Stäng

Pojkar överfölls av ”rånargäng”

BROTTSLIGHET. Ett stort slagsmål bröt ut på Vaksala torg i Uppsala när flera unga gärningsmän försökte råna två pojkar i 17-årsåldern. Polisen larmades till platsen vid tolvslaget på fredagskvällen. När de första patrullerna anlände sprang flera personer från platsen.

— Det är en större gruppering som har försökt råna två pojkar på kläder och mobiltelefoner. Vi har gripit en misstänkt gärningsman men de andra kom undan, säger Daniel Ågren, befäl vid polisens regionledningscentral.

Ingen ska ha blivit allvarligt skadad i samband med slagsmålet. Enligt polisen verkar gärningsmännen ha varit i ungefär samma ålder som de två drabbade.

Ovanstående från UNT.se…

På Twitter får vi lite mer detaljer av Eddie Råbocks mer känd som Mohamed Omars, det var Eddies 17-årige son och en kamrat till honom som råkade ut för rånförsöket…

Bland kommentarerna kommer ytterligare upplysningar:

 • Ja, en hel flock som var ute för att plocka mobiler av ungdomar
 • Det var afghaner
 • Oroväckande. Enligt min son var angriparna i 25-årsåldern

Om Mohamed Omar på bloggen…

-Pettersson säger grip och skicka hem, och tycker ni afghanerna, somalierna,marockanerna och de andra ska få vara kvar i landet så rösta på dem som släppt in dem och vägrar göra något åt problemen…

6 reaktioner på “Pojkar överfölls av ”rånargäng”

 1. Hur kan svenska män och pojkar tillåta att detta avskräde får härja i våra städer och orter? Gör det som behövs visa avskrädet att de är i fel land.

 2. Det går inte längre att röra sig fritt i miljöer där dessa outvecklade neandertalare befinner sig. Det tråkiga är att finns väldigt få säkra områden kvar i landet. Rensar inte statsmakten bort dessa oönskade element, kommer de sprida sig överallt som löss och då hjälper inte fler verkningslösa floskler från Löfven och hans avskrap till regering.

  Idag meddelas dessutom på statstevevisionen att större delen av Sveriges dömda våldtäksmän bara döms till lagens minimistraff dvs 2 år och lägre.

  Hur kan detta vara möjligt i en feministisk regering undrar säkert många? Det kan nog bara förklaras av att regeringen och deras hantlangare inom rättsväsendet är genomruttet och består av charlataner som ljuger mer än näsan räcker, bara de får plats vid köttgrytorna.

 3. A-men va faaaan, Sjuklaveret har ju lyckats skapa FRANKEN-SVERIGE. Ett monster som kommer att ödelägga hela landet. Men många skriver tack-och-lov att ”de talade inte svenska”….. i nyhetsrapporteringen.

  Sätt stopp för FRANKEN-SVERIGE. Rösta på SD. Stoppa kriminaliseringen av samhället medan det ännu finns en liten liten chans.

  När man har haft landet på lite avstånd och kommer som gäst är det så uppenbart. Snälla svenska väljare – tänk på era barn och barnbarn. Rösta bort vanstyret. Välj SD. Gör Jimmie Åkesson till din nästa statsminister.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: