Stor polisinsats i Värnamo efter skottlossning


BROTTSLIGHET. En skottlossning har inträffat i Värnamo och flera personer är skadade. Polisen är på plats med ett stort antal patruller efter skottlossning i en del av staden.

Flera personer är skadade och polisen har inlett en särskild händelse.

– Jag såg polisen ute vid E4 där de stod och drog fram automatvapen, säger ett vittne till polisinsatsen.

Aftonbladets uppgiftslämnare med insyn i insatsen uppger att flera skott avlossats och det finns också uppgifter om att personer skadats med kniv.

– Vi har fått larm om ett grovt våldsbrott och vi har flera personer som är skadade. Hur många det är frågan om är oklart på samma sätt som vi inte riktigt vet hur alla de här personerna har skadats, säger Monica Bergström, presstalesperson på polisen i Region öst.

Hon uppger vidare att polisen betecknar situationen som en särskild händelse under ledning av en särskild stab.

Värnamo Nyheter rapporterar att polisen bevakar akuten.

-Pettersson säger att det är klart det är livat, det är ju ändå fredag och klockan är 18 och även Värnamo tillhör det nya Sverige…

Polisen uppger att det är en konflikt mellan två familjer. Kanske familjen Svensson som blev ovän med familjen Nilsson om vem som har den finaste grillen i området…. eller???😉😆

Om Värnamo på bloggen…

 


13 responses to “Stor polisinsats i Värnamo efter skottlossning

 • Stenbock

  Kan det vara Lööf`s fans,som bråkar i kön,alla för att få träffa sin partlederska ?
  Stenbock som minns den lilla ort sedan besök på 40-talet,är imponerad av att de ”skyddssökande” kunnat hitta denna plats mitt i skogen.Särskilt sedan smalspårsbanan till Örkelljunga lades ned på 50-talet !!
  Nu är det bara några mil till Smålands Jerusalem,och Jönköping blir islamsk hemvist…

  Gilla

 • Värnamo bo

  Det fins stora fina ägar i Maramö att bygga bostäder på åt begåvningseliten
  Så hamar dom på ett ställe där dom är omtyckta och älskde så att vi övriga som inte lever på skattebetalarnas pengar genom att stå och snacka skit i en talarstol får lung o ro i stan

  Gilla

 • Nils Dacke

  Sannolikt intern uppgörelse i centerpartiet i Värnamo, Maramöfalangen mot delar av apladalsfalangen.

  Gilla

 • Kurt Kodstedt (påhittat namn)

  Det är de äldre som belastar polis, brandkår, sjukvård och socialen säger Annika Strandhäll (S); ”Öppna era hjärtan” säger Fredrik Reinfeldt; ”Öppna gränser, de flyr för sina liv”, säger Stefan Löven!
  ”9000 ensamkommande ”barn” måste få stanna” säger Annie Löv och hoppas på en ministerpost i lövens regering efter valet i september!
  Vi är inga rasister, vi beställer detta igen i september 2018 säger 87:an och kör ner huvudet i sanden en bit till!
  Vi jobbar gärna till 75 år och längre säger LO bara vi får mer av detta….!!!

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Makthavarna förväntar sig att menigheten skall tiga still och acceptera den fullkomligt alarmerande utvecklingen, lydigt slå sig ned framför TV-apparaterna för att fortsätta låtsas att allt är normalt, att det inte finns någon anledning till panik i denna den bästa av utopiska världar och definitivt begripa att det inte är tillåtet att anföra klander mot den förödande destruktionspolitik som framkallat detta helvetiska scenario.
  Det går bra nu – djävlar vad bra det går!
  Andreas.

  Gilla

 • Nosferatu

  Inte så långt från Maramö.

  Det importerade våldet kryper närmare Lööfs hemtrakter.

  Gilla

 • Nicklas

  Trygghet i en ny tid jojo

  Gilla

 • OPete

  Kan det vara Mias pensionärs räddare som ligger i och jobbar ??? Vi måste få hit nytt folk som räddar oss svenskar som bara blir äldre o äldre !!! Vilken tur vi äldre har haft som har dessa röstare som röstar på ledare som vill förgöra ett helt land med dess ursprungliga folk !!! STORT TACK !!! Men bara lugna . Ni kommer också att räddas av dom i framtiden !!!!

  Gilla

 • Lukas

  Ja men så har det alltid varit i Värnamo, inget att skriva om.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Ständiga skjutningar i dagens trygga mångkulturella Sverige, skulle inte Molgans geniala vapenamnesti sätta stopp för denna typ av kriminalitet precis som knivlagen skulle få slut på knivskärningar på allmän plats ?
  Märkligt !!!!!

  Gilla

 • Sara från Skåne

  Det är kanske Annies 9000 gullegrin som är i farten och visar hur mycket de behövs i Sverige för att hålla polisen, kriminalvården och sjukvården sysselsatt… eller så är det det vanliga A-laget utanför systemet som blivit osams om vem som fångade den största laxen igår.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: