Stäng

Två frågor bakom dagens beslut

När 9 000 afghanska unga män får stanna i Sverige tack vare Centerpartiet, ställs två frågor.

Man säger att detta är temporära uppehållstillstånd, men ärligt talat. Vem tror på allvar att dessa då äldre afghanska män kommer att vilja återvända efter 2-3 år i Sverige och vem tror på att deras anhöriga inte sluter upp i detta sargade land?

Hur känner sig Annie Lööf om hennes medmänsklighet till afghanska unga män, gör att några av dem begår grova brott? Många av dem har redan rånat, våldtagit och mördat.

20 reaktioner på “Två frågor bakom dagens beslut

 1. En dubbelseger för Löfven, dels får han igenom det av Lagrådet ansett mycket dåliga förslaget, dels lyckas han spräcka Alliansen.
  Lika bra innan valet så vi vet att att sagan om Rödluvan och Vargen kommer att bli sann. ”Vargen” kommer att äta upp Sverige.

  https://samnytt.se/afghanledaren-i-expressen-vi-kommer-att-ta-hand-om-sverige/

  När förslaget klubbas kommer det bli intresssant om alla Centerpartister kommer att rösta bifall.. Har lantbrukardotter alla får hemma? Det är inte längre landsbygdsideerna som styr utan bonnläpparna kring Stureplan!

 2. Centern måste till varje pris hindras från att vara med i nästkommande regering. De är ju värre än både Mp och V tillsammans

 3. Naturligtvis blir det permanenta uppehållstillstånd i slutänden det behöver man inte vara Einstein för att begripa ! Massinvandringen kommer att fortsätta i oförminskad styrka via nya möjligheter alternativ och vägar in i Sverige och det kommer ingen inte ens SD att kunna göra ett dyft åt, 7 klövern har gett sig f…..på att sälja ut och totalt sänka fosterlandet och med hjälp av sin trogna väldresserade trygga väljarkår så kommer de garanterat att lyckas.

 4. Jag läser:
  ”Förtroende för SVT fortsätter sjunka
  Raset i förtroende för SVT och SR de senaste åren fortsätter bland unga och väljare långt till höger. ”

  ”På frågan om man har förtroende för radio och tv generellt är skillnaden tydlig mellan partierna. Jämför man år 2000 med 2017 minskar tilliten bland väljare från M, KD och SD, medan det ökar hos andra partier. Mest ökar det hos Vänsterpartiets väljare, från 55 till 67 procent.”

  Varför är jag inte förvånad?

  ”SVT:s vd: ”Jag tycker inte det är ett misslyckande””

  Hon missuppfattade nog frågan, det var inte ”tycker du att SVT är en tillräckligt bra propagandakanal?”

  1. SVT:s VD sade en sak men tänkte säkert ”Jag är supernöjd! Vi har ju lyckats om de till höger är missnöjda och Vänsterpartisterna är nöjda. Det är ju precis det vi vill uppnå!”.

  2. Om vi också skulle starta en undersökning hos Petterssons,om t.ex. hur landet illa/väl skötes,och om det framkommer i STATS-TV/radio, samt övriga PK-medier ?
   Sådana undersökningar, inkl. %-satser tycks vara inne under valår !
   Själv tycker jag i n t e till 100 %…. (tillhörande de äldre över 75)
   Sedan kan vi väl alltid finna någon okänd prof. eller doktor som kan kommentera vårt resultat ! 🙂
   Vi har ju en kommentator bosatt i närheten av lär-orten Uppsala…

 5. Ganska otroligt naivt av C att låta dessa stanna vilket ger en signal till övriga fejkafghaner(ja mer än 50% kommer ifrån grannländerna) att söka sig till bidragslandet nr 1 i Europa. Fler kommer söka sig hit för att festa på svenskens sista skattepengar+alla dessa miljarder Magdalena tvingas låna upp ytterligare för att skänka till migranterna………….

  Allt fler länder slänger ut dessa skojare och skickar dem tillbaks….
  Sverige toppar nu dummerjönsligan på många områden i Europa..
  FN har förutspått att Sverige kommer liggaminst -30 plats i välfärdsligan alltså på U-landsnivå inom ca 12 år…..kan iofs gå fortare 🙂

 6. Om de får stanna några år till så blir det samma argument då. Att det är synd om den att de rotat sig o.s.v.
  Men det kommer aldrig att bli något positivt för Sverige, våldtäkter och bidrag kommer att florera.

 7. Arbogakvinnas föräldrar som knivslaktades i sitt hem av Mohammed, var bara förbrukningsmaterial i det socialistiska showroomet som mest är till för att elitsocialister ska få toppjobb i NYC.

 8. Hon ser givetvis med tillfredsställelse på om anhöriga till
  9000 fuskare kommer hit, hon vill ju ta in 30 miljoner
  och det blir väl så där en 50-60 tusen när dom anhöriga
  anländer, en liten början på hennes sinnesslöa dröm.
  Undrar vad Centerns väljare tänker??

Kommentera

%d bloggare gillar detta: