Stäng

Apropå regeringen och centern

Många hårda ord mot Annie Lööf idag. En partiledare som öppet erkänner att regeringens amnesti till 9 000 ensamkommande är ett hafsverk och ett haveri, men sedan röstar jag till detta, bör ifrågasättas.

Eller som Per Gudmundson skriver; ”Ett gränslöst svek av Centerpartiet”. Att orden nedan har en skrämmande innebörd kan nog de flesta ärliga människor ställa sig bakom.

Klart vi alla är eniga i detta….

Det här får vi nog hålla med om och jag vet inte om jag sörjer eller skräms? Alliansen är död, men det kan innebära en kommande regering med Stefan Löfven, Annie Lööf och Gustav Fridolin vid spakarna. Känner ni er gladare över detta eller överväger också ni att lämna landet innan skutan sjunker för gott?

9 reaktioner på “Apropå regeringen och centern

 1. Funderat på att emigrera? Självklart! Fast genom att sänka kronan med negativ ränta har man infört en modern form av livegenskap. Åtminstone för pensionärer, som inte kan få ett nytt jobb i det nya landet. Först så blir ett köp av bostad väldigt dyrt, sedan blir den usla pensionen ännu mindre värd när den ska växlas till annan valuta. Som om inte detta var nog höjde sossekärringen Magdalena SINK-skatten från 20% till 25%.

 2. Ingen av oss samhällskritiskt sinnade har väl närt någon seriös förhoppning att det numer moraliskt urartade Centerpartiet skulle ställa sig i opposition till detta sanslösa och för nationen så förnedrande förslag.

  Vad den legära och lagföraktande Lööfskan beträffar har hon med all flagrans klargjort sin avsky för rättsstaten och dess skatteslavar, och har via denna manöver åsamkat ett vida större misshag än hon rimligtvis har råd med – NWO-sutenörerna till trots.
  Andreas.

 3. Här är några citat förslag till Annies talskrivare.

  “Vi står vid ruinens brant, men Nu tar vi ett stort steg framåt”

  “En röst på centern är en röst för islamisering av Sverige, och en systematisk diskiminering av svenskar”

  “Centern kan med stolthet säga att vi prioriterar afganer före pensionärer och bostadslösa Svenskar”

  “När vi lovar väljarna något, avser vi inte att hålla det”

  “Makten är alltid viktigare än sakfrågorna”

 4. Dem som inget förstånd har bör heller inte vara en del av styret av landet.
  I och för sig bra att det visat sig vilka soporna är. Ge bort välfärden till dem som inte har rätt till den och hylla idiotiska unga o gamla kärringar som inget ansvar tar.
  När man tror att välfärd är ett statiskt tillstånd som bara uppstår, då bör man inte öppna käften. Låt dessa människor slita för pengarna och bli slitna på kuppen. Därefter kastas de på soptippen och lever fattiga i alla sina dagar.

  1. Inte bara idiot, en jä.ligt slö sådan också. Sitta och tigga när det finns riktiga arbeten att utföra.
   Skönt att veta att man inte har allt för långt till pension, en sådan där har långt kvar tills dess. Och vilket uppvaknande den dagen, bara gå ut å sätta sig igen på gamla dagar för att få mat på bordet.

   1. Frågan jag skulle vilja ställa till det demokratiske och öppenhjärtige idioten är; kommer du att sitta här imorgon också?

   2. Knappast troligt att denna ”hen” behöver bry sig om pensionen hon tillhör ju det STORA POLITIKERFRÄLSET som aldrig behöver vare sig arbeta eller oroa sig för framtiden de ser ju alltid till att de ”lämlästar” statens finanser ………..

Kommentera

%d bloggare gillar detta: