Världens bästa land


INSÄNDARE. Många har gjort anspråk på titeln, men få är dom utvalda! Sverige var kanske en gång ett av världens bästa länder?

Men i dag är det tyvärr tvärt om, med världens sämsta politiker och makthavare, så har Sverige på rekordtid också förvandlats till ett av världens sämsta länder! (sådan herre sådan hund)

En gång tiden ansågs vi av kloka män som ett föregångsland, i dag anser dessa nyktra betraktare att vi är ett skräckexempel och ett varnande exempel hur det går när kompletta oduglingar, galna män och kvinnor styr (vanstyr) ett land.

Men fortfarande är Sverige världens bästa land, ett drömland, men dagens beundrarskara har tyvärr helt ändrat karaktär, nu är det grova brottslingar, parasiter och tvättäkta dumskallar som tillhör fanklubben. Här har dom hittat en tummelplats där allt normalt är förbjudet och allt onormalt är tillåtet!

Och nu har framtidslandet plötsligt hamnat i en helt annan division, så långt i botten som det bara går att komma.

Kan Sverige räddas?

Att riva ner och förstöra ett land är ingen konst, det klarar vilken idiot som helst -vilket Sverige nu är ett solklart bevis för!

Men att reparera och bygga nytt tar betydligt längre tid och är avsevärt svårare! Till detta behövs kloka och duktiga byggherrar som för det första förstår att ett bra byggmaterial är A och O och för det andra att allt trasigt och ruttet virke rensas bort före byggstarten.

Men ju längre tiden går, desto mer hinner förstöras och desto svårare blir återuppbyggnaden!

Höstens val är ett ödesval för Sverige och förmodligen den sista lilla chans vi har till en positiv förändring!

Janne

***

Två svenskar – en byggde upp och en rev ned

En byggde upp och en rev ned


16 responses to “Världens bästa land

 • Hans Nilsson

  Sverige är kört det kommer att visa sig på allvar för stora grupper invånare när nästa ekonomiska kris infinner sig. Det gäller för svensken att ha en rejäl ekonomisk och psykologisk buffert när denna kris inträffar för att inte gå under. Eftersom otroligt många svenskar lever efter mottot ur hand i mun och med stora lån kommer det att bli många självmord och många trashankar vi kommer at få se framöver. Det är i elfte timmen att se över sin krisberedskap så den håller i en verklighet som vi bara kan fantisera om. Vi som var med om energikrisen på 70 talet och finanskrisen på 90 talet har i bästa fall tagit lärdom av dessa och står lite bättre rustade inför nästa kris.

  Gilla

  • Janne

   Lite svårt att ens försöka ta kontroll över sitt eget liv och ekonomi i ett land som Sverige!
   En pensionär har dragit in millioner åt staten, men får i bästa fall ett halvt ägg och brödsmulor som tack!
   Resten av millionerna går oavkortat till invandrarna och deras beundrare!
   Och inom några fåtal år har det verkliga helvetet brutit ut, med bl.a total statlig kontroll över hela vår ekonomiska tillvaro. Då blir kontanter förbjudna i Sverige och vi TVINGAS använda plastkort som betalning, kort där staten har TOTAL insyn.
   Som jag sa, den enda lilla gnista av hopp vi har kvar är höstens val, antingen röstar vi för frihet och upprustning av landet eller på fortsatt förstörelse och undergång!
   Och hur någon människa över huvud taget kan tänka sig att rösta på någon av dom sju landsförrädarna är för mig fullkomligt obegripligt!
   Sverige styrs i dag av kriminella som borde dras inför en internationell domstol, åtalade för grovt förräderi mot sitt eget land och folk!

   Gilla

 • age

  Åja!
  Palme bär inte hela skulden. 87% av röstande saknar egenskapen i hjärnan att analysera konsekvensen av sitt handlande.
  Reinfeldt avslöjade sitt förräderi mot Sverige med orden
  ”Öppna ERA hjärtan!”
  => Ett uttalande som om man kan sin läxa från Robert Hares bok,
  ”Psykopatens värld” ger en bestämd uppfattning om hans mentala status.

  Vi har naturligtvis fler som ”kämpat” sig till makt i samhället som kan bli objekt för en liknande analys.

  Vi är alla deras offer, slavar och verktyg.

  Vi har dock en sista chans: ”Grannsamverkan mot brott”!
  Vi kan börja med slagorden från WW2 och kalla kriget,
  ”Håll Sverige rent!”.

  Vi kan hjälpa alla stackars ”17 – åriga” soldater, som råkat förirra sig till Sverige. Vi kan hjälpa dem att få en intensiv längtan att bygga upp sitt eget land och hjälpa både släkt och vänner som är kvar i hemlandet.

  Men kom ihåg att medborgargarden är förbjudet.
  Det är förbjudet att försvara sitt land – i landet!

  Koranen, 9:123
  ”Make war on the infidels living in your neighborhood!”

  Vi har dem, jämnt fördelade över hela landet, de som lever efter koranens lagar.
  Vi låter dem bygga stridsledningscentraler i hela landet.

  Sverige är snart förlorat till islam!

  Känner du dig trygg?

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Världens bästa land ?
  Allting är ju relativt.

  Gilla

 • AOR-nissen

  Vår demokrati är bara hundra år. Vår religionsfrihet sträcker sig på sin höjd till några korta perioder av väckelserörelser. Resten av tiden har dominerats av av despotism och statskyrka. Frågan är, vad blir bokslutet för vår frihet? Har vi fortfarande chans att bevara de spillror vi har kvar och lämna ett gott arv till våra barn?

  Gilla

 • Peter Skoglund

  ”John Hassler, professor vid Institutet för internationell ekonomi vid Stockholms universitet och tidigare ordförande i Finanspolitiska rådet, har en längre tid varnat för att den svenska tillväxten per capita är och blir historiskt låg även i ett internationellt perspektiv vilket ledarsidan tidigare uppmärksammat.

  Det vanligaste måttet på ett lands välstånd är den totala ekonomiska aktiviteten, kallad bruttonationalprodukt. Men det är givetvis stor skillnad på hela BNP och BNP som slås ut per invånare i befolkningen.

  Detta måste regeringen, men även oppositionen, tala klarspråk om när vi blir allt fler som bor i Sverige. Ärlighet varar längst. John Hassler pekar på att Sverige lider av flera allvarliga strukturella problem, bland annat: ett fallerande utbildningssystem, en icke-fungerande bostadsmarknad och bristande integration av nyanlända.

  Enligt Hasslers beräkningar kommer tillväxten per capita 2007-2021 att hamna på ännu lägre nivåer än åren 1972-1993, den period som ledde fram till 1990-talets djupa kris som krävde omfattande politiska reformer.

  Regeringens ljusa bild av en urstark svensk ekonomi är med andra ord rejält överdriven”.

  http://www.gp.se/ledare/sonesson-sveriges-tillväxt-per-capita-är-historiskt-låg-1.5632119

  Gilla

 • Peter Skoglund

  ”Ta hellre hand om de problem som gör oss internationellt ryktbara, snarare än att fokusera på att tvätta Sverigebilden. Vad omvärlden tror om oss är sekundärt, det är medborgarnas verklighet som behöver putsas – på riktigt”.

  https://www.dagenssamhalle.se/kronika/orfila-garna-er-sjalva-men-ta-ansvar-ocksa-21767

  Gilla

 • Wang

  Vi skall inte glömma i sammanhanget att även Nordkoreanerna liksom svenskarna har informerats genom statens propaganda att dom bor i världens bästa land. Så var även fallet i både Republiken Kina (1912-1949) och under Mao Zedong (1949-1976), och så var även fallet i Sovjet, för att inte nämna Nazityskland på 30 talet. Det finns otaliga historiska och nuvarande exempel på hur propagandan indoktrinerar innevånarna att tro att dom lever i världens bästa land, och så demokratiskt styrs att stödja den sittande regimen. Demokrati, skola och välfärd är kända propagandastridsrop i Sverige. Sedan gäller det för makthavarna att tysta alla oliktänkande. I Sverige sker det just nu genom att klassa allt som är regimkritiskt som hot och hat, och att med regeringens makt och Googles och Facebooks hjälp stänga ner alla alternativa media som kan störa statens påverkan och styrning av åsikter. Många har efter skandalerna där EXPO hackade databaserna för kommentarer börjat använda anonymiserande nätverk, men Googles motdrag har nu blivit att tvinga användare att fylla i en Captcha vilken hackar deras riktiga IP adress och ID, oavsett skydd som Tor. Förmodligen kommer dessa personer med fel åsikter att både dras inför domstolarna och bli avstängda. I fallet ”Ifrågasätt” kommentatorerna använder man nazisterna välkända metod ”Vi vet vad du bor. Säg inget vi ogillar, du kan få besök”. Historiens mest effektiva vapen att tysta.

  Gilla

 • Gruvmor

  Politiker borde tvingas bära en sån här floskelhuva (ämnat som spotthuva för psykpatienter)

  Såg den på SVT och tyckte att modellen liknade vår kära statsminister.
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/orebro/spotthuvor-till-tvangsvardade-kritiseras

  Gilla

 • Hitte-Joel

  ” Höstens val är ett ödesval för Sverige och förmodligen den sista lilla chans vi har till en positiv förändring! ”

  Det tåget har redan gått för längesen. Svensken har präglats av konflikträdsla och självhat i ända sedan andra världskriget. Det bästa vore kanske att istället dela upp Sverige, d.v.s att låta delar av Sverige bryta sig loss och istället bli självständiga.

  Gilla

  • Hanna

   Tror som du att inom 50 år har landet delats i autonoma regioner där befolkningen väljer sitt styre mer demokratiskt än idag i direktval! Kommer inte ske lätt och utan motstånd från eu och annan övermakt, men det sker när majoriteten def tröttnat på att försörja Malmö Södertälje mfl kommande slumstäder!

   Gilla

 • Jhonsson

  Vi som är gamla nog att komma ihåg hur fin och lungt det var i landet Sverige för några decennier sedan, är noggrant villa att ställa upp på att vårt land var bäst i världen. Men sedan kom Reinfeldt och efter honom Löfven och lille Fridolin och ja, resten känner ni till. En stormflod av bidragstagare och kriminella, alla välsignade av våra makthavare. Tyvärr något våra efterlevande kommer att tvingas leva med i all framtid.
  Så tack Reinfeldt, Löfven och lille Fridolin.

  Gilla

 • Kurt Kodstedt (påhittat namn)

  Palme togs bort eftersom han la sig i för mycket som han inte hade med att göra!
  Så även Folke Bernadotte i Jerusalem 1945.
  Sannolikt även Dag Hamarsköld som omkom i en flyg-krasch över dåvarande Rhodesia. (Sabotage?)
  MÄNNISKAN är en skör varelse, livet är kort, Sveriges politiker älskar ”utmaningar”/”problem” MEN bara andras, inte den egna befolkningens…..TUNNHUDADE individer när det kommer till offra något, stora i orden så länge de kan sko sig själva ekonomiskt….
  Framtida generationer får betala mycket dyrt!!! Ett folkutbyte håller på att ske!

  Gilla

 • Erik Bergman

  Olof Palme ligger bakom mestadelen av Sveriges nuvarande problem.

  Gilla

 • Ki Kollbrunner

  Ja, Janne….
  Återställningen måste börja..

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: