Brutal gruppvåldtäkt av afghaner gav 11 och 14 månaders ungdomsvård, och kanske utvisning


BROTTSLIGHET. De både unga afghaner som genomförde en brutal gruppvåldtäkt på Trollbackevägen i september förra året döms till sluten ungdomsvård i 11 respektive 14 månader samt utvisning. En tredje man som deltog i gruppvåldtäkten är fortfarande på fri fot. 

 • Mohammad Gul Nori, född 1999 enligt egna uppgifter, medborgare i Afghanistan
 • Bagher Darvishi, född 1999 enligt egna uppgifter, medborgare i Afghanistan

Kalmar Tingsrätt Målnr: B 3154-17

Herrarna Bagher och Mohammad har rejält rutten kvinnosyn. Tyvärr tror jag inte det är något speciellt just för dessa två ensamkommande från Afghanistan, utan det gäller troligen en flertal med den kulturella och religiösa bakgrunden.

Tänk på detta nu när S, MP, V och C vill att 9.000 unga ljugande män utan asylskäl skall få en ny prövning.

Domen är ett skämt, visserligen döms herrarna till tio års utvisning men det är tveksamt om de kommer att skickas iväg. Tror någon att brottsoffret kommer få en enda krona av de 171 000 kronor hon tilldömts i skadestånd av Kalmar Tingsrätt.

TIDIGARE 2018-04-12. Afghaner våldtar – nyhetsvärde noll

BROTTSLIGHET. I går startade rättegången mot de ”ensamkommande” afghanerna Mohammad och Bagher som anklagas för att tillsammans med en tredje man  brutalt ha gruppvåldtagit en kvinna i Kalmar. Det mediala intresset hos de media som påstår sig försvara demokratin är noll! Petterssons tjatar och skriver om fallet för fjärde gången.

TIDIGARE 2018-03-17. Kalmar kommun skyddade ”ensamkommande” vid utredning om gruppvåldtäkt

BROTTSLIGHET. Polisen misstänkte att unga män på ett HVB-hem i Kalmar var inblandade i en brutal gruppvåldtäkt. Men kommunen vägrade lämna ut namnen på de boende. I september förra året blev en kvinna utsatt för en överfallsvåldtäkt intill cykelvägen vid Trollbackevägen. Tre män var inblandade.

Misstankar fanns att förövarna var inskrivna på ett HVB-hem i närheten och åklagaren Bengt Wahlström vände sig till kommunen med begäran om identiteten på de som bodde på hemmet.

Kalmar kommun vägrade och hänvisade till sekretess och har nu fått rätt i Förvaltningsrätten och genom att Högsta förvaltningsrätten inte tar upp fallet till prövning.

Bengt Wahlström lyckades gå runt kommunens nekande och fick uppgifterna från Migrationsverket. Nu sitter två unga män från ett HVB-boende häktade och kommer att åtalas. Den tredje mannen är fortfarande okänd och därmed på fri fot.

– Det handlar om ett mycket allvarligt brott. Att då en myndighet ska kunna sättar käppar i hjulet för en annan myndighets utredning är inte acceptabelt.

De två män som nu sitter häktade kunde identifieras genom ”operation DNA-topsning” sedan åklagaren fått det efterfrågade materialet från Migrationsverket.

Brottsrubriceringen är grov våldtäkt – ett brott som ger minst fyra års fängelse.

-Pettersson menar att lagstiftningen är fullständigt orimlig. Nu blir i stället alla på HVB-hemmet misstänkta. Får polisen namn och telefonnummer till ”barnen” så kan de börja med att titta om de befunnit sig på brottsplatsen eller inte. Märkligt nog lämnar Migrationsverket ut uppgifterna. Är det olika lagar för olika människor.

Nu har två personer häktats som endast är 18 år. Det vill säga om nu åldern stämmer. De kan ju ha uppgett en felaktig ålder när de kom till Sverige från Afghanistan/Iran.

Den ena, Mohammad, bor på ett hvb-hem i Norrliden och den andre, Bagher, bor på ett boende för ensamkommande vid Getingen enligt häktningsframställan vid Kalmar tingsrätt. Båda är medborgare i Afghanistan.

 • Det är något fel i vårt rättssystem när kommunen kan hänvisa till sekretess i ett så allvarligt brott och därmed skydda grova brottslingar.
 • Justitieutskottet borde ta tag i detta direkt.
 • Kalmar kommun kanske ska anmälas för skyddande av brottsling för att få debatt om saken.
 • Skyddande av brottsling är ett brott enligt 17 kap 11 § brottsbalken. Brottet kan bestå i att man hjälper den som begått ett brott undkomma eller genom att undanröja bevis. Straffet är böter eller fängelse i högst ett år. Är brottet grovt är påföljden lägst fängelse i sex månader och högst fyra år.

TIDIGARE 2018-02-21. Två ”ensamkommande barn” begärs häktade för överfallsvåldtäkt

BROTTSLIGHET. Två 18-åriga män har häktats i Kalmar på sannolika skäl misstänkt för grov våldtäkt i stadsdelen Norrliden i september i höstas.

Offret är en kvinna i 40-årsåldern. Enligt kvinnans anmälan överfölls hon av tre okända män natten till den 10 september. Därpå förgrep sig en eller flera av förövarna på henne.

Polisens presstalesman Robert Loeffel säger att olika utredningsåtgärder ledde fram till gripandet av de misstänkta. Han utesluter inte fler frihetsberövanden.

-Pettersson noterar att SVT glömmer att nämna att det rör sig om ”ensamkommande barn” som enligt egna uppgifter är 18 år…

TIDIGARE 2017-0914. Kvinna gruppvåldtagen av tre män i Kalmar

INVANDRARVÅLD. Polisen söker vittnen till en våldtäkt som ska ha ägt rum på Norrliden i Kalmar i helgen. Det var under natten mellan lördagen och söndagen som en kvinna i 40-årsåldern var ute och gick på Norrliden i Kalmar, på en cykelväg som går vid Trollbacken.

Tre män i 20-30-årsåldern ska då ha angripit kvinnan, puttat omkull henne och våldtagit henne. Kvinnan chockades svårt.

Polisen har i nuläget inga misstänkta, och männen var helt obekanta för kvinnan. Under veckan har en teknisk undersökning på platsen gjorts, och andra utredningsåtgärder. Nu söker polisen efter tips och eventuella vittnen för att komma vidare i utredningen.

SVT

-Pettersson noterar att kvinnan såg att männen var 20-30 år och att de var obekanta men tydligen inget mer och hon verkar inte ha hört något språk heller…

Nåväl, det är de socioekonomiska effekten som slagit till igen…

Om Norrliden på bloggen…


8 responses to “Brutal gruppvåldtäkt av afghaner gav 11 och 14 månaders ungdomsvård, och kanske utvisning

 • Trump jr

  När ensamkommande våldtar struntar media i rapportering och fittmössor och feminister är knäpptysta som de patetiska skitstövlar de uppenbarligen är.

  Skulle däremot en vit man eller män med nationalkonservativa åsikter utföra något liknande brott så blir det krigsrubriker i månader med hel hord med pantade fittmössor som får medial exponering.

  MSM är fake news att försöka påstå något annat är löjeväckande. Polletten kommer dock sent om sider trilla ner hos landets alla qvislingar med resultatet i september. Vänta och se djävla rövarpack!!

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Varför måste dessa parasiter våldta oskyldiga kvinnor när det finns äldre sugna vurmande svenska kvinnor som gillar ensamkommande och som gärna ställer upp på lite rajtan tajtan ?
  7 klövern kanske får börja betala ännu fler gamla kramgoa eskortdamer som tar hand om framtidens pensionsräddare.

  Gilla

 • Tony

  Vad är anledningen till att det Feministiska? Sverige ger kraftiga
  rabatter på straff på ett av dom skändligaste brotten som kan
  begås mot kvinnor,?? Sitter det kvinnohatare i alla Tingsrätter
  o domstolar eller sker detta på order av regeringen , att utdela
  så låga straff som möjligt när det handlar om importerade våldsverkare??

  Gilla

 • age

  Det kommer att bli mycket bättre när dessa ”barn” växer upp och blir generaldirektörer, rikspolischefer eller får något annat ansvarsfullt uppdrag i det shariastyrda Sverige!

  Grattis till en fin framtid till er som är så unga att ni får glädjen att bli slavar under islam och muslimerna!

  87%-arna får skylla sig själva!
  Det har troligen inte fattat ännu vad som pågår?

  Gillad av 1 person

 • verklighetochsanning

  utvisning på livstid och fängsligt förvar i Afghanistan

  Gilla

 • Fredde

  Inte ens fakta som ”Nästan två av tre grova våldtäkter begås av asylsökande eller män som getts uppehållstillstånd (oräknat EU–medborgare)” kan få PK-vänstern att vakna till.

  Det gäller att skydda ”baaarnen”…

  Gilla

 • Ståfräs

  Feministregeringen, Fi , AFA, EXPO, Jonas kommunister o Metoo kommer arrangera en demonstration mot dom rasistiskt höga straffen, välkomna!!

  Gilla

 • Björn

  De omfamnas nog av dårarna i Centern!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: