Migrationsverket ger eritreaner tillfälliga pass


INVANDRING. Migrationsverket kommer att ge eritreaner som har rätt att återförenas med anhöriga i Sverige tillfälliga svenska så kallade främlingspass för att de ska kunna resa till Sverige. 

Detta efter en ny dom i Migrationsöverdomstolen som slår fast att det är farligt för anhöriga till flyktingar att besöka en eritreansk ambassad för att be om ett eritreanskt pass.

Migrationsverket går längre än domstolen och anser att regeln ska gälla inte bara de som är anhöriga till en flykting utan samtliga eritreaner som har rätt att återförenas med anhöriga i Sverige.

-Pettersson läser, migrationsverket går längre än domstolen…

Grattis Sverige, vi har myndigheter som gödslar med svenska pass till icke svenska medborgare. Tycker ni det är bra så ska ni naturligtvis rösta på sjuklövern i höst…

Sveriges Radio


19 responses to “Migrationsverket ger eritreaner tillfälliga pass

 • Ralf

  Vore det inte bättre att vi gav alla eritreaner ett gratis engångspass så dom kunde återförenas med sin släktingar i Eritrea. Samtidigt kunde Sverige dra in alla feta bidrag för att ge dom lite motivering att åka. Dom behöver väl inga svenska bidrag när dom återvandrar och återförenas med sina släktingar. Ge gärna ett bidrag till flygresan också. Enkelbiljett förstås.

  Gillad av 1 person

  • jgarn

   Vad har Sverige och svenskarna med Eritrea att göra och vad har vi för ansvar för dem? Varför skall eritrianer bo i Sverige? Vad har eritrianer att tillföra Sverige? Står Migrationsverket över svensk lag, regering och Riksdag?

   Gilla

 • Trump jr

  Inga fler infödingar tack det är fullt.

  Gillad av 1 person

 • Lena

  Även de gånger som jag besöker min lilla skånska stad, så finns de där och sprider otrivsel. Väldigt aggressiva och ja jag trivs inte med dem och de inte med oss……………lösning ut med dem !

  Gillad av 1 person

 • Kurt Kodstedt (påhittat namn)

  SKRÄMMANDE….Numera kikar de misstänksamt på det svenska passet, våra myndigheter är styrda av kriminella ”vänster”-politiker!!!

  Gilla

  • Kurt Kodstedt (påhittat namn)

   Tillägg: Vänstern vill fylla Sverige med folk som röstar på dem, – DVS RÖSTIMPORT!!!

   Gilla

 • SasjaL

  Det känns som att svenskar kommer att inom snar framtid få söka visum i alla länder framledes, även inom EU och Norden, pga de dårar som styr landet …

  Gilla

 • Tanten_2

  Man pratar sällan om att eritreaner liksom syrier får uppehållstillstånd.
  Årets statistik visar samma bifallsprocent, 82%. I Schweiz började man för några år sedan att skilja på de som inte gjort och som gjort militärtjänst.

  Har för mig att arbetslösheten i Schweiz för eritreaner för några år sedan var 80%.

  Gillad av 1 person

 • compulsoryunion

  Världens 64 miljoner flyktingar + alla asylbedragare + hela asylbedrägeriindustrin har mer rätt till svenskars pengar, än svenskar

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Ytterligare en genväg in till det trygga månmångkulturella stenrika välfärdsparadiset Sverige !
  7 klöverns okontrollerade massinvandringen fortsätter, Sverige ska sänkas totalt det är bestämt.

  Gillad av 1 person

 • steve

  I Sverige är det domstolarna som fastlägger invandringspolitiken, och inte politikern fast de försöker pådyvla oss att det är de som lägger fast politiken.

  Gilla

 • Stenbock

  I dag var åter så dags för Stenbock,att besöka kombinerade Försäkrings.-
  Skatteverket i min lilla stad.
  En gång om året tvingas jag uppehålla mig bland enbart exoter. Kön var som vanligt lång,och mycket ovanliga raser här uppe i Norden,hann jag med att beskåda ,innan jag fick mina stämplar som bevisar,att jag ännu är vid liv.
  Samtidigt överlämna min på heder o. samvete undertecknade deklaration,som visade upp den sammanlagda ”fattighjälpen”,jag inkasserat under året 2017,benämnt pension !!

  Gillad av 1 person

 • Danne

  Som vanligt bevisar man att de löften man ger före valet inte är värda papperet de skrivs på. Att invandringen inte kommer att minska visar sig gång på gång genom dylika beslut.
  Jag hoppas att de som läser på petterssonsblogg m.m. är så förnuftiga att man röstar på SD eller Afs i valet. Allt annat är helt enkelt ett vågspel, åtminstone om man anser invandrings-politiken vara primär.

  Gilla

 • Janne

  Arabregimen måste naturligtvis se till att dela ut så många legitima handlingar som det bara går till olagliga utlänningar inför höstens val.
  Varför tror att dom just nu beviljat 9000 utlänningar PUT i ett nafs, nästa fas så får dom också rösträtt, om dom är 18 år vill säga och eftersom dom har en ”variabel” och personlig ålder efter eget gottfinnande så är det en lätt sak att ordna.
  Skulle inte heller förvåna mig om dom lyckas med bedriften att på ”laglig” väg manipulera systemet så att dom har rätt att rösta två gånger också!
  Jag har noll förtroende för detta land och dess myndigheter.
  Läste just om en 74 årig (svensk) dam som just åtalats och dömts för ”åsiktsbrott” 12000:- i böter och villkorlig dom. Brottet var EJ ringa.
  Hon skrev på Facebook att kriminella afrikaner borde åka tillbaka till Afrika.
  Sverige blir mer och mer motbjudande och farligt för oss svenskar för varje dag som går!
  Bara ett under kan nu rädda landet!

  Gillad av 1 person

 • HB

  Så sjukt att ens komma på en sån ide. Verkar som att bara ett antal 100 sk deathsquads kan få slut på eländet…

  Gilla

 • Ludde

  Kompetensregnet fortsätter över moder Svea.

  Gillad av 1 person

 • KENT

  September är absolut sista chansen att rädda det som räddas kan.
  Om inte det är totalkört redan?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: