva tiden i en svensk skola.

  Gilla

 • gamgubben

  Det vore en nåd att stilla be om, låt FB går i konkurs. Ett ställe där på knappt en månad en kunde haft över 500 s.k vänner gjorde att jag snabbt insåg, FB inget för mig.
  Den moderna varelse som nu existerar får gärna inbilla sig att det finns runt 500 som vill bli vänner när de på sin höjd är tillfälligt bekanta. För mig, FB är ett otyg, kanske något för den utan självkänsla eller ett uns av i integritet. Denne någon som alltid uttrycker ”jag tänker” utan att ha förstått innebörden av ordet.

  Gilla

 • Stenbock

  Lika illa går det för vårt tidigare lugna trygga Sverige…Numera Absurdistan bestående av miljoner araber,niggrar och liknande exoter.
  Detta har nu bl.a. inneburit att vår tidigare svaga valuta sjunker ytterligare, som en gråsten i vatten.
  Under ett år har vårt nödmynt förlorat drygt en Krona gentemot Euron !!
  Detta tycker landets STATS-TV är av godo.På sina textsidor skriver de berömmande ord kring den katastrofala nedgången.Med glada tillrop om att hotell och andra övernattningsorter ökat gästantalet med miljoner sista åren.Vidare tycks de glädjas över,att det blir dyrare för oss inhemska att åka på semester utomlands ! I DDR var annan valuta än deras egen förbjuden. Detta system också ett sätt få skatteslavarna att stanna hemma,och betala dyra priser plus Moms.
  Vad gäller övernattningarna misstänker jag att det är MV som hyrt in sig, och deras nybyggare….därav ökningen. 😦

  Gilla

  • Bo Fomalsi

   Denna svenska självgodhet är fantastisk. När Trump vill skydda USA:s industri är det helt förkastligt, men när vi gör detsamma med vår industri med devalverad krona är det helt i sin ordning. 1970 kostade en dansk krona 69 öre. Idag kostar den över 1:40. Hur har det varit möjligt att missköta Sverige, så det har gått så här? Naturligtvis ett resultat av totalt ansvarslösa politiker.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: