Månteatern uppfostrar barn till afa-aktivister

Det var en gång en ung kvinna……..vi börjar med en annan berättelse först, en snarlik men tvärtom.

Det var en gång en man i Malmö som gick på studiecirkel hos Kommunistiska Partiet Marxist Leninisterna revolutionärerna KPMLr, han jobbade fackligt och ansåg att när tillfället erbjöds honom att det kunde vara nyttigt att ta reda på från “hästens mun” om kommunister som vill göra revolt mot det svenska samhället.

Studiecirkeln fortskred med revolutionärernas visioner och strategier för att nå dit, det informerades och det diskuterades, allt var frid och fröjd. Så kom då “examensdagen” och medlemsansökningshandlingar delades ut för de som var inne på samma spår som cirkelledaren Hasse Karlsson (kpmlr).

Den vetgirige samhällsengagerade mannen fick ingen blankett ty han var inte inne på det kommunistrevolutionära spåret, “proletariatets diktatur” var inget för honom. Hur som, inget ont har hänt mannen sedan dess, inga rökbomber, och inga uthängningar på arbetsplatsen om att det arbetar en kommunist där. Mannen gick på en studiecirkel som med facit i hand var sanktionerad av samhället. No big deal.

Och hur gick det då med den unga kvinnan, som också hon besökte politiskt möte för att lära sig mer. Ni minns kanske ännu lärarinnan Ulrika som enligt afa hade den “dåliga smaken” att vilja veta mer om sådant som maskerade kommunister hårdhänt bestämt att ingen får lov att lyssna på.

För att göra en lång historia kort, det gick inte alls bra. Lärarinnans liv var i fara den där natten då maskerade afa kastade in en rökbomb genom hennes lägenhetsfönster som dom först krossat med en stor sten.

Afa följde sin manual, sprejade hakkors på hennes bostadsfasad och på balkongen, bildäcken skars sönder, mailade hennes chef, ett stort antal flygblad klistrades upp på hennes arbetsplats, på skolan, där man kunde läsa om personlig information blandad med lögner och förtal, “anonyma” anmälningar till skolinspektionen, och så klart hakade media på och skapade tillsammans med afa det där drevet som har som syfte att på riktigt trampa och sänka en medmänniska.

Nu är det dags för teater
Månteatern i Lund håller på att skriva en pjäs om Ulrika, den heter “Vi vet var du bor”, den skrivs för och med högstadieelever, “….Vi vet var du bor är en nyskriven elektronisk? opera som är en fantasi utifrån en verklig händelse om en lärare som gick på ett opassande möte, en rektor som hade svårt att veta var han skulle sätta foten och studenter som försökte göra sin röst hörd. Och allt sjungs.”

Lägg märke till Månteaterns oblyga information för oss att ta till oss om att det finns möten som är opassande. Lärarinnan gick på möte hos NMR, Nordiska Motståndsrörelsen, hade hon fått lov och godkännande av den etablerade median, afa och för Månteatern i Lund att gå på möte hos Kpmlr eller hos Afa?

Våra barn ska genom skattefinansierad teater indoktrineras, och informeras om att möte som etablissemanget anser som opassande kan få ödesdigra följder för den person som med öppet sinne vill förkovra sig. Våra barn ska ledas in till att bli tysta och lydiga, eller alternativt till afa-aktivister som med skräck och terror är beredda till att döda för sakens skull. Läraren Ulrika ska gång på gång ställas vid skampålen, etablissemanget sparkar nedåt.

Med denna berättelse från livet och det svenska samhället lär vi oss att starka krafter gör allt för att ta ifrån oss yttrandefrihet, åsiktsfrihet samt rätten till att använda sig av den grundlagsstadgade rätten för mötesfrihet.
Idag och för ett år sedan var det lärarinnan från Malmö, imorgon kan det vara Du. Låt Dig aldrig tystas!

Vid pennan
Eva-Marie Olsson

Månteatern finansieras med skattemedel från Region SkåneStatens Kulturråd och Lunds kommun.

5 thoughts on “Månteatern uppfostrar barn till afa-aktivister

  1. Naturligtvis hade hon aldrig fått denna behandling om hon suttit med på ett möte hos de blodbesudlade rödingarna eller hos deras vänner islamisterna.

  2. Vi ser varthän det barkar med landet och det spelar ingen roll om folket på andra flanken tillhör kriminella AFA eller inte, exempelvis liberalen Major Björklund är en del av samma flank.
    Han säger att framtiden SKA vara liberal.
    Han och hans liberala kollega i Frankrike är i samma fålla som den kriminella vänstern om än man vill ge sken av annat.

  3. Våldsbejakande extremvänstern och miljöpartister är oberörbara i svensk media i synnerhet inom SVT och SR.
    Ingen kritik får framföras mot ovannämnda utan de ska i stället förhärligas och utmålas som osjälviska hjältar.

Kommentera