Varför Fatemeh inte jobbar

Många har förundrats över att Fatemeh Khavari (asylaktivist, författare m.m.) inte verkar gå i skolan eller arbetar. Svaret är att hon inte behöver.

Förutom att Khavari har möjligheten att resa land och rike runt för att manifestera för sina landsmäns rätt att bosätta sig i Sverige med sina familjer, har hon skrivit en bok som garanterat kommer att lanseras stenhårt i media, ges bra recensioner och säljas i stora upplagor. Nu föreläser hon också för dyra pengar.

Samhällsnytt tar upp frågan efter att den ekonomiskt krisande kommunen Kramfors, betalat 15 000 för en timmes föreläsning, exklusive omkostnader. Ingen dålig timpenning för en 17-åring afghanska som kommer från Iran. Det ger extra kraft med tanke på att Kramfors kommun måste spara stora summor pengar på bl.a. äldre svenskar/svenskor för att komma tillrätta med det stora underskottet.

Efter att ni läst artikeln på Samhällsnytt förstår ni bättre varför denna 17-åriga afghanska från Iran varken behöver studera eller arbeta. Hur hennes övriga familj försörjer sig verkar vara höljt i dunkel.

I Expressen manifesterar Khavari idag och skriver att Sverige måste låta alla ensamkommande afghaner stanna. Dock inte för afghanernas skull, utan för Sveriges. Vi får också läsa att Sverige är dessa afghaners hem och att hela samhället märker av sveket mot afghanerna. En märklig motivering, ty är det något som märks av är det alla miljarder som finansierar dessa afghaners närvaro i landet. Ja, förutom alla de som drabbats av brott begångna av ensamkommande unga män från Afghanistan…eller om det är Iran.

Samtidigt tigger svenska pensionärer på gatan för att få råd med tandvård. Ni vet samma tandvård som asylsökande får gratis. De afghanska unga männen får dessutom bo gratis och bekvämt, samtidigt som svenska pensionärer sover på bussar och i tunnelbanevagnar.

18 thoughts on “Varför Fatemeh inte jobbar

 1. Det är ju detta korkade väljare röstat för.
  Det kommer bli ett jobbigt uppvaknande för många…

 2. Ojoj,
  stackars alla Kramfors´s bor NI ALLA måste betala för denna sköna ”dam” som ännu inte gett sitt egentliga NAMN / HEMVIST / FÖDELSEDATUM till känna för de myndigheter som behöver det !!!!

 3. Förmodligen så behöver hon inte deklarera och betala skatt eftersom en muslim inte har några skyldigheter mot ”otrogna”!
  Ingenting förvånar mig längre i ”dårhuset Sverige”!!!!

 4. Kavata Khavari bryr sig inte ett dugg om svenska lagar och regler och de avslag om asyl och domslut om utvisning som Migrationsdomstolarna har tagit för tusentals blåljugande afghanska / iranska asylsökande ”flyktingbarn” … huvudsakligen vuxna män.

  Här är ett par provokativa tweets (av många många fler) som Fatemeh Khavari skickat ut på nätet:

  https://petterssonorg.files.wordpress.com/2018/02/fatemeh_twitter_byggjobbare.png

  Bostads- och digitaliseringsminister Peter Eriksson (MP) samt berörda myndigheter har nyligen informerat att bostadsbyggandet sjunker kraftigt både 2018 och 2019 trots skriande bostadsbrist i Sverige. D v s ingen brist på byggarbetskraft.

  Khavari påstår däremot felaktigt att ”bristen på arbetskraft inom bygg och installation blir än mer tydlig”

  ”Att få stanna i Sverige är en rätt. Och man måste få sin rättighet”

  http://hotpot.se/politik/wp-content/uploads/2017/09/fatemeh_khavari-stanna_i_sverige_en_ratt.jpg

  Skicka hem alla blåljugande afhan / iranier som inte respekterar våra svenska lagar och de domslut som tagits korrekt enligt alla konstens regler, vilka i sin tur beslutats i Sveriges riksdag i sann demokratisk ordning.

 5. Snart blir det nya tider för Fatemeh. Det blir slutdaltat…

  En ny regering kommer exikvera utvisningarna skyndsamt. Hon och 9000 illegala arabiska män kommer sättas i handfängsel och eskorteras till närmaste fraktflyg tillbaks till Iran eller Afganistan.

  Utöver det kommer de som som gömmer eller härbergerar illegala flyktingar straffas med ny lag. Dessutom kommer de som fortsätter hålla sig gömda gå miste om det sk återvändar beloppet och får istället avtjäna ett kortare fängelsestraff i hemlandet när de blir hittade. Allt enligt överenskommet med deras hemländer genom återvändaravtal.

   • Tokvänstern kan hjälpa till med betalningen av resan hem för henne och övriga afghaner.

  • Så blir det inte, denna för 7 klövern och det övriga vidriga svenska etablissemanget heliga person komner med stor sannolikhet att sitta i Sveriges riksdag efter valet 2022 !!!!

Kommentera