Det ser mörkt ut i Sverige…

BROTTSLIGHET. Det har varit oroligt i Lysekil med ungdomsgäng som stör och förstör. Butiksfönster har krossats och det har varit bråk och skadegörelse i idrottshallen. Det började i höstas och eskalerade sedan. De blev djärvare och djärvare. Flera butiker har fått sina fönster krossade. Det är en jättekostnad för oss som har stora fönster. Även fönster på villor och bilar har slagits sönder, säger Ekbrand som är bokhandlare i centrum.

Hasse Ekbrand beskriver också en situation där kunder och boende i området attackeras verbalt. – De går på äldre med mycket vulgära ord. Det är grymt fult. Det har kommit in gråtande människor till mig och varit förtvivlade, berättar Ekbrand. Kommunen har tvingats låsa Kronbergshallen, som alltid tidigare varit öppen för träningssugna människor.

Om Lysekil på bloggen…

-Pettersson noterar att media naturligtvis inte nämner vilka ungdomarna är men det talas om ”grupperingar” och det vet vi vad det innebär…

Från StåUppFörSverige  och Lysekil kommer videon nedan som visar en liten del av problemen med de importerade pensionsräddarna!

30 thoughts on “Det ser mörkt ut i Sverige…

 1. Jag är besviken på lysekilsborna, detta småslödder skall inte vara något problem att kasta ut ur staden. Så vad är det för tunnisar som bor i Lysekil? Visa lite stake nu annars så förtjänar ni att få behålla slöddret.

 2. Det blir en vinst för samhället.
  Hälsningar: Sveriges sk. ledare.

  Ding Dong.

  Val 2018…vill ni ha mer av detta…eller inget alls !?

 3. MALMÖ….Lysekil och hela Sverige….!!! 87:an får vad de beställer av Socialdemokraterna och Miljödårarna….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Unga konservativa gör det jobb som gränspolisen skulle göra. Optimistisk video från franska alperna, en amerikanska, en kanadensiska , en österrikare och många andra, de är alla under 30 år, bra alldeles strålande.
  Det hela är finansierat av frivilla medel, inga statliga medel så visst går det att påverka !
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=19&v=WIJpl3pVtSM
  Viljan att vilja ändra finns och växer.

 5. Dom trivs bäst när det ser ut som mellanöstern.
  ingen växtlighet, glas och sten som är lättkastade.

 6. Kan inte några batikhäxor åka till Lysekil och kramas lite med ynglingarna så det hela löser sig på deras sätt?

 7. Handhjärtan råder bot på alla problem, kom igen nu lysekilbor en manifestation mot rasismen brandtal mot dom mörka krafterna.
  Visa nu att ni är riktiga socialdemokrater.

 8. Håll till godo, ni har själva valt in skiten. Tyvärr hade jag valt quislingen och bidragsmottagaren Reinfeldt och som inte ställt frågan till sin valkår om det var ok att plocka in latmaskar och kriminella samt lägga ner försvaret i den omfattning man gjorde. Moderaterna var en dyr affär för oss hårt arbetande skattebetalare.
  Tack nu räcker det! Den patetiska dumflinande efterträdaren tror att de som röstade på det sverigenedläggande partiet då kommer att fortsätta att rösta på det i september. Det tar tid men vi har fattat budskapet. Moderat djävulen tillika landsförrädare har fått hämnas sin far och därmed lagt ned de ”nya moderaterna”. Vi röstar på SD så länge så kanske det kan bli det ”nya nya SD – Moderaterna” i framtiden, så kan de ”nya gamla moderater” som nu finns bakom den dumflinande kravla runt på 4-6%

  • Han var tydlig med sin politik, men folk verkade bara se till plånboken. Så nog känner han de sina, den gode Reinfeldt!

   • Ja, vadå inte ställt frågan?

    2010 hade han svikit samtliga vallöften från 2006 och ingen kan väl ha missat hans ”öppna era hjärtan tal” och det tydliga löftet om DÖ innan valet 2014!

 9. Hag hade ett sommarställe i Lysekil förr i tiden,ca 20år sen, och enda gångerna det var lite mer livat där var vid midsommar med en fin cruising på midsommardan. Men inte fan pangades det några rutor eller som filmen visar,trakasserades några folk. Tvärtom, det var mången glad människa som fick hoppa in o cruisa med en sväng.

 10. En av följande anledningar till att Sverige inte har någon framtid. Om några år kanske inte Sverige finns mer.

  • Jag hoppas dock att jag ska ha lite mer än ”några år” kvar.

   Men med den invasion av muslimer som pågår så uppfyller socialdemokraterna/regeringen kontraktet med Muslimska Brödraskapet från 1999 inom ”några år”.

   Nyköping ger en intressant studie i alla vandrande sopsäckar med ”uppsvällda” magar och några barn i och runt barnvagnen, om man går i centrum.

   Mera sällan ser man normala kvinnor med barn i magen numera.
   Troligen vill de inte sätta barn till ett land, styrt av islam?

  • Att döma av texten ovan allt för många ! Har aldrig tidigare upplevt, att Svenne och Kalle sprang runt och slog in butiksfönster. 🙁

 11. Kom rent osökt att tänka på ett tillfälle för rätt många år sedan, då undertecknad gjorde ett misstag och råkade cykla ett stycke längs en enkelriktad bakgata på en mindre ort.
  En polisbil kom till mötes och gav mig en reprimand, varefter man fann det för gott att kliva av cykeln och leda den resten av vägen.

  Den gången var det fan så kaxigt och auktoritärt, men hur förhåller det sig egentligen nu, då det verkligen finns all anledning att maximera det polisiära myndighetsutövandet?
  Andreas.

 12. En sak har Socialisterna och röd/gröna kommunisterna lyckats med.Varje ort i landet,även de minsta har kulturberikats.
  Mina tankar och sorger för ”framtiden” går till er yngre.Min enda tröst är,att jag gjort mitt yttersta för att stoppa vansinnet.Dock mot en motståndare med 87 % av dårar bak sig,strävar även en vindmölla förgäves !

  • Fast du har ju fel i sak.
   Det är ju liberalerna / svenskt näringsliv som har velat ha eländet.

 13. Det är för länge sedan dags för oss svenskar att ta tillbaka våra gator och torg

 14. Spenderat mycket tid i Lysekil som nu bit för bit sakta förstörs av individer jag helst sett genom ett bussfönster då de beger sig hem igen.

  Alltså till öknen eller grottorna.

  Knark, våld och gäng bildning gör att mycket är sunkigt i Lysekil.

  Polisen kanske skulle ta och vakna till lite, de vet ju vilka buset består av så sätt hårt mot hårt då för helvete.

  Och det innan Lysekil hamnat i ett Rosengård-symptom.

  En stad som sakta för alltså.

Kommentera