Medborgarskap skänks bort och tacken?


Det finns väl inget land i världen där medborgarskap ges så snabbt som i Sverige. Officiellt 4 år för flyktingar och 5 för övriga, men ibland verkar det gå ännu snabbare.

Dessutom krävs inte egen försörjning och kulturell integration, också unikt korkat.

De vidöppna gränserna är det största problemet, ett annat att utvisning vid grov brottslighet nästan aldrig är möjligt av olika skäl (okänd identitet, hemlandet verkar farligt, hemlandet tar inte emot sina egna, medborgarskap har redan skänkts bort).

De ytterst tragiska konsekvenserna av detta t.ex.

Tre somalier döms för våldtäkt av barn. Utvisas inte

 


16 responses to “Medborgarskap skänks bort och tacken?

 • Stenbock

  Dessa berikare har nu också skänkt hela Tyskland något nytt.Nämligen den i Sverige sedan 30/40-talet utrotade ”fattigdoms-sjukan”,som kallas
  S K A B B.
  Speciellt i Bundeslandet Schleswig på gränsen mot Danmark, har drabbats mycket hårt.Där finns orter som 40 % av befolkningen nu är drabbade av denna sjukdom.Stenbock som bor i närheten av Danmark undviker nu att tura !
  Tänka sig att denna pest p.g.a. dålig hygien,år 2018 återkommer till oss i Norden,tack vare Reinfeldts öppna gränser och hjärtan.
  Hoppas nu bara att de främst drabbar de goda invandringsvänliga.Själv minns jag en stackars flicka från skoltiden,fullständigt uppsvullen av dessa utslag.

  Så här kan den se ut på händerna….enligt bild från Google !

  Gilla

 • Stenbock

  Nu sitter ett dussin sådana berikare med skänkta pass inlåsta i Hbg.
  Bland dessa finns också sådana som benämnes ”barn” i PK-organen.
  Men den verkligt stora fisken,som kom med vid fångsten i tisdagsmorgonen raid mot norra ghettot i staden,var en 19 årig svårkriminell sedan 13-årsåldern.
  Denna ”skyddsbehövande” lär nämligen ligga bakom den sprängning som skedde mot stadens Polishus i Oktober.
  Kan tänka mig att det luktar mer pyton än normalt,kring de nu boende packet i häktet.Och vilket tjatter sen….
  Bilden från HD,i samband med gripandet av detta organiserade narkotika-band:
  https://hds.imgix.net/Q9WkACKzJzokpJzUVRwr5anZOKE.jpg?w=1280&fit=crop&crop=faces%2Centropy&h=768&auto=format&q=40

  Gilla

 • Leif

  Det är som en tanke….
  Gratis boendeparkering i Rinkeby.
  10 kr/h i parkeringsavgift på jobbet i Västberga( det blir 90 kr/dag).

  Gilla

 • Kaj jakobsson

  Annika Strandhäll (s) säger idag invandringen belastar inte sjukvården.
  Jag har-tyvärr- nyligen varit på vårdcentral o sjukhus ett antal ggr.
  75% av besökarna är invandrare,dessutom kräver de mkt mer tid av
  Personalen. De är otåliga vill gärna få hjälp snabbt. De flesta av dem jag
  Sett, kommer aldrig att ha ett riktigt jobb. Många har förflyttats fr
  Medeltiden rakt in i den teknologiska värden. Det här kommer att
  Knäcka Sverige. Arma land

  Gilla

 • Bosse

  Jag läste i Fria tider att 11000 somalier har fått medlemskap utan att ens ha närvarat vid ansökan.En satt i arresten för våldtäkt vid det tillfälle han fick sitt medborgarskap beviljat.Ett mycket sjukt land.En vidrig regering.

  Gilla

 • ruben

  Ingen skall släppas över gränsen, som inte har papper att identifiera sig med. Det finns inga asyl-skäl för de, som åkt genom flera länder för att söka asyl i Sverige. Vi kan upplåta asyl-skydd till grannländer och bör ha den hjälpen tillgänglig. Nu fyller man upp med främmande obehöriga, så Svenskar inte får den tillgång till skola, bostäder vård, som motsvarar de höga skatterna. Allmänna resurser överutnyttjas och tär på människor.
  Sverige verkar strössla bort medborgarskap ansvarslöst och villkorslöst. Raoul Wallenberg gav bort provisoriska skyddspass till judarna. Det var verkligt brådskande ärenden för att akut rädda deras liv. Det går inte att jämföra.
  Ett annat exempel på dödlig rasistisk förföljelse. Nyheter år 2000.
  http://wwwc.aftonbladet.se/nyheter/0004/16/zimbabwe11.html
  Migrationsverket har knappast koll på att det inte är efterlysta mördare och brottslingar med i flyktingströmmarna till Sverige.

  Gilla

 • selma fattigpensionär

  Det är detta som förrädarpartiet MP ligger bakom med sossarna goda minne. Där den stora förrädaren fridolin i spetsen . Denna människa måste förvisas från detta land. Ryska sibirien låtter vettigt att deportera han . och kan med centerpartiet också. Som inte alls är bonde parti.

  Gilla

 • Argus

  Flyktingar ska inte ges medborgarskap. Om en situation uppstår i närområdet och verkliga flyktingar knackar på ska de få skydd och hjälp till självhjälp under den tid som de inte kan vistas i hemlandet. Vi ska överhuvudtaget inte välkomna folk från Långtbortistan om det inte finns en akut arbetskraftsbrist och de är väl meriterade. Andra konflikthärdar ska vi hjälpa efter förmåga, det vill säga inom 0,7% av BNI efter det att externt och internt bistånd räknats bort. Med tanke på att kostnaden för internt bistånd (flyttningmottagning) gick loss på 125 miljarder år 2014 och 0,7% av BNI landar tunt 30 miljarder blir det svårt att bistå utan att drastiskt försämra för våra gamla, unga och alla däremellan.

  Jag travesterar Jeff Daniels i ”The Newsroom”; Sverige brukade vara ett rikt land. Om vi fördärvar landet kan vi inte ens hjälpa oss själva. Bästa sättet att kunna hjälpa andra är en fortsatt ekonomisk utveckling som tyvärr har kommit på skam efter de senaste decenniernas ohemula skattsökningar. Sänk skatterna och öka på det sättet både skatteintäkterna, BNP och BNI och med det också U-hjälpen.

  Gilla

 • compulsoryunion

  Barnprogram i Sverige betyder att n….r ska hålla på med barn.

  Gilla

 • compulsoryunion

  Polisen borde strejka att utfärda pass till hela IS.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: