Stäng

Hitlers födelsedag firas i Gaza, varje dag

MEDIA. Den  20 april 1889 föddes Adolf Hitler i dåvarande Österrike-Ungern och sedan vet vi hur det gick. I går firade en del muppar med att hissa nazistflaggor med hakkors och klottra här och där runt omkring i vårt land. Det rapporterades noga av media. 

 

Svenska medier och TT rapporterar också om att fyra palestinier har skjutits till döds av israeliska styrkor på Gazaremsan. Det innebär att minst 35 har dödats av israeliska styrkor sedan 30 mars.

En av de döda var en 15-årig pojke som sköts i norra Gaza, enligt palestinska sjukvårdsmyndigheter som också uppger att minst 100 människor har skadats i samband med skottlossning. Två män, en 24-åring och en 25-åring, dödades också i norra Gaza och en 29-årig palestinier sköts ihjäl i södra Gaza.

TT rapporterar också att flertalet demonstranter är fredliga men att vissa närmat sig gränsen och kastat sten samt bränt bildäck.

Enligt den israeliska militären var omkring 3 000 palestinier inblandade i den senaste protesten, och säger att soldaternas skottlossning skedde i ”överensstämmelse med regelverket”.

TT och andra medier skriver också ”Under fredagen ska burkar med lättantändlig vätska ha fästs på drakar som sedan flögs över gränsen till Israel för att starta eldsvådor”.

Däremot skriver TT inte hur drakarna var målade. – Pettersson undrar varför?

Araberna är uppfinningsrika. Drakar med hakkors och brandbomber skickades mot Israel på Hitlers födelsedag, det är dock inget svenska medier rapporterar om.

Nedan några bilder på de enligt TT mestadels fredliga demonstranterna, inkl. kvinnor.

Läs mer på Daily Mail och Times of Israel för att få lite motvikt till Sveriges opartiska medier och titta på var en del av våra biståndspengar hamnar.

Det har inte med demonstrationerna ovan att göra men i Gaza City finns en klädaffär som heter Hitler2 som skyltar med knivbeväpnade dockor, ja titta själva…

Det är inget SVT rapporterar om i sina återkommande reportage om nöden på Gazaremsan.

9 reaktioner på “Hitlers födelsedag firas i Gaza, varje dag

 1. Det har väl aldrig gjorts en ärlig msm rapportering någonsin från Gasa? Däremot har mainstream media gjort många och stora rubriker med Ship to Gaza. Där budskapet, som alla skall förstå att Palestinierna är värda all solidaritet och Israel är hela orsaken till deras orättvisa ”nöd”. En typ av ensidig krigsretorik, som blivit tydlig rasism mot alla judar. Tyvärr så stödjer vår regering den retoriken med höga bistånd varje år. Som sagt var, så har jag aldrig sett en uppriktig rapport och analys i normal press om att Palestinier hyllar Hitler och nazismen tillsammans med ett ständigt pågående judehat. Vore det första april, skulle man tro det var ett elakt skämt. Det bådar inte gott och jag vill inte att Svensk regering stödjer den terrorn med generösa årliga bistånd.

  1. Hitler ville bli av med judarna från Tyskland som är välbekant, men han ansåg att en judisk stat på arabisk mark var ingen bra lösning utan motsatte den planen.
   Det är orsaken att palestinierna hyllar Hitler.
   Hitlers plan var att en judisk stat skulle bildas i Afrika, därför var han inte emot en judisk stat.
   Nu fanns ingen möjlighet med sjötransporter av människor till Afrika under kriget, och efter kriget bildades staten Israel på arabisk mark, som det är fortfarande problem med, 70 år efteråt och problemen lär fortsätta,
   Hitler ville bli av med judarna från Tyskland därför han ansåg att de hade förrådd Tyskland, som gjorde att de förlorade 1:a världskriget och därför hatade han judarna.
   En sann analys av Hitlers hat till judarna blir inte acceptabel för många och därför finns ingen sådan.
   Hitler led av storhetsvansinne och skulle göra Tyskland till en världsmakt att med vapenmakt ockupera (förslava) andra länder.

 2. Inte lätt för dem som är födda 20 april. Får dom fira ?? Björn Skifs lär vara född på Hitlers födelsedag.

 3. Och Miljöpartiet har som vanligt inget att invända mot när Araberna Eldar upp bildäck och annat skräp, nej bättre då att förstöra ekonomin för dem här i Sverige som försöker att hålla landet igång?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: