13 thoughts on “Förklaring tack

 1. Enligt valstrategerna är det inne att hålla på män, inte allt för gamla, bara de kan hänföras till Afghaner oavsett varifrån de härstammar. Ute är sjukvårdspersonal, speciellt sjuksköterskor eftersom de alltid varit tysta och timida. Att satsa på tysta och timida är inte inne, det ska vara högljudda bråkstakar det går hem hos vänsterradikaler.
  Gör er plikt, visa att s.k. strateger inte vinner vare sig val eller hjärtan hösten 2018!

 2. Annie Lööf: ”Sverige har plats för trettio miljoner människor.” Uppenbarligen är det hennes ambition att se till att uppfylla detta, genom import av muslimer från världens mest dysfunktionella stater. Fortfarande finns det hundratusentals svenskar som tycker att det är en bra idé.

  ”De, som gudarna önska förgöra, göra de först galna.” (H. W. Longfellow)

  • 10 miljoner 2018 !
   Med dagens massinvandring och förökningstakt så är Sverige inom kort framme vid delmålet 15 miljoner invånare och sedan är det bara att gasa på så är Annie Lööfs våta dröm om 30 miljoner invånare snart ett faktum men varför stanna där 45, 50 eller ännu fler klarar det alltid rika och resursstarka Sverige lätt av.
   Ett stort grattis till våra äkta svenska barn, barnbarn och barnbarnsbarn till ett ännu tryggare Lövensamhälle i framtiden !!!!!!!

 3. Jag hade tänkt rösta på C i kommande val. Bla. för att dom är konsekventa i flyktingpolitiken liksom SD. Alla andra har bytt sida o åsikt. MEN när C i vårt landsting tycker psykvården är bra o påstår mot alla expertis att psykofarmaka INTE skadar tänderna då blev dom diskade. Nu får KD våra röster. EbbaBert får duga. S o V o L o Mp är diskade för länge sen. Hur sen våra TRE block skall kunna bilda regering efter valet fattar jag o dom flesta inte. 40-40-20 men får väl diplomatiskt önska våra kära politiker Lycka Till!

  • Så du tycker det är bra med fortsatt muslimsk invandring, från Mellanöstern och Nordafrika, förstår jag. Intressant att någon fortfarande tycker så.

   ”Ondska ter sig som godhet i sinnena hos dem, som gudarna leder till förintelse.” (Sofokles, Antigone)

  • Ursäkta frågan !
   Med all respekt, alla får naturligtvis ha sin egna politiska uppfattning i dagens s.k svenska demokrati men rösta på C 2018, hur tänker man då ?

 4. Förr i världen fanns en definition på galenskap men även det verkar ha spårat ur. Trump anses galen men en hop svenska politiker kan också klassas in. Hade de varit vanliga människor hade de antingen burats in eller åtminstone fått en God man för sitt sätt att hantera andras pengar, dvs. våra inbetalda skatter. Varför finns det inte förmyndare för politiker?

  • Dagens svenska politiker och det övriga omoraliska etablissemanget hade för hundra år sedan suttit inspärrade på dårhus iklädda tvångströja !
   Vilken go tanke.

Kommentera